Yumruk attım yardım lütfen

Merhaba arkadaşlar

Fakültedeki arkadaş ortamından yeni bir kızla tanşmıştım..Arkadaş bahanesiyle yavaş yavaş birbirimizi tanımaya başladık..Uzun bir süre öyle devam etti..Sonra nasıl olduysa cesaretimi toplayıp bir gün çıkma teklif ettim o da kabul etti...Neyse iyi güzel birbirimize alışıyoruz..Birlikte okula gidiyoruz,yemek yiyoruz,sinema ve spor felan yapıyoruz..Öyle aradan bir ay gibi bi süre geçti,iyice sevgili olduk..Sonra bigün bütünleme sınavlarının günü okulda bi erkekle gördüm elini tutuyodu,epeyde sarmaş dolaş konuşuyolardı kantinde..Sınava girdim çıktıktan sonra aradım dışarı gel falan dedim..İşim var dedi, dedim gel dışarı bekliyorum seni..Sonra geldi ne oldu falan dedi hiçbişey demeden yüzüne bi çaktım yumruğu kan revan herkesin içinde..Millet bizi izliyo,bağırdım öyle..Ağlayarak gitti...Ama attığım yumruk yüzünden benim içim acıdı..Çok pişman oldum..

O günden beri konuşmuyoruz..Ama görüyorum sürekli takip ediyo, bakıyo fakültede falan..

Bu durumda ne yapılabilir sizce..Ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlardan da anlaşılacağı gibi erkekler benim kardeşlerim nasılda anlamışlar durumu, o kız öyle durumda dayanamazdım elimi zor tuttum..

Kızlar aranızda akıllı cevap vermeyecek olanlarda bassın gitsin. ne o öyle bela okumak falan erkeğiniz yapsa kim bilir siz ne yaparsınız!11!1!birbir
Güncellemeler
+1 yıl
Ama gördüğümde göz altı acayip morarmış rengi değişmiş kızın...
Güncellemeler
+1 yıl
link

biraz önce faceden bu şarkıyı ona yolladım bakalım ne diyecek?
Güncellemeler
+1 yıl
geç oldu ama biz barıştık kız geldi deli gibi yalvardı özür diledi anca affettim, yorumlar için sağolun =))

Çok mutluyum...

Not: Bi daha daha olsa bi daha döverim...
Yumruk attım yardım lütfen