Ahmet kaya dinleyen bir kızla birlikte olurmusunuz ?
Evet soru bu.
Evet soru bu.
Güzel müzikleri var ama içmeden de pek dinlenmiyor böyle müzikler. Ahmet Kaya dinleyen kız içkiye düşkündür. Ahmet Kaya dinlerken ben de verdiği şey içki içme sarhoş olma isteği. Adam zaten müzikleri yaparken sarhoştur zaten. İçki müzikleri bunlar. İçip duygusallaşma müzikleri.
Ahmet kaya Severim amma ahmet kaya seven kız sevmem.
Hey Allahım !
Gerçekten dünya bu kadar küçülmüş olamaz..Kriterlerimizi,ideallerimizi bu kadar indirgemiş olamayız..Dinleyebilirsin..Bunu sevmeyen bir erkek arkadaşın olmuş olursa bile dünyanı onun gibi küçültmüş olma...
Ahmet Kaya dinleyen ve seven bir kız sence farklımı diğer kızlardan ?Ya da farkı nedir ?
Cevap
31Cevap
Müzik evrenseldir deriz ama illa onu getirir siyasete bularız. Vatanım için canımı gözüm kırpmadan verecek biriyim ve Ahmet Kaya dinlemişimdir, hala dinlerim bazı şarkılarını. Ben olaya şöyle bakıyorum; şarkılar türküler ne için ya da kimin için yazılırsa yazılsın bunun önemi yok, aslolan bizim o şarkıda, o türküde kendimizden bir şeyler bulabilmemiz. Asıl yiğitlik şekilcilikte değil yürektedir bence...
Birlikte olmam heralde neden dersen ise siyaset değil müzik evrensel bence de. Sebebi adamın bütün şarkıları saldırganlığı,kavgayı tetikleyici ayrıca çok ta müzikal anlamda sanat değeri yok zannedildiğinin aksine o yüzden saldırganlığa ve kavgaya meyilli şarkıları seven,dinleyen kızla işim olmaz. Agresif kızları severim ama ikisi farklı boyut anlayana
Evet olurum...tabii sadece dinliyorsa...Yok..idealleri peşinde de gidiyorsa..zaten tanışma olasılığımız sıfırın altında dır... ( Ben de dinlerim güzel parçalar ve beni sadece sanatındaki yorumu ilgilendiriyor)
kötü bir geçmişi terör örgütüyle ilişkisi olmasaydı adam gibi şarkılarını söyleseydi kimse önyargıyla yaklaşmazdı. sesi şarkıları güzel yalan yok ama sülalemiz asker o yüzden pek hoş karşılanmaz.
neeeee alakaaa ahmet kaya dinliyorsun die biri senle çıkmıyck mı bu nasıl bir sorudur mantığın alıyomu zaten insanların yüzde bilmem kaçı dinliyor hani bilmiyenide müziklerini tnımıyanıda ahmet kayayı hiç bir şey bilmiyor derim saçmalamaaa...
pufff adamı yattığı yerde rahat bırakmayacaksınız siz ce sizin gibiler ! soruya bak..
sen o kızı bence kaçırma..çünkü sanattan ve müzikten gerçek anlamda anlayan birsiymiş..
bu soruyu soran kişideki düşünceyi anlayamadım neden olmasın Ahmet Kaya yasağı mı var? tam tersi herkes dinlesede belki bişeyler öğrenir.başta sen dinle hatta ;)
Dinleyen diyorsun dinlesin nolucak sorduğun soru çok saçma : )
Hayatta asla ön yargılı olmamak gerekir bence. Ben seve seve beraber olurum.
adam şerefsiz onda sorun yok dinleyebilir ama yanımda dinlerse yada söylemeye kalkarsa hem ağzına iki tane çarparım hemde ayrılırım yanlızken söylesin dursn beni bağlamaz:)
bende ahmet kayayı cok severim ve müzik evrenseldir kim neyi isterse dinleyebilir.
çok dinlemesn arada bn de açar dinlerim amaa ağladıkçaı severim mesela, daha da svdiğim parçaları var tabiiki :)
Hayır dersem çok ileride söyleceğim söz; HEP SONRADAN GELİR AKLIM BAŞIMA
sevmem ahmet kayayı
ama yanımda dinlemezse ve bahsetmezse sorun olmaz
ilah gibi sevmediği sürece problem yok
amma ve lakin rep rap dinliyosa asla olmam
ahmet kayayı severim ama sevgilime genelde serdar ortaç dinlerken eller havada daha yakışır.
yav bazen hakketten reşit olduğunu düşünmüyorum bazı üyelerin...
bayılırım ahmet kaya bende çok severim birlikte dinleriz :)
Serdar Ortaç dinleyen bir kız ile birlikte olmam.
Kiz esirgemiyorsa luciano pavarotti bile dinlese fark etmez.
kendisinide dinleyenide sevmem.
iki sevgili ahmet kaya dinleyerek memleket kurtarırlar artık. memleket kimlere kaldı.
Olmam. Nedenini sorarsan genelde ahmet kaya dinleyen kızlar keko tarzı olur ve darpaça eşoftman giyerler ve bunlar bana ters..
ahmet kaya manyağı değilse sakıncası yok
Hemde seve seve :) Ahmet kaya candır
Gizli Kullanıcı bacı: Kafama sıkar giderim.
tabi tek gecelik neden olmasın
Asla.
olmam
sesi iyi..ama kendisi hakkında hicbir fikrimyok
herşey bitti bu kritere mi takıldı?
tabikide hayır
Ahmet kaya ne ya :s
ruh halime bağlı bu :D
asla.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar