Diğer Uyuyup uyuyanlardan mısın yoksa hiç uyumayanlardan mısın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gün🌙dınnlaarrr🙃 Güncellemeler1 yıl Uyananlardan mısın o olacaktı Uyuyup uyuyanlardan mısın yoksa hiç uyumayanlardan mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
wouldliketobeLulu Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Uyuyup uyumayanlardanım 😂 0 17 Yorumla Soran 1 yıl Ney nasılll🤯 Yorumla wouldliketobeLulu 1 yıl Uyuyup uyanan yazacağına uyuyup uyuyan yazmışsın yanlışlıkla ona takıldım 😂 yoksa hiç uyumadım Yorumla Soran 1 yıl Pardoonnn🫣🫣🫣 sen anladın onu o zaman uyuyup uyananlardansın Yorumla wouldliketobeLulu 1 yıl Yok uyumadım hiç 😂 sanırım senin hala uykun var çünkü yukarıda onu da yazmıştım 🫢 Yorumla Soran 1 yıl Uyuyup demişsin ama başta 🤭 Yorumla wouldliketobeLulu 1 yıl Sonrasında açıklama yaptığımda uyumadığımı yazdım 😂 Yorumla Soran 1 yıl Hee görmemişim onu yani sen bana diyorsun ki çık git buradan kendine gel😂 Yorumla wouldliketobeLulu 1 yıl Bir kahve içmek sana iyi gelecek bütün yaralarını saracak 🫢😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Aç karna nasıl olur Yorumla Soran 1 yıl Ufak bir sorun var da 🙃 Yorumla Soran 1 yıl Sorum* Yorumla wouldliketobeLulu 1 yıl Ben her sabah kahvaltı etmeden kahve içerim benim normalim o ama sizi bilemem 🫢 Yorumla Soran 1 yıl zaten o şekilde daha iyi ben de öyle yapıyordum eskiden ama şu an bilmiyorum nasıl olur Yorumla wouldliketobeLulu 1 yıl Ne fark var ki öncesiyle şimdinin 😂 Yorumla Soran 1 yıl aç karna ile yapılan şey tok karnına yapılan ile şey aynı olur mu Yorumla wouldliketobeLulu 1 yıl Aç karna kahve içmek uyku açma konusunda ve kalori yakımına yardımcı olmakta bir numara 😊 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hiç uyumayan 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Peki niye Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Yapacaklarım vardı aklımda kalacağına yapayım dedim 😂 Yorumla Soran 1 yıl Gece gece 😂 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Evet 🤦🏼♀️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl uyudum. namaza kalktım. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Allah kabul etsin inşallah 🤲 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Uyuyup uyumayanlardanım 😂
Ney nasılll🤯
Uyuyup uyanan yazacağına uyuyup uyuyan yazmışsın yanlışlıkla ona takıldım 😂 yoksa hiç uyumadım
Pardoonnn🫣🫣🫣 sen anladın onu o zaman uyuyup uyananlardansın
Yok uyumadım hiç 😂 sanırım senin hala uykun var çünkü yukarıda onu da yazmıştım 🫢
Uyuyup demişsin ama başta 🤭
Sonrasında açıklama yaptığımda uyumadığımı yazdım 😂
Hee görmemişim onu yani sen bana diyorsun ki çık git buradan kendine gel😂
Bir kahve içmek sana iyi gelecek bütün yaralarını saracak 🫢😂😂
Aç karna nasıl olur
Ufak bir sorun var da 🙃
Sorum*
Ben her sabah kahvaltı etmeden kahve içerim benim normalim o ama sizi bilemem 🫢
zaten o şekilde daha iyi ben de öyle yapıyordum eskiden ama şu an bilmiyorum nasıl olur
Ne fark var ki öncesiyle şimdinin 😂
aç karna ile yapılan şey tok karnına yapılan ile şey aynı olur mu
Aç karna kahve içmek uyku açma konusunda ve kalori yakımına yardımcı olmakta bir numara 😊
Teşekkür ederim
Hiç uyumayan
Peki niye
Yapacaklarım vardı aklımda kalacağına yapayım dedim 😂
Gece gece 😂
Evet 🤦🏼♀️
uyudum. namaza kalktım.
Allah kabul etsin inşallah 🤲
Karışık
Hiç uyumayanlardanım
Wooww