Diğer 2 ay Uyuyor musunuz bu ne sessizlik? Adennnk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 211 Sitede bir ben bir de yapay zekalar kalmış gibi hissediyorum nerdesiniz?😄 Güncellemeler2 ay Varlığınızı göstemek için takip isteği yerine buraya yazdaydınız keşke 😄 Güncellemeler2 ay Neyse arkadaşlar ben uyuycam öylesine şey yaptım DEZGAH L*N BUUUU🤭 Uyuyor musunuz bu ne sessizlik? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
s Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 580 cevap paylaştı. Uyumuyorum. Beğenenler soruyu hep erkek bir kadın olarak ben beğenmişim😅😅 1 2 Yorumla Adennnk 2 ay Sen harikasın🤭💕 s Biscolatagirl 2 ay 🌸🌸
tam_1asln Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 71% 2 ay Bebeğim ve ben sabahlara kadar ayaktayız maşallah gecelerimiz gündüz oldu 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 98% 2 ay Diğer konusunda 434 cevap paylaştı. Takip attıklarına göre uyumamışlar işte merak etmiyormuydunn 0 0 Yorumla
tomsuzjeri Takip Et Yoda Yaş: 39 2 ay Diğer konusunda 492 cevap paylaştı. 5te kalktım saçma bi sekilde uyyamiyorum dinlenmem lazm 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 570 cevap paylaştı. Yıkılmadım ayaktayım 😂 2 0 Yorumla
İciDisi1Yakisikli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Varlığım, Türk varlığına armağan olsun. 1 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 28 , eic 72% 2 ay Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uyumaya hazırlanıyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 42,9b cevap paylaştı. Uyumadım daha 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% 2 ay Diğer konusunda 463 cevap paylaştı. Evet ya site baya sessiz 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. Senden saklanıyor herkes 😂 0 0 Yorumla
EmirhanBey33 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 2 ay 84 takipçin var zaten ben takip etmem 0 3 Yorumla EmirhanBey33 2 ay Keltoş. Yorumla Adennnk 2 ay Emirhan 10 yaşındaki velet gibi dikkat çekmeye çalışma hadi uyu ablam iyi uykular. Yorumla EmirhanBey33 2 ay Babana koş :D Yorumla
MaceraSA Takip Et Xper 4 Yaş: 34 2 ay Profildeki kızlar kim? 0 2 Yorumla Adennnk 2 ay Ben ve annem Yorumla MaceraSA 2 ay Kırmızı kim? Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 ay Diğer konusunda 921 cevap paylaştı. uyuyoruz 0 0 Yorumla
Bilinmeyen_hayat Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 445 cevap paylaştı. Oturuyorum 0 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne uyuması 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 35 , eic 37% 2 ay Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. ses çok 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oturuyoruz. 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 37 2 ay Diğer konusunda 10b cevap paylaştı. Uyurum birazdan 0 0 Yorumla
emnmn Takip Et Xper 1 Yaş: 28 2 ay Huba huba hub 0 9 Yorumla Dünyadakiiiuzaylı 2 ay Marsupilami Yorumla emnmn 2 ay O muydu ki Yorumla Dünyadakiiiuzaylı 2 ay Evettt Yorumla emnmn 2 ay Rick and morty değilmiydi o ya 😂😂 Yorumla Dünyadakiiiuzaylı 2 ay Benim aklima direk o geldi jgjgn bilmiyorumki Yorumla emnmn 2 ay Hemen bakalum Yorumla emnmn 2 ay Evet seni akıllı bıdık masupilamiymiş shshshsh o kadar izliyordum birde 😂😂😂 Yorumla Dünyadakiiiuzaylı 2 ay Yuuuppiiii ben kazandiiim☺️😂 akilllı bidiklar akillidir Yorumla emnmn 2 ay 😂😂 huba huba hub shshdgdhd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Uyumuyorum. Beğenenler soruyu hep erkek bir kadın olarak ben beğenmişim😅😅
Sen harikasın🤭💕
🌸🌸
Bebeğim ve ben sabahlara kadar ayaktayız maşallah gecelerimiz gündüz oldu
Takip attıklarına göre uyumamışlar işte merak etmiyormuydunn
5te kalktım saçma bi sekilde uyyamiyorum dinlenmem lazm
Yıkılmadım ayaktayım 😂
Varlığım, Türk varlığına armağan olsun.
Uyumaya hazırlanıyorum.
Uyku uyku Sabah uyuyacağım nöbetteyim
Uyumuyorum uyucam şimdi
Ne kadar korkunç dimi 😂
Uyumadım daha
Evet ya site baya sessiz
Ben uyumadim
Senden saklanıyor herkes 😂
Burdayımm
uyudum galiba
Ne yapay zekası ya hahahaha
84 takipçin var zaten ben takip etmem
Keltoş.
Emirhan 10 yaşındaki velet gibi dikkat çekmeye çalışma hadi uyu ablam iyi uykular.
Babana koş :D
Profildeki kızlar kim?
Ben ve annem
Kırmızı kim?
burdayız
uyuyoruz
Yataktayım
Uyanigim
Uyumam bebişş
Oturuyorum
Burdayız ablaas
Buradayım canım geldim 🥰💋