Söyleyebilirim onu kaybetmek istemiyorum ve çok seviyorum arkadaşiz şu an birde guvenini nasil ben kazanabilirim ve onunda doğru konuşup konuşmadigini anlayabilirim numarasını ve Instagramini ne diyerek isteyebilirim yanlış anlasın istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kız nereli? Amerikadayım taktik verebilirim
Filipinlerli ama yalancı birisine benzemiyor öyle çok iyi birisi arkadaşız şu an
Filipinliler çok nazik ve iyi kalpli insanlar iyi birisini bulmuşsun sadece iyi davran güvenini kazan ve kibarca sorabilirsin
Tamam çok teşekkür ederim öyle sert kötü birisi değil gibi zaten dediğin gibi çok iyi kapli kiz biraz arkadaşlığı ilerletip guven kazandıktan sonra sorucam
Rica ederimm
Bide Amerika'ya nasıl gittin ya bende vatandaşı olmak istiyorum ama turklere vermiyorlar galiba zormuş baya Amerika eskiden askeri olana vatandaşlık veriyordu 1 yil asker olunca vatandaşlik alınabiliyordu galiba ondan sonra askerlikten çıkip istediğimiz işi yapabilirdik galiba ama kalktı maalesef diye duymuştum
Kardeşim benim annem napolili yani italyan pasaportu var o yüzden amerikada yaşayabiliyorum ve 5 senede vatandaşlık aldım onun dışında bir yol bilmiyorum çok üzgünüm yaşın kaç burs almaya veya iştem terfi etmeye çalışabilirsin
08 liyim maalesef zor baya vatandaşlik almak universite okumak için gidebilirim belki work and trawel filan vardi vatandaşlık almak zor olduğu için demekki çok turk filan kaçak gitmiş keşke daha kolay olsaydi
Derslerine iyice çalış illaki yurtdışını tutturabilirsin. İnternettende araştır her şey kalbine göre olsun kardeşim
Yunanistan ya da portekiz vatandaşligi peki çalışıp alsam zor ama belki birkaç yılda olur o zaman Amerika vatandaşlı verirlermi diycemde yine zor ya
En iyisi bence o ülkeden birisiyle evlenmek ya da para ile alınabilir ama yuksek baya yani futbolcu olmak gerekiyor 500.000 dolar filandi cunku diye biliyorum yuksek para baya
Yurtdışında yaşayan birin var mı abim? Belki onlar sana sponsor felan olur gidebilirsin amerikaya
Aileden akrabalar var diye biliyorum yurtdışında farkli ülkelerde yaşıyorlar ama tanımıyorum çok anneme filan söylesem onlarla belki görüşür peki onlar sponsor olsa ulke vatandaşligi alabilirmiyimki
Tabikii, baba tarafından bir kuzenime ben sponsor olmuştum benim sayemde amerikaya gelmişti ama sponsor olan ailenin yıllık gelirli işi ve evi olması gerekiyor (vatandaşlık kesin) devlete onların yanında yaşayacağım diyip kendi hayatını kurabilirsin
Amerikaya ve başka ülkelere bide çok kişi kaçak gitti diye biliyorum iltica ettiler ya onlar ne olucak peki öyle gidenler kabul edilenler vatandaşlik almış gibi omur boyu o ülkede yasayabiliyorlarmi yoksa ulke bir zaman sonra onları gerimi gonderir trump seçim konuşmalarında filan bunları söylemişti o tepkiliydi o gelse ulkeye iltica edenleri geri gönderebilir mi yoksa iltica edenler artik o ulkedemi kalabiliyor hep
Çok teşekkür ederim en az 18 yaşinda olmak gerekiyor degilmi o zaman olnca bu şekilde gidebilirim
Bu ülke göçmenlerin ülkesi trump boş yapıyor eğer vatandaş olan birisine yalnış yaparsan ülkeden atarlar. Ayrıca kaçak olarak gidersen ve 10 sene burada yaşayıp kendine hayat kurarsan vize veriyorlar ama türkiyeye tekrar gidemiyorsun diye biliyorum
Rica ederim kardeşim, eğer sana sponsor olurlarsa daha erken gidebilirsin ama onun dışında oklar 18 yaşını gösteriyor her şey gönlüne göre olsun kendine iyi bak
Baya uzun zamandır yurtdışında yaşıyorlar bu şekilde alabilirim inşallah
Hadi bakalım umarım alırsınnn😊
İsteme, o sana teklif edene kadar güven aşıla.
O zaman şu an arkadaşlığı ilerletmeye calisiyim bir Zaman sonra isterim ve onu sevdiğimi soylerim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!