Surda derse 3 saat kaldı uyumucam ya :d 7de yataktan cıkıp frencleri yapıp suslenip cikiyim evden bari kahvaltımıda yapayım oh uyumucam var mı sabahlıcak olan?
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Her gün 7-14 arası yatıp / 16-23:00 arası uyanıyorum.
Yerinde olsam uyurdum ama dershaneye uykusuz gitme. Tabi bir hedefin varsa.05 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılgece uyumayan insan sabah tipsiz olur yazık değil mi sana
055 Yorumla- +1 yıl
bilmem sen yinede uykusuz gitmesen daha iyi olur
- +1 yıl
sana 5-6 saat önce uyu deseymişim keşke.
- +1 yıl
Bende hayatım boyunca hiç düzenli uyku uyuyamadım. insan uykusu gelince uyumalı ama sabah okul olunca mecbur hissediyo kendini hiç bize göre değil
- +1 yıl
:D sen çok düzenli uykudan bahsediyosun o ayrı canım bende kabulüm ona bir uyusam hiç uyanmasam keşke.
- +1 yıl
bekliyorum da bayağı gecikti daha çok var gibi sanki. en azından sabah uyandığımda biri günaydın aşkım dese bende ona günaydın bitanem desem gözlerim kapalı. o zaman ölene kadar daha çabuk geçer di heralde.
- +1 yıl
sen beni ciddiyetsiz olarak gördün heralde aşkım bitanem falan yazdım diye. ben karısına aşık olan bir adam olmak istiyorum
- +1 yıl
tamam sen mesela çalışsan çalışsan en fazla kendin başarılı olursun ama ben mutlu bir evlilik yaparım çok ciddi bir şekilde sonra 2 3 tane de evladım olur. onlar ciddi ciddi ders çalışır dünyaya mantıkla hareket eden yeni bireyler getirmiş olurum hangisi daha mantıklı sence
- +1 yıl
Bende bazen baba parası bazen kendi paramı yiyorum belli olmuyo askerden sonra iyi bir iş kurmadan zaten evlenmem ama birine aşık olursam ne yapar eder o kızı kaçırmam bu saatten sonra herşey boş ben yeniden aşık olmak istiyorum. bunun için doğmuşum benden profesör olmazdı olmadı da zaten seçimimi yaptım yıllar önce profesör olmayı reddettim :D iyi çocuklar yetiştirmek düzgün bir aile kurmak için doğmuşum ben ama hayatımın aşkını bulmam lazım önce. hayallerim bunlar yani gelecek planlarım.
- +1 yıl
Bende şu an aşk hakkında atıp tutarken aşkı hissedemiyorum düşünemiyorum ama dünyadaki en güzel şey olduğunu biliyorum başıma gelmişti bir keresinde. o yüzden peşinden koşuyorum tekrar bulana kadar. benim için yaratılmış biri varsa eğer onu kesin bulucam evinin kadını çocuklarının anası yapıcam :D
- +1 yıl
aşktan daha çok önemsediğim şeyler var hayat hakkında dünya hakkında atıp tutmayı çok severim ama bugün konu buralara geldi işte :))
- +1 yıl
uykusuz okula gitmene gönlüm razı olmadı açıkcası nedense.
- +1 yıl
geri sayımları hiç sevmem
- +1 yıl
ama seninle gece sohbet etmek güzelmiş gündüzleri uykunu almış bir halde nasıl oluyosundur acaba
- +1 yıl
Valla ben uykulu uykusuz her turlu hos sohbetli komik biri olurum ama yerine gore ciddiyimde yersiz cıvıklığı sevmem bir espiriye 1 saat gulmeyi hic sevmem sdgjj oyle genelde tuhaf oldugumu soylerler gizli hayranimda cok niyeyse gelip sen fok degisiksin dost olakmi diyolar bide
- +1 yıl
açıkcası bende seni tanıdığıma mutlu oldum kaybolmayacak bir yerlerde olmanı isterim arada konuşabileceğim bir mesafede olsan kendimi şanslı hissederdim.
