Benim için evde spor diye bir şey yoktu. Yardımcı uygulamalar var ama her ne kadar programı yapsam da uygulama konusunda başarısız oluyordum. Bu yılın başında salona başladım, chatgpt yardımıyla harika programlar oluşturuyorum (prompt engineering yeteneğimi de geliştirdim böylece, bir taşla iki kuş)
Şimdi de chatgptde hazırladığım programda bazı günleri evde yapabileceğimi farkettim, herhangi bir ekipman gerekmiyor. O yüzden salonda yapabileceğim ekstra günler oldu, o ekstra günler için de programa eklemeler yaptım, superset yapacağım hatta, cuma günü için de sadece kardiyo ekleyebilirim. Ctesi evde karın, pazar da dinlenme.
Siz neler yapıyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Selamlar diğer hesabımda bol bol yorumlaşıyorduk, soruya gelirsek haftada 3 gün özel hocayla çalışıyorum şimdi + 3 gün kendim cardio niyetliyim
çokça yer kaplıyor komşi
Hayatımın değişmez bir parçası. Alışkanlığım.
Drop set de yap
o nasıl
Yüksek ağırlıktan başlayıp seti bitirip dinlenmeden ağırlığı azaltıp tekrar devam etmek yani düşerek
hmm mantıklı. Ben hafif başlayıp zorlamayın yükseltiyorum. dün mesela 7,5 kg triceps yapıyordum, son sette 10 kg yaptım. bir dahakine 12 kg gibi başlayıp 10 kg yapabilirim. aslinda o dediğini bilmeden yapıyor olabilirim. ahahah. bazen yüksek ağırlık başlayıp çok zorlayinca biraz düşüp devam ediyorum
Yarısını neredeyse
6 gün günde 30-40 dk diyebilirim ben de
Daha iyi olabilir başlangıç için
başlangıç değil aslında ama bu kadar zaman ayirabiliyorum. yine fena bir zaman da değil bence. hitt ve tabata yapıyorum. Yani gelişimim günde 1 saat klasik düzende çalışanla aynı bile olabilir. set aralarında 10-20 sn dinleniyorum ben. ağırlıkları beni zorlayacak şekilde kullanıyorum
1 saat şeklinde yapıp böyle devam edersen daha iyi olur
zaman ayıramıyorum maalesef
hem de tabata haftada 2 yapılır en fazla. daha fazlasının zararı olur
kisa süreli yapılır bir saat değil. bunun olayı o, en fazla 16 dk
Tabata için demek istememiştim ben 😂
Yürürüm sadece bolca
biraz da ağırlık antrenmanı eklesen çok iyi olur
Yapmam gerek aslında ama bazen yapıyorum
gelişme için düzenli olması gerek
Onemli
Hafta 3-4 gün salona giderim
Önemli bir yer