Gizli Üye(25-29)1 yılYapay zekaya bak araya reklam bile sıkıştırmış hshshshs
Ben meşakkatli usülden yanayım. Yaprakları ayırıp sayfaların arasına koymak üstüne ağırlık koymak falan filan. Kimisi bir şeye gömüyordu kum mu tuz mu hatırlayamadım. Yapay zekanın cevabını denemedim ama mantıklı görünüyor05 Yorumla- 1 yıl
sarı lale buketi tek tek kopararak kıymak istemiyorum yoksa bende öyle yapardım ters asmayı denedim şu an ters asılı ancak süs niyetine konulan yeşil şeyler ismi her neyse bilmiyorum dökülüyor buketi bozmak da istemedim
Cevap sahibi1 yılBiraz araştırma yaptım ama cevaplamayı unutmuşum hahshs şimdi yabancıların kullandığı 2 yöntem var. Biri air drying, yaptığınız şey yani buketi ters asıp kurutmak. 2-3 haftada kuruyormuş bukete göre değişirmiş. Diğeri de silica gel kullanılarak yapılan yöntem. Buketi ayırıp büyükçe bir kutu içine katman katman çiçekleri koyup silika jel koyuyorlar. Bir kat silika bir kat çiçek gibi. Onun ne kadar süre bekletildiğinden emin değilim. Bence en mantıklısı şu an yaptığınız yöntem.
- 1 yıl
Ayy çok teşekkür ederim araştırdnız ettiniz böyle kurutmaya devam o zaman o jeli nerden bulayım şimdi😅😅🥰🥰
Cevap sahibi1 yılHani şu çantada ayakkabıda falan olan küçük paketler var ya oymuş 😂 inanın kurutma işi yapmıyorsanız bi halta yaramazlar. Dökülen süsler konusunda da yapacak pek bi şey yok toplayıp saklayabilirsiniz. Çiçeklerin direkt güneş görmemesi lazım diyenlerde var rutubetsiz havadar bir ortamda duracakmış falan. Umarım istediğiniz gibi kurur çiçekleriniz ✨✨
Cevap sahibi1 yılEig için teşekkürler ✨✨
1 yılTers asarak
02 Yorumla- 1 yıl
süs niyetine konulanlar dökülüyorr ya şu an ters asılı duruyor ama dökülüyor işte
- 1 yıl
Başka seçenek vazoda olduğu gibi kalsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
u 1 yılTers asarak
00 Yorumla
1 yılher cicek icin ayni olmaz sanıyorum
01 Yorumla- 1 yıl
sarı lale buketi
1 yılSobanın altına köy ya da kitap arasına
00 Yorumla