En ufak tartışmada direk dayak yiyorum. Tartışmamak için konuşmuyorum fazla. Biraz önce yere parfüm sisemi düşürdüm yanlışlıkla, bu saatte düşürdüm diye bağırdı bende sinirlendim bagirdim yanlışlıkla oldu diye ve hemen dayak atmaya başladı ama bu sefer ben bagirdigim için uzun sürdü saçlarım açıktı ve şaçımdan çekti aşırı saçım döküldü ve elimi attikca dökülüyor. Ben artık dayanamıyorum şu an sessizce hickira hickira ağliyorum. Artık dayanmıyorum saç diplerim ağrıyor. İntihar etmeyi düşünüyorum memleketimde üni okuyorum. Yüzüm kolum elim çizilmiş kanıyor gerçekten bıktım olacak gibi değil her şeye kızıyor saçımi kopardigı için yüzümü çizdiği için onu hiç affetmeyecegim ama baba işte gerçi yazdıklarıma bakmayın ona bir şey olsa yine ağlarım.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak canım ne olursa olsun sus çünkü kazanan sen olacaksın benim çektiklerimi bilsen babanın elini öpersin ben 21 yaşındayım babam ben 18-19 yaşlarındayken çalışmaya başladı dedem bakıyordu aç kaldık susuz kaldık evimizdeki bütün eşyaları icra gotrdu ben bomboş salonda oturdum saatlerce ağladım babam beni kemerle dövüyordu kafamı ranzanın demirine vuruyordu sebep çalışmıyor stres yapıyor bize çatıyor ben hep sustum kaza geçirdim gelmedi hak etmiştir dedi kaza nasıl hak edilir bilmiyorum yine sustum hastalık kaldı en ufak üzüntüde streste nefesim gidiyor morarıyorum babam evi terk etti eve ben baktım sabah 5 buçukta evden çıkıp gece 12 1 gibi geliyordum iki cafede çalıştım sonra babam geldi tek kelime demedim şu an düzeldi gibi yani pek konuşmuyoruz hatasını anladı galiba yaşlanınca kim bakacak ona ben her neyse her şey geçiyorsa yaşadıkların içinde kalıyor bana evden kaç diyende oldu evlen diyende oldu yapmadım sabrettim babam yüzünden hayatımı karartamam seveceğim aşık olacağım adamı bulup gelinliğimle bu evden çıkıcam sende sabırlı ol dua et Allah yardımcın olsun.
33 Yorumla
Soran+1 yılSenin durumun daha kötüymus evet beterin beteri varmış inşallah mutlu olursun yaşadıklarını yaşamazsin bir daha. Allah yardım etsin
Cevap sahibi+1 yılAmin canım benim inşallah senin baban da düzelir doğru yolu bulur Allah ikimize de sabır ve sabrımızın karşılığını verir inşallah.
Soran+1 yılAmin inşallah duzelir. Yorumun için teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen neden babana muhtacsin ki ben bunu anliyamadim muhtac degilsin kendi ayaklarin ustunde duracak yastasin. Dayanamiyorsan sikayetci olucaksin baban evet zor bir durum ama oda babalini bilecek bu kadar basit aslinda sen de cansin. Tamam baban sikayetci olmak istemiyorsun ozaman bir kuruma basvur derdini anlat babanin yardima ihtiyaci var seninde ozgurlune. Hepsi aslinda senin elinde direncli ol
Soylemek cok kolay bize ama inan bir adim atardan kendin icin gerisi gelicektir evden ayril 18 yasini doldurdun haklarin var okuyormusun?11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama beni çok kısıtlıyor. Bir gelirim olmadan bu dediklerini yapamıyorum ki
+1 yılya aıle buyugunden cok sevdıgın guvendıgın bırıne mesela dayı amca dede onlara anlat babanla konussunlar sonucta sen 20 yasında aklı basında onuru olan bır kızssın nasıl dovuyor bır baba ınan aklım almıyor ınan ne dıyecegımı bılmıyorum cok uzuldum ama sabırlı ol derım guzel allahımdan dılegım bır daha aynısı olaması allah yar ve yardımcın olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılKimseye anlatamıyorum.
