Bir erkek birine çok utangaç diye iltifat eder mi?

İşten tanışıyoruz. 1 hafta oldu. Konuşma arasında güzelliğime iltifat etti birkaç kez. Çok güzel bir kadın olduğumu söyledi. Birkaç gün önce gideceğin yere kadar bırakayım dedi. Hava biraz soğuk gibiydi, soğuk mu üşüdün mü diyip elime dokundu, elimi tutmadı, sadece birkaç saniyeliğine dokundu. Bir de bana sevdiğin etkinlikleri düşün, beraber yapalım dedi. Sevdiğim şeyleri yapmama katkı sağlamak istediğini söyledi. Bugün de instagram hesabıma bakmak istedi ve sonra galerimdeki eski fotoğraflarıma bakmayı istedi. Ben "umarım kötü bir fotoğrafım yoktur" dedim. "Senin hiç kötü fotoğrafın olmaz ki, mümkün mü böyle bir şey, çok güzelsin" dedi. "Hiç gülümserken fotoğrafın yok, çekeyim istersen" dedi. "Birkaç gündür sürekli seni düşünüyorum nasıl senin bu konularda kendini aşmanı sağlayabiliriz bununla ilgili" dedi. Çünkü ben utangaç biriyim ve belli oluyor dışarıdan, bazen bununla ilgili konuşuyoruz. Benimle ilgili şeyleri hatırlıyor. Bir de erkek arkadaşım var, o da biliyor. Erkeklere karşı dikkatli hayatına kimseyi alma bence bir süre dedi. Sizce utangaç ve çok çekingen olduğum için mi acıyıp tavsiyeler veriyor ve yardım ediyor?

Bir erkek birine çok utangaç diye iltifat eder mi?