Sizin de çevrenizde illa ay şunun altını açık unuttum, evi yakıyordum diyen birileri illa olmuştur. Yani en azından benim birkaç kez duymuşluğum var 😌 O zamanlarda hep nasıl böyle önemli şeyleri unutacak kadar dalgın olabildiklerini merak etmişimdir... Az önce de aynısı benim başıma geldi.🥹 Mutfağa girdiğimde dumandan hiçbir yer görünmüyordu ona rağmen ocağa bıraktığım vişneyi hemen hatırlamadım ve ne olduğunu anlamaya çalıştım.
Keşke hiç merak etmeseymişim, keşke hiç başıma gelmeseymiş. Gerçekten berbat bir his, tamamen kendimi kaybetmiş gibi hissetmeme neden oldu. Bu kadar basit bir şeyi bile hafızamda tutamayacak kadar mı bitmişim?
Şuraya mahvolmuş tenceremi de iliştireyim 🫢 Bu sefer başaramadık, artık bir dahaki sefere 🥹😂
Allah korumuş. Bir keresinde buzluktaki içli köfteleri acelem var diye hemen kızgın yağa atmıştım. Direkt ama. Buz ve kızgın yağ bi anda alev aldı mutfak dolabına kadar yükselen uzun bir alev ama ben nasıl çığlık atıyorum. Babam koşup yardım etmeseydi valla yanıyordu
Ben kahvaltı yapıcam evde yalnızım uçağa da 2 saat var babam işteydi. Acele ile çayı içtim açık kaldı ocak. Babam 5 gibi gelmiş damacana yanmış ama sıçramamış. Acele ile artık bişey yapmıyorum ders oldu bana.
Annemlerin yaşadığı yer merkez ancak eski yerleşim yeri olduğu için insanlar kentleşmeye izin vermedi herkesin bağı bahçesi var o bölgede 😊 ama asıl meyve kaynağımız annemin köyünde. Yazın ortalarında köye çıkılır sonbahar gibi dönülür 😊 biz doğal hayat sevenlerdeniz 😊