- +1 yıl
haklısın ne desen haklısın ınan cok uzuldum burdan sana yapabılecegım tum kalbımle dua etmek ama ne olursun ıntıharı dusunme sabret
Soran+1 yılAllah razi olsun teşekkür ederim dua edeceğin icin
- +1 yıl
sendende allah razı olsun kendıne cok ıyı bak ne olursun rıca edıyorum
- +1 yıl
tesekkur ederım
Geçmiş olsun malesef böyle insanlarda var. Kötü bir durum. Allah kimseye vermesin. ama dikkat et sen yinede kendine. fazla koyverme. Aslına kolluk kuvvetlerine başvurup gerekli yardımı alabilirsin dicem ama baba sonuçta... Ama yinede sen bilirsin. allah yardımcın olsun.
21 Yorumla
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
44Cevap
+1 yılCanim benim uzulme sen bircok ailede var bu olaylar senin gelisimin ergenliginde etkiliyo baba bu candir kandir uzulme o da icten ice uzuluyodur... Bende babamla surekli kavga ederm kuseriz aglarm ederm 1saat sonra canciger oluruz bende coook dayak yemisimdir :)) ama bu dayaklar bagirismalar belli donemler de olabilio sonra bir gittimi tamamen gidio sen okulu bitir ayaklarinin ustunde dur bak o zaman sana nasil saygi gosterecekler... Babamla ben ewdeysek ben odamdan dovru duzgun cikmam isigi kapatr odamda takilirim... Yillardir... Babam cunku ewin icinde ses istemez bisey konusuruz sus die tepki werir onunla ugrascagima isigimi kapatir cipsimi kolami alirim muzigi hafif acar takilirim... Uzulme boswer degmez...
13 Yorumla- +1 yıl
Bu olaylar insanlarin cahilinden gelio...
Soran+1 yılBabamla ben hiçbir zaman can ciğer olamadık. Beni hiç sevmedim en son elini ne zaman tuttum hatırlamıyorum. Ama dediklerine hak veriyorum kendi ayaklarımin üstünde durunca saygı gösterir ancak
- +1 yıl
Oyle para kazaniosun cunku onlara sen en az 500tl ver bak nasil eskisi gibi oluyolarmi ewe 2hafta da bir dolu gel bak sem nasil kazaniosun ne sartlarda calisiosum umurun da olmazlar sen kesenin agzini ac her konuda ozgur olursun rahat rahat disarida cikarsin, birak parfum sisesini dusurmeyi ewde tabak kirsan amann senden kiymetli mi derler bak bunlar olmazsa o zaman gel yuzume tukur
Hayatını kazanmalısın sakın pes etme oku mesleğini eline al ancak öyle kurtulursun. İntihar ya da erkenden evlenmek çözüm değil babanın fiziksel gücü varsa senin de yüreğin güçlü olsun ona yenilme sakın emin ol birgün bunlar geçecek bitecek ileride sadece hatırlayacaksın bunu unutma geçecek..
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim beni rahatlattin
+1 yıladına üzüldüm. reşit olduğun için şikayetci olabilirsin. fakat böyle birşey yaparsan eve sokmaz oda onun hakkı sen en iyisi yakın hissediğin en yakın akrabağına aktar olayı pskolojik tedavi görmesi gerekir.
Savunmamız olan birinin şiddet görmesi kadar kötü birşey yok.
şimdi neden evlat katili haberleri duyduğumu öğrendim11 Yorumla
Soran+1 yılevet bende onu öldürmek istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni cook iyi anliyorum. şu an degil ama gecmis donemlerde basit sebeplerle dayak yedigim. Itilip kakildigim. Hakaret yedigim cok oldu. Sikayet edebilecegin anlatabilecegin cok kisi var ama bir yandan korku bir yandan vijdan el vermiyo. Cok zor coookkk. 3ay snra evleniyorum o yuzden artik ses cikarmiyorum. Allah sabir versin gulum.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim Allah senide mutlu etsin
+1 yılÖf sıkıldım böyle babalardan ben vallahi. Senin durumunda olan çok arkadaşım var ve çözüm intihar etmek değil. Maalesef hepside polise gidip şikayet etti, tabiki kendi ailenden olan birini şikayet etmek zoruna gider ama karşındaki sana başka seçenek bırakmıyorsa.. Bir psikologa falan gitmeni öneririm, ve annen bu duruma ne diyor?
