Büyü ve Musallat gerçek midir?

Ben yaklaşık 1 senedir çok kötü durumdayim Eşimle aram bozuluyor çünkü sürekli göğüs ağrıları iç sıkıntısı yaşıyorum kötü rüyalar görüyorum eşimden nefret etmeye başlıyorum şuanda ayrıyız gitmediğim doktor kalmadı hicbirseyim yok kardiyolog kardiyolog gezdim kan tahlilleri efor EKG eko holter hepsine bakıldı ama göğüs ağrılarım iç sıkıntılarım geçmek bilmedi Doktorlar panik atak anksiyete dedi ama sürekli takip ediliyormuş hissi ölecek hissi falan geçmedi gecen gece fenalaştim doktora gittim bir şey çıkmadı kas gevşetici verip gönderirler kan testleri de temiz babam dediki kalk bir hocaya gidelim hoca para almayan bir hocayı ve başı kalabalıktı bana baktı ve sadece sende kötü cin musallatı var dedi göğsünde ağrı yapıyor dedi ben bir şey söylemeden ama başka bir şey demedi muska verdi su verdi sadece 🥺🥹 büyü yapmış olabilirler mi eski nişanlım dan şüpheleniyorum çünkü ben sürekli adımı geciriyormus kendisi de evli olmasına rağmen terbiyesiz sürekli aklıma gelip rüyalarıma giriyor unutamadığını söylüyormuş çok korkuyorum
Büyü ve Musallat gerçek midir?