- +1 yıl
takipteyim. ezan saatinde takipleşmeye başladık aramızda hayırlı bir ilişki olur umarım :))
- +1 yıl
nasıl oluyoda ben burdan çok tatlı bir kız olduğunu hissedebiliyorum ya?
- +1 yıl
aşk olsun be. normalde kırılabilirdim ama kırılmadım yani senin karakterinde böyle bir bonusun olması hiç anormal değil kendini savunma mekanizman girdi devreye tatlısın yani çok belli oluyo karışmıyorum aman fotoğraf falan koyma aramızdaki mesefa şu an ki gibi gitsin.
- +1 yıl
biliyomusun nasıl göründüğünü hiç merak etmiyorum ama senin hakkında merak ettiğim bir sürü şey var
- +1 yıl
daha yeni tanıştık ya ilerde sorarım zaten kelimelerle sorulacak ya da cevaplanacak şeyler değil ikimizin ruhu bir araya gelse acaba anlaşırlar mı bu gibi şeyler diyim :D
- +1 yıl
her insan eşsizdir özelliklede ben:) beni elalemin oğluyla kıyaslamazsan iyi olur yani. bakıyorumda çaktırmadan soruyada kelimelerle cevap verdin. niye anlaşamazmışız
- +1 yıl
benimle konuşmak onunla olan hatıralarını canlandırıyosa ben yazı stilimi değiştirip bütün anılarınızı öldüreyim en iyisi bak olayı nereye getirtti bana ya.
- +1 yıl
yoksa sen benim eski sevgililerimden biri misin :D
- +1 yıl
yok ya sen ne kadar beni baskasına benzetsende ben seni baska kimseye benzetemedim yeni tanıstık biz sen bugüne kadar tanıdığım kızların hepsinden çok farklısın
- +1 yıl
konuşmuyomuyuz?
- +1 yıl
google saolsun frenchide öğrendik yarım saattir french yapıyosun demek oje işleri falanda buna dahil mi D
- +1 yıl
bu son muhabbetler iyce uykumu getirdi ben akşam uyanınca sana kaldığımız yerden yazarım görüşürüz.
- +1 yıl
iyi geceler küçük hanım
Her zamanki gibi uyuyamiyorum yine bu ne ya 2 3 saatlik uykuyla omur geciriyorum resmen :(
01 Yorumla
+1 yılhttps://hizliresim.com/Q42Mby
(temsili)01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
40Cevap
uyumamanın kesin çözümünü şu an uyguluyorum: https://inciswf.com/kscma.swf
00 Yorumla
+1 yılValla finaller sayesinde bizde kahvaltı yapıp yatar olduk sabah tayfayız
07 Yorumla- +1 yıl
bendende pes artık bugünlük yatıcam
- +1 yıl
Napıcam uyumayıp :D
- +1 yıl
rüyalar alemi bekler
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi yap frenchlerini ve beyaz yapacaksanda en son uzerinden raki beyaziylada gec
01 Yorumla
+1 yılOturdum House izliyorum. Sabah değil büyük ihtimalle öğlene kadar uyumam :D
014 Yorumla- +1 yıl
Dün son finalim vardı çalışıcam diye uyumamıştım :D alıştıktan sonra sıkıntı olmuyor şahsen uzun süre uyanık kalmak.
- +1 yıl
Dünkü sınav ingilizce politikaydı, 250 sayfayı 4 saatte çalışmaya çalıştım. Sonuç tabiki hüsran parça parça çalıştım çalıştığım yerlerden çıkan soruları değil de detay sorduğu soruları yaptım (konuları ilgimi çekiyordu yoksa onları da yapamayacaktım :D such as yazacağım yerde such ass yazmışım kağıdı vermeden 1 dakka önce farkettim :D :D
- +1 yıl
Neyse ki önümüzdeki 3 ay için kurtulmuş olduk bu dertten. İşte böyle anlar da inanasım geliyor :v
- +1 yıl
Benim düzenim, düzensizliğim. Vücut alışmış artık son gün sendromuna, uyum gösteriyor hemen :D
- +1 yıl
Hadi ordan :D :D
- +1 yıl
Oldum olası filozofları sevmemişimdir :s
+1 yıloha aynısını bende düşünüyorum 11:30da sınav 9da kalkmam lazım final zaten çalışmadım pek uykumda var tam aradayım yani uyuyunca kalkılmıyor da.