22 Yorumla
Soran+1 yılAnnem arada kalıyor üzülüyor sadece
- +1 yıl
Merak etme benimde babam az buz biri değildir. Lütfen polise git ve korkma. Sırf baba kelimesinden dolayı hayatını mahvetme.
bir keresinden babama saçımı öyle çekmişti ki saçlarım elindeydi ve ben o gece başımın acısından uyuyamamadım. :( ağlattın bak demek ki sen bensin benim babam senin baban... Ama baba içte Allah onsuz bırakmasın ne diyim. :( kurtuluşu üni. de aradım ama olmadı bende memlekette okuyorum... Tek çare ölmek mi dersin?
11 Yorumla
Soran+1 yılBeni anliyorsundur o zaman. şu an başım ağrıyor ya cidden nereye kadar böyle ne olacak benim sonum. Ölmek çözüm değil elbet ama böyle yaşamak olmuyor zevk vermiyor
+1 yıl20 yasında bir genc kızı dövmek buyuk bır hata ve suc. ama babadır işte ne yaparsan yap yine yureğin yanar ona. emin ol bir anlık sinirle sana vuruyo ama sonra onunda yuregı yanıyordur. sadece sınırlenince kontrolu kaybedıyordur. ama tek taraflıda dusunme. sende de hata var mı yok mu bunuda enine boyuna bır dusun. ve unutma her ne olursa olsun o bir BABA.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 685 cevap paylaştı. Sakaryada falansan babanin esgalini ver halledelim durumu elimden geldigince yardimci olmaya calisirim ama intihar kurtulus değil sakin dusme boyle buyuk bir hataya ahiretinde yanar
12 Yorumla
Soran+1 yılAnkara da oturuyorum teşekür ederim
ahh canım yaa.. Bİ akraban falan yok mu ne bileyim konuşsan derdini anlatsan. sakın intihar etme öyle yanlış yapma bu kaçış kurtuluş olmaz bunun günahı daha beter. allah yardımcın olsun
20 Yorumlaüniversite okuyan eğitimli bir arkadaşsın intiharı düşünme tek kurtuluş o değil. yasal haklarını kullanabilirsin bu kadar tak ettiyse. şikayet et. olmadı otur konuş babanla ne kadar üzüldüğünü anlat duygularını aç terslenmeyle çzüme ulaşamazsın
10 Yorumla
+1 yıl20 yasındasın yani reşitsin güzelim. git o evden de sehırden de bunlara izin veren annenide takma. kendı paranı kazanırsın burs alırsın elbet gecınırsın ama git o evden !
21 Yorumla
Soran+1 yılBeni gondermiyor
+1 yılne babası hiç mi baba görmedik. onun çocuğu olman bunları yapama hakkı vermiyor ona. onla hiçbi zman konuşma seni kaybettiğini bilsin
20 Yorumlabaşım açıktı demişsin ki sanırım normalde kapalı... bu tip ailelerde bu tip dangalar babalar malesef bol miktarda var... kusura bakma ama ben senin babanı ciddi ciddi döverim!
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır yani saçım toplu değildi o yüzden saclarimdan çekti ve dökülüyor saçım çok Üzgünüm. Saçlarımı seviyodum artık onuda sevemicem
- +1 yıl
alkol alıyor mu peki baban? bu arada intihar gibi düşüncelere sakın kapılma... sanırım baban geçmişte yaşadığı travmalardan şu an psikolojisi bozuk herşeye sinirleniyor veya bu dönemde ki insanlarımızın ''kendince'' namus sorunlarını kafaya takıp sana özel bir şiddet gerçekleştiriyor. bunu yaparkende ya kızımda böyleyse diye aklından geçiriyor olabilir... bence gidip sen bir psikiyatriye görün ve doktora : babamdan gördüklerim yüzünden artık hayattan bıktım geçen gün bir kutu ilaç içtim ama bir şey olmadı de. doktor babanı özel olarak çağırtıp babanla konuşacaktır ve babanın orada ağzına sıçar... olaylar devam edersede seni babanın elinden devlet yoluyla alıp kadın sığınma evlerine bırakabilirler tabi sende ileride sevdiğin bir adam bulup onunla evlenip hayatını sürdürürsün... ama sakın intiharı düşünme bir daha!!
