Kızlar aranızda akıllı cevap vermeyecek olanlarda bassın gitsin. ne o öyle bela okumak falan erkeğiniz yapsa kim bilir siz ne yaparsınız!11!1!birbir
Çok mutluyum...
Not: Bi daha daha olsa bi daha döverim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ''Eline sağlık'' diyenleri öncelikle kınıyorum . Kız arkadaşınızın yaptığı kabullenebilinir bir durum değil bu ayrı ama yinede hakim olabilseydiniz kendinize keşke. Yumruğu masaya atsaydınız, yada terk etseydiniz.. Şu an haklı knumunuzda haksız duruma düştünüz. Sevgilisine meydan dayağı attığını söyleyen kişi ise zavallı ... Bu zihniyette olanlar sevgili edinmesin...
Bende yumruk atardım şimdi açıkçası sevgilimi öyle görsem :) Ama sen yapamazsn ..yapma..artık onuda unut bnce ztn gözünde artk adam değilsndr + Bi kıza el kaldrmaya hakkın yok seneden dha zayf bi varlığa nasl adam diyosunz kenedenze :/ Senin gibiler tek yaşayıp ölsede 3.sayfa haberlerini açtığımda koca cinaytlerini görmesem
Naptın Abicim, Bide Kafa Atsaydın Bari Tam Olurdu.Bir Kıza Vurulur mu? Haklı Olsanda Olmasanda Sana Karşılık Vermekten Aciz Olan Birisine Vurmak Haksızlıktır..Baktın Başka Erkekle Dolaşıyor Alıp Karşına Konuşacaktın yada Hiç Uğraşmayıp Terkedecektin.Kusura Bakma Ama Haklıyken Haksız Duruma Düştün.Hiç Vurmayacaktın.
Kardeş geç oldu ama biz barıştık kız geldi deli gibi yalvardı özür diledi anca affettim, yorumlar için sağolun =))
işte senin gibi adamın anasını sever bacım soyundan gelmiş *
yanlış yapmışsın suçlu duruma düşmüşsün haklıyken. kendinden açız insana vurmak delikanlılığa yakışmaz. sen herkesin için ona ( çok şükür nasıl bir fahişe olduğunu erken anlamışım deyip suratına tükürecektin) bu on yumruk etkisi yapar insan olana zaten!
Cevap
12Cevap
haklısın ama onu bu duruma getırecek hakka da sahıp degılsın en azından gıt ozur dıle bu olaydan snra. dha fazla hyvanlık yapma kardesm be :) kıza da yazık sana da. bu saatten sonra o ılıskı yurur mu zatne bılınmez ama en azndan ozur dıle oyle uzaklas.
Gercekten pisliksiniz.bana babam vurmayi gec sesini bile yukseltmemisti,siz bu hakki kendinizde nasil buluyosunuz ya? Ben olsam sikayetci olurdum senden
içimdekileri okudun
Hiç cevap yazmıyacaktım taaaki senin linkini açınca dayanamadım.Dövmeyi tasvip etmiyoru, onun seni aldatmasını da tasvip etmiyorum amaaaaaaa senin gibi boktan müzik dinleyen adama bakan kızın hak ettiğine inanıyorum.
gücünüzü neden size gücü yetmeyecek insanlar üzerinde kullanırsınız yaaa neden...kıza ne kızıyon siz tam tencere kapaksınız yani.milletin içinde dövsün git milletin içinde özrünü dile.ve bidaha karşısına çıkma kızın
Ya kızın yaptığı mallık hatta o.rspuluk.. ama sen naptın abicim ya?kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz? kimse kimsenin sahibi değilki! biraz medeniyet yahu.. sonuç olarak iyi yapmadın.. suçsuzken suçlu oldun
Oğlum, böyle mi öğrendiniz Kadir Abi'nizden?
Bak bak, estetiğe bak, feyz al biraz:
ağhsğsdpdjdjd Kızlar'ın yorumu; niye yaşıyonuz,yazık ya,yuh,bela versin, diyenler bile var.
Erkeklerin yorumu ise;eline sağlık,bende dövdüm.
Hahaha :D
bence haketmis senle sevgiliyken yaptigina bak haketmis bence tabiki siddete karsiyimda boyle kizlarada yakisiyo yumruk
allah belanı ver... töbe ya tokatta değil bide yumruk yuh öküz !
Sağlam vurduysan üzülmene gerke yok kardeşim ama öylesine indirdiysen bak bende üzüldüm şimdi
Akıllanmayan kızlara geçiricen bitane one la öyle? Malmıdır nedir bu kızlar ohaymış çüş müş.
Öncelikle eline sağlık delikanlı arkadaşım. Ben de eski sevgilime meydan dayağı atmış biri olarak, seni tebrik ediyorum.
poposuna tekme atsaydın bari
mike tyson lığın alemi yok
Güvenebilecekmisiniz tekrar? Hep bir soru işareti kalmazmı?
arkadaş kıza yumruk atmak ağız çenede o nasıl bişidir ya, yüzüne tükürüp gitsen daha çok koyardı emin ol.
benim sevgilimde bana tokat atmıştı ama yumruk yani biraz şey değil mi ...
kızın gözüne1 ay gözükme sen
Yumruk biraz fazla olmuş ya ne yaparsa yapsın yüzüne yumruk atmak...
uçan tekme atacakmış gibi zıpla sonra rövaşeta hareketine dönüp kafa at belki affeder
Yuh! Şiddetin her türlüsüne karşıyım arkadaş...
konus neden oldugunu anlat ve uzaklas
Oğlum manyak mısın niye yumruk atıyosun
iyi yapmışsın akıllanır bida yapmaz öyle bişey
Yumruk mu naptın sen ya?o kızdan uzak dur bence?
sen o kızı unut artık dönmez...
Oha. Bişey yapma direk öl sen.
yarıldım ulan yarıldım :D
Olum ölün lan siz, niye yaşıyorsunuz :(
tokat atanı duydum da yumruk ? ılk duyuyorum :d
bi de nasıl kıskanç insanlarsınız anlam veremiyorum :)))
Eline sağlık :)
teslim ol.
yuhhhhhhhhhhhh sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar