panik atağım nüksetti evde yalnız başımayım çok korkuyorum
kötü bir amacım yok yardım edin
kötü bir amacım yok yardım edin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cünkü yanında ruhun yok abim kalbin bende sevdiklerimden yalnız kaldığımda eşim tuvalete gittiğinde gözlerim doluyor canım yanıyor bilinçaltım hiçbirşeyim olmadıkları olmayan şeyimde bile bilinçaltım şeytanları kabusları gösteriyor çığlık atıyor ve uyumaya calısıp uyuyamadıgımda böyle olurum ama ses ruhumu gıdıklayarak mayıştırır kafamdaki canavarı içimde ne pislik varsa yok eder gece mutlaka ses olsun kafamdaki pislik getirmesin kabussuz görmeden uyuyim uyanıkken gözüme gelmesin diye kurgusal karakterlerimi birşeyler izlerim bebekliğimden beri hiç değişmeyen alışkanlıgım var üzüldüğümde korktugumda yorganın altına sığınırım bebekken de ve hala da inanıyorum yorgan kalkanım oldugunu abi bide bence sen kendine oyuncak ayı al eşimle annemiz bana kendine aldıgı oyuncakları ve bana oyuncak ayı hediye etmişti bebekliğimden beri hala oyuncakların bir koruyucu tılsım ve huzur mutluluk dolu verdiğini inanırım ben öyle oluyorum çok huzurlu güvende kırılamaz sığınağımda bulutlardaymışım gibi oyuncaklarım komedinde yatagımın yanında onları birbirine kucagına koydum eşimin göğsünde uyurum yanında oyuncak olsugunda o oldugun yer sana bir sıgınak ve sevgiyle dolu gelir içinde bitmez kıkırdama ve ucan kelebeklerin olur sanki bir kürenin içinde pamuktan kaplanmıs yorganda bulutlara kayıyormuşsun gibi ve yt den asmr fısıltı var onu telefonundan yorganın altında açıp dinlerken gözünü kapat bedenin oksanılıyormıs gibi tüm vucudun kalbin zıplar ve çok iyi gelir sana birşey olursa yazarsın bana ben hep burdayım fiyuu diye ışınlanırım bana seslendiğin an☺️
Cevap
5Cevap
Lan korkma ucharfliler gelmez koca adamsin niye korkuyon
Bu hastalık koca adam dinlemez yaşwmadıgın icin yargılmassı kolay tabi
Bende de oluyor o tek başına kalınca ya film izle ya da illa biriyle konuşunca geçicekse litmec uygulaması var hep birileri oluyor genelde ordan konuş
Çoluk çocuk kaynıyo oralar girdim
Ndjdndj sen kaçsın ki
24.
Bdjdbdjxj orada 50 yaşında olan vardı
Panik atak max bir saat sürüyor
Cinler geliyor
Yaşın kaç
23.
Neden yalnızsın
Cenazemiz vardı ora gittiler şehirdışına
Anladim
Öyle
Neyden korkuyorsun peki
Sebepsiz bi korku bu
Degisikmis
Sende bilmiyorsun neyden korktugunu
Nasil?
Klasik panik atak işte değişik olan bişey yok
öyle işte
Çok kötü bir his
Anlıyorum bir şeyler açıp izle
Deniyorum olmuyo hiçbir şey fayda etmiyor
Neyse Allah cc büyük
Öyle de gece bitmez bu şekilde
Yapcak bişey yok k
Dayanıcam bişekilfe
Cok canım yanıyor mk
Neden
Elim ayağım titriyo işte cok kötü bi his diyom ya
Bir arkadaşını çağır
keşke olsa da çağırsam
2 tane arkadaşım var koca dünyada
Biri Ankara da biri de g0tun teki gelmez zaten
Allah cok büyük kardeş yardım edecektir illaki
Aynen oyle içini ferah tut
Dışarı çık gez
Elim ayağım titriyo kral
Film falan izle
Denicem
Sakin kalırsan bir şey olnaz
Kral sakin kalsbilsem ksde derman ararmıyım kendimde değilim
gizliden cıksana
Vur kafayı yat uyu arkadasim
Ne konuda arttı panik atağın
Ya 14-15 saat uyudum sürekli kabus gördüm birde kasvet çöktü üstüme bu saatde uyanunca evde de kimse yok bi garip oldum
Televizyon açık kalsın o arkada oynarken başka şeyler yapabilirsin telefonla falan oynayabilirsin rahatlatır
Deniyorum da ne bileyim geçmiyo
Evdekiler nere gitti
Şehırdışına gittiler
Yav kimse sana karışamaz bak keyfıne en fazla vereceğin şey canın ölümden korkmayan hiçbirşeyden korkmaz rahat ol
Gizliden cıksana
Sebep
İşin yoksa konusalım mı kral
Olur çkuorum
İstek attım
Takip ettiklerinden mesaj geliyor sana onu kapatırmısın
Kapattım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?