Ortak arkadaşımızın tanıştırdığı biri vardı. Adam ilk başta benden çok hoşlanmıstı. Zaten her bakımdan ondan iyiyim. Ilk başta ondan hoşlanmadım. Biraz da ukalalik yaptı, sonra inatlaştık. Birbirimize zıt gittik. Ve görüsme bitti.
Sonra arkadaşım onun hakkinda daha çok bilgi verdi olumlu şeyler söyledi ben de pişman oldum. Adam da görüşmenin olumsuz geçtiğini ve tip olarak beni beğense de karakter olarak benim çok şımarık bencil tahammül edilmez biri olduğumu söylemiş.
Ben de adama bir mesaj attim ve "Aramizda bir inatlaşma oldu. Sana biraz fazla soğuk davranmış olabilirim. Ikimiz de kendimizi tam ifade edemedik. Istersen tekrar görüşebiliriz" yazdim.
O da bana " Siz kendinize emrinizden çıkmayacak zengin ve kılıbık birini bulun ben o değilim. Allah yolunuzu açık etsin" yazmıs. Ben de şaşirdim ve " Aslında sizi bana çok övmüşlerdi. Ben de kendimde hata aramıştım. Belki göründüğünden daha naif biridir diye düşünmüştüm ama göründüğünüzden daha kaba biriymişsiniz. Bin pişman oldum. Sizden ricam; ben bu mesajı hiç atmamış olayım siz de bundan kimseye bahsetmeyin olur mu" yazdım. O da "Merak etmeyin aramizda kalir" yazmiş ve engellemiş ben çok şaşırdım. Çok orantısız abartili bir tepkiydi. Hayatımda böyle bir şeyi ilk defa yaşıyorum. Yani ilk defa biri beni red etti ve üstüne engelledi
Sizce bu adam pişman olur mu , olmaz mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence sende olursun oda olur
Anlamadim
İkinizde pisman olursunuz
Ben artık pişman olmam çünkü adımımı atmışım. Bu kadar tripli insan da bana normal gelmedi.
Oda basta yasadigindan dolayi boyle bir adim atmiss
Bana normal gelmedi. Kendimi onun yerine koydum ve bu durumda ben bir kez daha görüşürdüm duruma bakardım, sonra karar verirdim. Sonuçta kaybedecek bişeyin yok en fazla yarim saat görüşür kalkar gidersin. Böyle bir tepki ayarsız bence
Pekala oyle diyorsan oyle olsun 🙏🏽
Peki sana bir soru, diyelim ki bir kızı red ettin. Sonra ondan daha alt kategoride kizlar karşina çikti hep. Pişman olur musun yoksa "Bmv yi red etsem de Clio arabayla da mutlu olurum sorun değil" der misin?
O benim zevkime bahli ben gozu yuksekte olan biri degilim mutluluk neredeyse orada olmayi tercih ederim
Mutluluğun o kadar keskin bir ayrimi var mi?
Yani güzel olmayan bir kız kesin seni mutlu edecek mi? Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?
Guzellik degilmi mesela belki guzel mutlu edecek cirkin edemeyecek belki cirkin edecek guzel edemeyecek kalbi fikirleri davranislari guzel olsun gerisi hallolur
Pişman olsa kabul edecek misin?
Bilmem onu o zaman düşünürüm
Bu kadar kaba bulduğun bir insanı kabul mu edeceksin mutlu olacak mısın? Bence yoluna bakmalısın.
Galiba biraz takıntı oldu bende, hayatimda ilk kez red edildim. Yoksa elimi sallasam ellisi
Bence de takıntı olmuş sadece. Onun sana layık olmadığını unutma yoksa ilerde daha çok üzülürsün
Onun pişman olup kivrandiğinı görmek istiyorum
Hiç uğraşma bence o kıvransın derken sen daha çok takıntı yaparsın sonra bakmışsın sen kıvranıyorsun
Red etti diye niye şaşırdın gayet normal
Hiç alışık değilim ve sen ikimizi görsen sen de buna şaşırırdın
Şaşırmam
Neden
Sen de insansın o da insan yani hoşuna gitmedi demek karakterin adam istemediğini dile getirmiş sen sorguluyorsun hala