Diğer Tahta gibisin demek kotü bir şey mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ben bi kiz arkadasima dedim ve arkadaşlığımız bitti Tahta gibisin demek kotü bir şey mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,4b cevap paylaştı. evet kötü bir şeydir 0 0 Yorumla
LoneWolf5 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kötü anlamda demiş olabilir çok zayifsin manasında ama bence bu kötü bir şey değil iyi bir şey 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cok zayıfsın demiş ben en çok kuru kız lafını severim Korişin lafıdır ama şimdi Defne de Defneydi yani muhteşem bir seydi 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Fiziğin çok kötü ve aşırı zayıfsın seni kadın olarak görmüyorum demek 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 564 cevap paylaştı. bence kötü yanı zayıfsın yakısmıyo anlamında sölemis 0 0 Yorumla
Ex-Seraphim Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Tahta gibisin = göğüslerin ve görün yok demek 😂 çok güldüm uzun zamandir bunu duymamıştım 😂 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fizik yapın için demiş. 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gödün küçük demek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
evet kötü bir şeydir
Kötü anlamda demiş olabilir çok zayifsin manasında ama bence bu kötü bir şey değil iyi bir şey
Cok zayıfsın demiş ben en çok kuru kız lafını severim Korişin lafıdır ama şimdi Defne de Defneydi yani muhteşem bir seydi
Fiziğin çok kötü ve aşırı zayıfsın seni kadın olarak görmüyorum demek
bence kötü yanı zayıfsın yakısmıyo anlamında sölemis
Tahta gibisin = göğüslerin ve görün yok demek 😂 çok güldüm uzun zamandir bunu duymamıştım 😂
değil aynı şey varil demekle aynı
Fizik yapın için demiş.
Çok incesin demek istemiş
Evet fiziğini beğenmemiş
Gödün küçük demek
Ruhsuz demişsin adama