Benim üstümde ne var ve ben ne yapabilirim?

Arkadaşlar çok zor dönemlerden geçtiğimi üstümde sürekli depresyon, üzgüntü, takıntılık var. Kendimi iyi ifade edemiyorum. Bu sene gitmediğim doktor kalmadı. Çok stresli bir sene geçiriyorum. İnsanlarla bağım kopmuş gibi hissediyorum. Sevdiğim yakınımda olan insanlara sürekli bişeyler oluyor. Örnek veriyim x kişisiyle buluşucam x kişisi yanıma gelirken araba cezası yiyiyor kırmızı ışıkta geçmemesine rağmen ve kendisi arabayı çok dikkatli kullanan bir insan. 1 aydır araba kullanmıyordu. Arabayı aldıktan 1 buçuk hafta sonra yine arabayla alakalı sorun çıkıyor. Hatta daha önceden birkaç kez arabanın teknik sorunları da ortaya çıkmıştı. X kişisiyle sevgiliyim bu arada. Daha çok şeyler yaşadı ve ben artık sanki her şey benim yüzümden oluyo gibi hissediyorum. Üstümde çok uğursuzluk hissediyorum ve sanki benim üzerimdeki uğursuzluk onu da etkiliyor gibi. Birkaç hafta önce kendime dior ruj sipariş etmiştim. O ruju çok seviyorum bitmişti tekrardan sipariş ediyim dedim. Rujum geldi. Hayır bu kadar mı olur rujumun kapağı tam oturmuyor. bilmem kaç milyon içinde bana sorunlu ürün geliyor. Devam ediyorum.. Arkadaşımla aram limoni hissediyorum. Kendisi ciddi ve çok kötü olay yaşadı birkaç ay önce. Dışarı çıkamıyordu. Ben çok uğraştım onun yanına gidebilmek için. Onunla her gün konuşuyorduk ve ben ona hep moral olmaya çalışıyodum. Çok şükür 2 aydır kafası çok daha rahat ama yinede aile içinde psikolojik olarak çok üstüne gidiliyor. Son 3 kez buluşucaktık ama sürekli bişey oluyor. Kendisi planlıyor tama diyorum kabul ediyorum ama kendisi gelmiyor. Bana sürekli üst üste çıkamam bugün oraya gittim yarın da gidemem ailem izin vermez diyor. Ama bu son 1 haftadır her gün oraya gidiyor ve beni davet etmiyor. Sanki benimle buluşmak istemiyormuş gibi davranıyor. O mekâna gidip başkasıyla buluşuyor. Bana da son zamanlar daha çok soğuk yapmaya başladı. Sanki benden uzaklaşmak istiyor gibi ve ben de artık uğraşmıyorum ama içten içe çok üzülüyorum. Anneme ilk defa bi arkadaşım hakkında bu kadar iyi konuşmuştum çünkü. Dün her gece ağlayınca yanıma gelen antidepresanım dediğim kedim maalesef öldü. Annem hayvanları sever ama asla dokunmaz. Evde de istemez. O yüzden eve hiç sokmadım bahçemizde hep ona bakıyordum. Bizim balkonda duruyordu hep. Ama son günlerde hep bizden uzak duruyodu. Ben de belki hastalanmıştır havalar soğuk diye düşündüm. Ama ölmeden önceki son gece çok kötü durumdayken yanıma geldi. Her yeri salya içindeydi ve çok ağır kokuyodu. Sabahı da öleceğini anladım çünkü daha da kötü bi haldeydi. Yani bunlar benim son dönemlerde yaşadığım birkaç şey. Çok daha fazla şeyler yaşadım ama anlatamıyorum çünkü sığmicak. Hep bişeyler ters gidiyor ve ben artık çok üzülüyorum. Üstümde nazar mı var, büyü mü var ne var bilmiyorum. Her şeyin düzene girmesini istiyorum, mutlu olmak istiyorum. Çünkü gerçekten enerjim kalmadı. Kendime pozitif enerji verme gücüm bile kalmadı. Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim.

Benim üstümde ne var ve ben ne yapabilirim?