Güncellemeler
1 yıl
Ya o beni yok edecek sonunda ya da ben ona kıyıp yok edeceğim bu beladan kurtulmak için
Arkadaşlar Vallahi ciddiyim Gratis'ten aldığım deodorant ilk aldığımdan beri başlık kısmında biraz sorun var Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor ve en büyük boy olduğu için atmaya da kıyamıyorum bir şekilde kullanmaya çalışıyorum ama sürekli ses geliyor ötüyor kendiliğinden gören de sanacak İçinde can çekişen birisi var bugün de saatli bomba gibi tık tık tık tık diye Durmadan ötüyor uyuyamadım o kadar huzursuz ediyor ki Sizce patlar mı böyle bir durum yaşayan var mı korkudan odanın en uzak köşesine koydum 😂🤦♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
patlamaz bence
Emin misin
Hayır yoğun ısıya ya da darbeye maruz bırakmadığın sürece basınçlı ürünler patlamaz rahat ol.
Emin misin bir şey olmaz değil mi Bir de böyle ürünler patlasa bile zarar verecek kadar büyük bir patlama oluyor mu
Kankacım patlamaz ya ne kadar paranoyaksın he :D
Ne bilim hayatımızda kaç kere saatli bomba gibi durmadan öten bakım ürünü kullandık kgkgkb
Sen ona bi baktır en iyisi
Dkjdhkjfjfmdhmj tamam hangi poliklinik oluyor
Bomba imha 💣
Hgkhkbksz yarın belediye Meydanı'na bırakayım işine baksınlar
Şeyy saldırı sanarlarsa 👀
Ahahaha en azından benim yapamadığımı yaparlar kurtulmuş olurum
Peki o zaman bol şans dksdk
Tamam yarın Show TV'ye falan çıkarsam bil ki benim o kız jvjgkhv
Tamamdır takipte olacağım, sorarlarsa ben fikir falan vermedim djdjs
Hlfjkhjfkg hayır iş birlikçimsin hatta sen taa oralardan emir verdin buraya yolladın beni patron
Hayırr yapma bak elinde patlatırım o bombayıığ sjdjjs
Jjjgjfkjdlf Kırmızı kabloyu mu kesersin anlamadım
Bilmem, hangisiydi ki ✂️
😂😂çok iyi
Twroristin biri gizlice içine bomba koymuş
Herhalde 😬😆
kaçırıyodur. bişii olmaz
Tamam abiciğim teşekkürler
Hava var
Yaaa
Hava çıkmıyor içinde 😉
Patlar jdjd
Şimdi de sem başlama 😬😂
patlar aşkım
Emin misin Ben ciddiyim
şaka yapiom.. içindeki hava gaz bitene kadar devam eder. parfümü bir ateşin içine atmadığın sürece patlama riski yoktur belli ki sıkma yerinde bir sorun var.. tam kapanmıyordur parça bozuk olunca bitene kadar kullan. sonra çöpe
Evet sıkma Yerinde sorun var Bazen püskürtme yerine direkt damlatıyor döküyor yere ben düzgün açıdan tutarak bir şekilde püskürtüyorum başkası olsa hiç kullanamazdı Allah fakirliğin gözünü kör etsin
😄😄aynen insan mucit oluyor bazen.. ama patlama olayı sadece yüksek sıcaklık sebeb verir onun dışında patlama mümkün değil
Hahaha yokluktan hep bunlar teşekkür ederim Sana güveniyorum yarın ölürsem haberlerde masum kızın canını deodorantı aldı altyazısıyla görürsün
😂😂aman olmaz bir şey.. bence sıkma parfüm tercih et deodorantlar çok kalıcı kokular değil😂 ben deodorant tercih etmiom fis fis daha iyi 😊😊🩷
Parfümü dışarı çıkarken ayrı kullanıyorum ama rollon deodorant ve vücut spreyi farklı oluyor onlar kıyafet olmadan vücuda sıkıldığında kötü kokuyu çok engelliyor ayrı yani
anladım tatlım mis gibi kokular hayatından eksik olmasın😊🍃❄️
Ahahaha amin hepimizin inş 💕
🩷🩷inşallah
Olabilir dikkat et
Ahahaha tamam
Garip bi ürün
Gerçekten ve niye bana denk geldi bu da Amerika'nın bi oyunu mu acaba 😬
boş ver at ya parlar bise olur sana
Ama atarsam aklım hep onda kalacak 🥲
Ben alirim sana yenisini sana bise olmasın
Ahahaha canım benim yaa
Alırım:)