Herkes buraya baksın! Sizce bu adam pişman olur mu?

Ortak arkadaşımızın tanıştırdığı biri vardı. Adam ilk başta benden çok hoşlanmıstı. Zaten her bakımdan ondan iyiyim. Ilk başta ondan hoşlanmadım. Biraz da ukalalik yaptı, sonra inatlaştık. Birbirimize zıt gittik. Ve görüsme bitti.

Sonra arkadaşım onun hakkinda daha çok bilgi verdi olumlu şeyler söyledi ben de pişman oldum. Adam da görüşmenin olumsuz geçtiğini ve tip olarak beni beğense de karakter olarak benim çok şımarık bencil tahammül edilmez biri olduğumu söylemiş.

Ben de adama bir mesaj attim ve "Aramizda bir inatlaşma oldu. Sana biraz fazla soğuk davranmış olabilirim. Ikimiz de kendimizi tam ifade edemedik. Istersen tekrar görüşebiliriz" yazdim.

O da bana " Siz kendinize emrinizden çıkmayacak zengin ve kılıbık birini bulun ben o değilim. Allah yolunuzu açık etsin" yazmıs. Ben de şaşirdim ve " Aslında sizi bana çok övmüşlerdi. Ben de kendimde hata aramıştım. Belki göründüğünden daha naif biridir diye düşünmüştüm ama göründüğünüzden daha kaba biriymişsiniz. Bin pişman oldum. Sizden ricam; ben bu mesajı hiç atmamış olayım siz de bundan kimseye bahsetmeyin olur mu" yazdım. O da "Merak etmeyin aramizda kalir" yazmiş ve engellemiş ben çok şaşırdım. Çok orantısız abartili bir tepkiydi. Hayatımda böyle bir şeyi ilk defa yaşıyorum. Yani ilk defa biri beni red etti ve üstüne engelledi

Sizce bu adam pişman olur mu , olmaz mı?

Güncellemeler
1 yıl
Güncelll
Herkes buraya baksın! Sizce bu adam pişman olur mu?