Soran+1 yılAlkol kullanmıyor babam. Yazdıkların için teşekkür ederim. Psikoloğa gideceğim
+1 yılGerçekten çok üzüldüm senin adına rabbim sana sabır versin
Babanda sana birgün haksızlık yaptığını anlar umarım. Sakın intiharı düşünme kendi canından vazgeçme bak ne güzel okuyormuşsun eminim hayallerin vardir mesleginle ilgili önünde uzun yılların olucaktir allahın verdiği canı ondan bir başkası alamaz almamalı...00 YorumlaInanilir gibi degil, bu nasil bir sevgisizlik nasil bir acizliktir. Pes!
11 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevmiyor galiba..
öyle bir harekette bulunuyosa sana karşı.. cvb verme butun hareketlerine.. normal davranışlarının dışında bir davranış sergile.. belki hatasını anlamasına vesile olur.. üzüldüm senin adına..
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet genelde dediğin gibi yapıyorum o bana bagirdiginda kendi odama çekilirim bağırır bağırır susar. Ama gecenin şu saatinde dayanamadım birden bende sesimi yukselttim
Soran+1 yılBende mi buluyorsun yani
Soran+1 yılAnlamadım kusura bakma
Bence babanin oncelikle bir pskologa gozukmesi lazim ve bu konuda ciddi bir tedavi gormesi lazim ve seninde oyle cunku bu yasananlar kolay bisey degil kendini daha iyi hisetmen icin seninde pskologa gorune bilirsin :(
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun kardeşim. Kötü bir durum. Karşı çıksan olmaz, dayak yesen onurun zedeleniyor. kendine saygın bitiyor. Ne diyelim Allah ıslah etsin babanı. Umarım hatasının farkında olur
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet şu an kendimi çok değersiz hissediyorum.
- +1 yıl
İnanç seviyeni bilmiyorum ama, böyle durumlarda Allaha sığın. Bol bol dua et. Allahın izniyle, hem Allahın gönlünde yer edinirsin, hemde belki bu durum babanın değişmesine yardımcı olur. Çünki bu tür davranışları sergileyen insanlar, maalesef inanç eksikliğinden kaynaklanıyor.
Soran+1 yılTeşekkür ederim bol bol dua edicem
+1 yılAllahım ya bu olayları gördükçe nasıl sinirleniyorum. bir baba nasıl evladına el kaldırır ya. sonra da kızım kaçtı diye soluğu müge anlıda alırlar. sabret kardeşim, ekonomik özgürlüğünü eline alıncaya kadar sabret.
00 YorumlaBabanin asıl nedenini öğren sana neden tahammülü yok mesela. Bu bir hastalıkla psikologa gtmeye ikna et.
20 YorumlaAllaha sığın ve dua et. Fatih Sultan Mehmetin şu beyitleri sana sabır versin :
Kimsesiz bir kimse yok herkesin var kimsesi Kimsesiz kaldım medet ey kimsesizler kimsesi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir daha elini kaldirirsan polisr giderim rezil oldugunla kalırsın desene.
Utanmiyor mu anlamiyorum. Başkalarida onu döver umarim. Beyinsiz gucunuj yettigine kalkar o el hep.10 Yorumla
+1 yılNe demek dövüyor ya bu nasılzihniyettir hakkını arasana ! sinielendim yine.
00 Yorumlasosyal destek almayı dene eger dedgin dogru ise baban bile olsa sana bunu yapamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru bana bunları yapıyor
biraz sabret ekonomik özgürlüğünü eline aldıgında direk o evden ayrıl. senin adına üzüldüm umarım baban hakkettiğini bulur
02 Yorumla
Soran+1 yılEkonomik özgürlüğümu elime almama nereden baksan en az 2 sene var 2 sene daha dayanamam. Aynı evde durursam gerçekten ruh sağlığım bozulacak
- 00 Yorumla
bursun warsa bir yurtta kal anneni anlatmadın anne ne diyor bu duruma
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnem ufak tartışmayı büyütür sonra ben dayak yerim o da pişman olur bu hep böyledir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEger Çalışıyorsan Arkadaslarınla Ayrı Eve Cıkabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenciyim kendi şehrimde ve farklı eve göndermesi neredeyse imkansiz
- +1 yıl
Dövdür Birilerine Gözünü Korkut :D
+1 yılGelip babanin agzini burnuna yazilabilirim istersen
04 Yorumla
Soran+1 yılBu bir çözüm mü bilmiyorum ben ne yapacağımı. Evlenmek istemiyorum okulum var ama bu evde dayak yiyerek gerçekten yaşamanın anlamını unuttum
- +1 yıl
Okul. bitip is bulana kadar ohooo bence sen sikayet et babani polise onlar yol gosterir ya da akrabalarinla konus onlarin yanina git aile buyugun varsa babanla konussun adam oluur belki en son cozum gelip dovelim
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok sagolun önce bir psikoloğa gitmeyi deneyecegim
- +1 yıl
Rica ederim dikkat et kendine
+1 yıliçinde olduğun durum cok sıkıntılı belli. Bence tatile çık. veya evden biraz uzaklaş... eğer üni okuyosan başka şehre geçmeyı dusun..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpolise şikayette bulun bir işe girip üniversite yurtlarına veya evine çıkabilirsin arkadaşlarınla
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni göndermiyor
+1 yılBu ülkenin polisi jandarmasi yokmu?