03 Yorumla- +1 yıl
of uyumazsan okuldan gelince sınava çalışamicam uykusuzluktan şimdi 3 saat tolga uyusun yazık tolgaya sahip çıkalım öğrenci oluyo da
uyumakmı oda ne arkadaşım ya burbon ve puroya devam :)
021 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. kanki geç oldu ben kalkiim ya sabah iş var akşama kadar bünye kaldırmıyor uykusuz :/
00 YorumlaBenimde dersim var sabahladim. Pişman mıyım? Evet, kamu spotu çekilir cinsten :D
01 YorumlaVampir gibi oldum geceleri uyuyamıyorum gündüz full yatıyorum :D
02 Yorumla
+1 yılben bilgisayar teknikseniyim programla uğraştığım için sabahlıyorum
00 Yorumla
+1 yılben yeni uyandım ama belli olmaz belki birazdan yine uyurum
00 YorumlaBenim çok uykum var fakat uyuyamıyorum.
11 Yorumla- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAbi zombi gibi dolasicaksin inan bak :D
01 Yorumla Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Sanırım 2 saatten önce bende yatmayacağım.
014 YorumlaEy Liseli bir gün okula gitme :D
00 Yorumla
+1 yılsabahlıca 9 da sınav var sonra 1 de var uzun iş :D
023 Yorumla- +1 yıl
liselısın yaparsın ben üniliyim :D
- +1 yıl
son sene rahat bırakırlar dıye bılıyorum ben ama.
- +1 yıl
ama calısma :D
- +1 yıl
o zaman arkadas ortamından uzaklass
- +1 yıl
yok olamaz ya tek mı yasıyon dunyadadada
- +1 yıl
esprı dıgıldıkı ya tek mı yasıyorsun dunyada dedım
- +1 yıl
uyu hadın okula da gıtme
- +1 yıl
AAAA SINA v off
- +1 yıl
maasalahh
- +1 yıl
yarabbı sukur
+1 yılNobet tutuyorum uyumam heralde
03 Yorumla- +1 yıl
Askerim ben hanm efendi :D
+1 yılBugun ikinci gun birazdan bayılırım ben
02 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılUyuma bosver ben uyurum yerine
14 Yorumla- +1 yıl
Uyurum affetmem 😴
- +1 yıl
Aferinn ailenin akil kupuuuu
+1 yılal bendende o kadar sabahlarız dertlesiriz
02 Yorumla- +1 yıl
dertlesiriz dedim be
Benn hep sabahlıyorum
02 YorumlaBirazdan abbas yolcu.
00 Yorumla
+1 yılMıyım ayri yazılmalı:D
06 Yorumla- +1 yıl
Oyy :)
- +1 yıl
Gsgsgsgsgs (subniminal mesaj) :D
- +1 yıl
Pislikkk..
uyursan hepimiz ölürüz
02 Yorumla
+1 yılsen yataktan çıkarken ben evden çıkıcam.
01 YorumlaDiğer konusunda 408 cevap paylaştı. ben ödev bitmedi daha
04 Yorumla
+1 yıl8-9 kadar yatmam herhalde.
02 Yorumla- +1 yıl
Saol :))
eşlik ederim ama parayla :D
030 Yorumlauyuma uyuma ne gerek var
02 YorumlaBen sabahlicam mecbir benimde ders var
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpörtlek pörtlek gezersin sonra günboyu :d
01 Yorumlaburada..
00 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben sabahlıyorum