Diğer Uşaklar saat gaç olmuşturda niye uyumadiniz sizi uyutmuyan nedur? Yeniuyeyimbilader Takip Et Xper 2 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Beni uyutmuyan uykumun gelmemesi sjjssjodk ya sizin Uşaklar saat gaç olmuşturda niye uyumadiniz sizi uyutmuyan nedur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. uykum yok 1 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 946 cevap paylaştı. Takılıyorum 1 4 Yorumla Yeniuyeyimbilader 1 yıl Usagum senin işin yokmudurda takilion sitede Yorumla Çelixsxsxxx 1 yıl İşimin başındayım zaten. Yorumla Yeniuyeyimbilader 1 yıl Hee kolay gelsun gardaşım Allah güç kuvet versin Yorumla Çelixsxsxxx 1 yıl Eyvallah Yorumla
ɱαѵเεℓɱαร Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Çalışıyorum koçum.. 1 10 Yorumla Yeniuyeyimbilader 1 yıl Oooo MAŞALLAH Allah güç kuvet versin aslanım hem calisiyon hemde telefondasin nasil oluo jajsjsjd Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 yıl Gözüm işte elim telefonda.. Yorumla Yeniuyeyimbilader 1 yıl Maşallah iki iş birden Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 yıl Eyvallah koçum adamsın.. Yorumla Yeniuyeyimbilader 1 yıl Ne demek be aslanım o senin adamlığın kaksdjru Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 yıl Bi türkü söylede dinleyelim, koy verdun gittin söyle Yorumla Yeniuyeyimbilader 1 yıl Abi birqz sive bilurumda Karadenizli degulumdur valla bide ben türkü dinlemeyrum Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 yıl Tamam koçum ben söylerim Asiye türküsünü.. Yorumla Yeniuyeyimbilader 1 yıl Söyle aslanım şimdiden sesine sağlık 😉 Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 yıl Everest dağının etrafıdaaa püfür püfür esiyor.. Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Seni görmeden uyuyamıyoruz 1 xper 0 1 Yorumla Yeniuyeyimbilader 1 yıl Ah be sende bi zamanlar 1 xper birdin bende master olam sana gosterim o vakit wkejdj Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Şive yapma komik değil 0 1 Yorumla Yeniuyeyimbilader 1 yıl He ama canım istedi bacımsu yani nolmus sive yaptiysam komik değilse değildir illa komik mi gelmek zorunda sana Yorumla
saitagf Takip Et Xper 7 Yaş: 26 1 yıl Diğer konusunda 333 cevap paylaştı. Off ulan of 1 6 Yorumla Yeniuyeyimbilader 1 yıl Neye dertlendinde of cekion be aslanım Yorumla saitagf 1 yıl Ne sen sor ne ben söyleyeyim Yorumla Yeniuyeyimbilader 1 yıl Sordum ama söylede bilek nolcak belki çözüm buluk sana jsjd Yorumla saitagf 1 yıl Boş ver boş ver buradan söylemesek daha iyi 😄🤦 Yorumla Yeniuyeyimbilader 1 yıl Tamam tamam bosverem ben en iyisu ozaman aslan parçası Yorumla saitagf 1 yıl 🙂🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
uykum yok
Takılıyorum
Usagum senin işin yokmudurda takilion sitede
İşimin başındayım zaten.
Hee kolay gelsun gardaşım Allah güç kuvet versin
Eyvallah
Çalışıyorum koçum..
Oooo MAŞALLAH Allah güç kuvet versin aslanım hem calisiyon hemde telefondasin nasil oluo jajsjsjd
Gözüm işte elim telefonda..
Maşallah iki iş birden
Eyvallah koçum adamsın..
Ne demek be aslanım o senin adamlığın kaksdjru
Bi türkü söylede dinleyelim, koy verdun gittin söyle
Abi birqz sive bilurumda Karadenizli degulumdur valla bide ben türkü dinlemeyrum
Tamam koçum ben söylerim Asiye türküsünü..
Söyle aslanım şimdiden sesine sağlık 😉
Everest dağının etrafıdaaa püfür püfür esiyor..
Seni görmeden uyuyamıyoruz 1 xper
Ah be sende bi zamanlar 1 xper birdin bende master olam sana gosterim o vakit wkejdj
Uçak bekliyorum. Yolcum var
Şive yapma komik değil
He ama canım istedi bacımsu yani nolmus sive yaptiysam komik değilse değildir illa komik mi gelmek zorunda sana
Off ulan of
Neye dertlendinde of cekion be aslanım
Ne sen sor ne ben söyleyeyim
Sordum ama söylede bilek nolcak belki çözüm buluk sana jsjd
Boş ver boş ver buradan söylemesek daha iyi 😄🤦
Tamam tamam bosverem ben en iyisu ozaman aslan parçası
🙂🙂
Alet