Yok gibi ama sansini dene korkuturlarsa yspamaz gibi00 YorumlaSabret biraz huyuna suyuna git. İstemeyeceğin veya hayatını kötü yönde etkileyecek bir karar verme. Üzme kendini. Ağla rahatlarsın. :((
06 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldır sabrediyorum. Büyüyünce dövmez belki dedim ama en ufak şeyde elini kaldırıyor okulumun bitmesine 2 sene var 2 sene daha sabretmek ıstemiyorum artik
Soran+1 yılKendimi artık çok değersiz hissediyorum bilmiyorum
Soran+1 yılOyleyim kendimi değerli görmüyorum onurum zedelendi benim
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende senigibiydimm ve aileme karsı bir kin içindeyim tabiri gercekse hiç acımıyorum onlara ve gözümde degerleri yok :(
00 YorumlaBul birini evlen ya da amcam falan varsa ona anlat konussun
00 YorumlaNasıl insanlar. Kendi canından kendi kanından birine nasıl kıyabiliyor. Allah ıslâh etsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöfke kontrolü yok demekki babanda ona göre tartısmaktan kaç sinirlendiginde karsılık verme
10 YorumlaKızını dövmeyen kaşar ustası olur
adam kızını dövüyor ki kaşar ustası olmiyim diye kapissss ;)13 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılvay anasını arkadaş.. hem ağlayıp hem buraya mı yazıyosun :D buraya yazana kadar bir günlük tut daha iyi :D :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlayabileceğim kimse yok sen anlamazsin. İnsan tanıdıklarına anlatamıyor güvenip. Sana cevap bile vermemem gerekirdi ama DAYANAMADIM
Bunu nasıl bir baba yaa ! İnsan çocuğunu döver mi bide kızsın gerçekten çok yazık sanaa
01 Yorumla- +1 yıl
Kız erkek fark eder mi?
İnsan çocuğuna vurmaya nasıl kıyabilir...
Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. Sabret arkadasim evlenince kurtulursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılrica etsem özelden yazarmisin birsey sölicem size
02 Yorumla
Soran+1 yılKimseye güvenemiyorum ki
- +1 yıl
güven demedim özelden bisey söylemek istiorum sadece
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. git polise savcıya..
durumunu izah et..00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,5b cevap paylaştı. babanı günlük dövmek lazım demek ki :)
00 Yorumlaboyle babami olur be hicmi acimasi yok cocuguna
10 YorumlaPolise git ve anlat durumu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 845 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle Babanın A m k Ben. Öyle Babamı oLur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 963 cevap paylaştı. Allah hidayet versin abi
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm senin için var öyle vicdansızlar
00 YorumlaAlkol kullaniyomu
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır kullanmiyor
Numarasını versene babanın
00 Yorumla
+1 yılNerelisin ki sen yardımcı olabilirim belki
01 Yorumla
Soran+1 yılAnkara da yaşıyorum
Bunu bılen bir erkek var mı yanında?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır kimse bilmiyor anlatamıyorum utanıyorum. şu an yazarken ağliyorum gerçekten bıktım
Üzülme yaa prenses. :(
00 Yorumla
+1 yıldemekki hakediyorsun iyi yapıyor
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun
00 YorumlaGel bacım ozele yaz biraz derdini anlat
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,3b cevap paylaştı. Polise git.
00 Yorumla
+1 yılSakin bisey yapma
10 Yorumla
+1 yılAnnen?
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 20 yaşındayım babam dovüyor. Çok mutsuzum kimseye anlatamıyorum babamın dövdügunu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler