Sadece yarınlarınızı biliyorsunuz, yarın aşık olacağınızı, yarın kaybedeceğinizi, yarın ağlayacağınızı, yarın mutlu olacağınızı... İster miydiniz? Sadece kendi hayatınızda geçecekleri bileceksiniz yok öyle loto moto dfadfdf

Sadece yarınlarınızı biliyorsunuz, yarın aşık olacağınızı, yarın kaybedeceğinizi, yarın ağlayacağınızı, yarın mutlu olacağınızı... İster miydiniz? Sadece kendi hayatınızda geçecekleri bileceksiniz yok öyle loto moto dfadfdf

İstemezdim. Yarını planlamam ben. Hani insan en azından tahmin eder neler olacağını. Ben tahmin bile etmek istemiyorum. Akışına bırakmak çok daha iyi geliyor
Aslında düşününce bazı açılardan çok mantıklı olabilir ama şöyle bir şey de var. Mesela diyelim yarın bir yere gideceğim kesin belli. Gidene kadar geçirdiğim süre resmen oyalanmak. Hayatı yaşayamıyorum. O yüzden sanırım bilmek istemezdim çünkü sürekli o şeyi bekleyerek kafayı yerdim.
İsterim spoiler severuz
Cevap
4Cevap
Evet bunu isterdim.
Müdahale edemeyeceksem eğer bilmek istemem. Bilip ona rağmen bir şey yapamamak beni daha daha çok üzer.
Anlaştık
İstemem hayatı anında yaşamak daha güzel hem
özgürsün
Hayır, çünkü eğer bilseydim her günüm planlı olurdu.
Hayır istemezdim, bi anlamı olmazdı o zaman yaşamın
Nasıl olacağını bilecek kadar monoton bı hayatım var zaten
Yarın için konuştum askom
Her yarınım da aynı sorun yok ya
Hhhvfghjuggvcy sanmıyorum
Ben de sucuklu pilav yiyorum anlatabilirim bence bxjsnxj
O zaman insan bugünü rahat yasayamaz ki
hayır istemezdim, hiç heyecanı kalmazdı : )
Yok eğlencesi kaçardı sjsj
Hem evet hem hayır.
Ortaya garışık
Sıradan olacak bişey yok
Hayır bilmek istemem
İstemezdim. Çok anlamsız gelirdi her şey.
En anlamlı ve her şey olan "hayat" için gerekli, hayat anlamsız olursa zaten her şey anlamsız olur :)
Anlam yoksa amaç ta olmaz, amacı ne ile anlamlandırıp yapacaksın?
Hiçbir şey ile anlamdırıyorsun o zaman mgldmvldmgömdgö
yine anlamlandırmış oldum cimcime mvkdmckdmc
Amaç = anlam, henüz ortak noktaya gelmiş olmadık, amaçlandırma demek anlamlandırma demek, sen ise her şeyde anlam olmak zorunda değil tarzı bir şey dedin cimcime😃
O da birnevi ortak işte, aynı yolda gidiyorsak ortak olmuyor muyuz kısmen de olsa? Mfldmcödmcösmcmmsö
Zaten tek bir şeyi iki kişi yapınca ortak olunuyor, ayri yapinca nasil ortak dersin ki?
ayni sey
Ayniiiiiiiiiiiiii
düşündük tartıştık birazcik😃
İsterdim
Neden simdi
😂...
Yok hayır
Hayır istemezdim
Opsiyonel
hayir
yooo hayir hayirirrr
yok demicem hayir iste