Görücü gelecek bakmaya ben elbise giymeyi düşünüyorum geldigi zaman isterler mi yoksa nişan başka zaman mi olur çünkü 2 elbisem var fazla elbise giymeyi sevmediğim için almıyorum..
Tamam yinede bir konusmusluk yok ne bilim mesela ben bir arkadaşımla bir yere giderken bile hemen kaynaşma olmaz bu evlilik yani cesaretine hayran kaldım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlk defa gördüğün adamla cidden evlencekmisin
Tanıdık biriymiş ama ben tanımıyorum yüzünü gördüm
Tamam yinede bir konusmusluk yok ne bilim mesela ben bir arkadaşımla bir yere giderken bile hemen kaynaşma olmaz bu evlilik yani cesaretine hayran kaldım
Bana cevap hakkı vermiyorlar ya hayırlısı olsun diyorlar başka bisey demiyorlar bende sevmesem bile güzel gozukeyim diye soru sordum
Ne demek cevap hakkı vermiyorlar kızım manyakmiisn hangi devirdeyiz kaç yaşındasın doğulusun heralde
Evet adiyamanliyim 22 yaşındayım
Sevmediğin isinmadigin biriyle sakın evlenme sen bir bireysin Allah seni hür yarattı haşa kimse senin sahibin değil tek sahibin Allah
Tabiki haklısın 🫠
Mutluluklar
İsteme hemen olmaz olsa da nişan gibi kalabalık olmaz nişanda da erkek tarafı nişan kıyafeti alır zaten
Onların adetinde öyle bbisey yok maalesef kıyafet almak gibi görmeye gelecekleri için spor giyinsem mi yoksa siyah elbise mi giysem
Görme çok kaideli bir şey değil spor giyinsen de olur
Senin gönlün var mı ki
Maalesef sevdiğim kişi vardı ona vermediler görücü kişi tanıdık diye ona veriyorlar bende sevmiyorum diye çirkin gözükmek istemiyorum.
Gönlün olmadan nasıl olacak ama ilişki
Zamanda seversin diyorlar mantık evliliği güzelmiş zaten sevdiğim kişi beni kullanmıştı o yüzden gerçek sevgiyede fazla inanmıyorum
O zaman mantıklı hayırlısı olsun
İnşallah teşekkür ederim
Rica ediyorum
İstemezler ya
Ciddiler ama istemezler demi spor giyinecegim ona göre
Takıl öyle doğal ol jdjs
Saçma işler hâlâ
Saçma cevaplama ablam.
Saçmaysa*