AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
uyurum birazdan bakarız ya belli olmaz bu işler nasip
Bir şey sorabilir miyim
sorr tabii ki
Çok uzun zamandır size storylerden gönderme yapan biri var. Sevgilisi olduğunu daha yeni öğrendiniz. Sonra yine sizinkilere benzer şeyler paylaştı. Foto paylaşınca beğeniyordunuz normalde, en son attığı fotoyu beğenmediniz. (O sizin fotonuzu en son 1 yıl önce beğenmişti.) Dün foto paylaştınız beğendi. Benim yerimde olsaydın ne düşünürdün?
Yarin ise gitmiycem ondan dolayi uyumadim 😀 yasasin ozgur geceler
Ne güzel.. bir şey sorabilir miyim
Tabi ki
Çok uzun zamandır size storylerden gönderme yapan biri var. Sevgilisi olduğunu daha yeni öğrendiniz. Sonra yine sizinkilere benzer şeyler paylaştı. Foto paylaşınca beğeniyordunuz normalde, en son attığı fotoyu beğenmediniz. (O sizin fotonuzu en son 1 yıl önce beğenmişti.) Dün foto paylaştınız beğendi. Benim yerimde olsaydın ne düşünürdün?
Ben buradayim mesaji vermeye calisiyor diye düşünürdüm
Niye ki
Gonderme yapiyor sana. Sen onun fotolarını beğeniyorsun surekli ama o begenmiyor. Sonra bi bakiyor ki begeniler kesildi. Aklinda olusan şey artik yok sayilmaya başladığı ya da artik dikkatini yeteri kadar cekemedigi. Sonra diyor ki dur ben bi begeni atayim da ufak capli bi kendimi hatırlatayım. Daha başka ne olabilir ki
Yani sevgilisi var ben onu hatırlasam nolur hatırlamasam nolur
Valla bilemiycem artik gorunen o. Heyecan ariyor belli ki
Sen olsaydın niye yapardın
Ben olsaydim bahsettiğim sebepten yapardim.
Bir şey daha sorabilir miyim
Sor bakalim
En net aklımda kalan bir şey var onu anlatayım. Benim çok sevdiğim bir yer var sürekli orayla ilgili paylaşımlarım falan oluyo beni takip edenler zaten biliyo ne kadar sevdiğimi vs. Bundan birkaç ay önce oraya gitmiştim yine story falan koydum. Ben ordan döndükten 3-4 gün sonra oraya yakın bi yere düğüne gittiler. Başka alternatifler de vardı ordan gidebileceği. Benim sevdiğim yere gitti. Dönüşte story koyduğum aynı yolu o da çekip koydu. Ordan sevdiğim başka bir yere daha gitti. orada da arkadaşlarıyla foto çekilmişler toplu. Foto bunun telefonundan çekilmiş ama storye arkadaşı koymuş onu etiketlemiş o da paylaşmış. Arka fonda da benim en son döndüğüm gün storye eklediğim şarkılardan birini koymuşlar. Ne düşünüyorsun?
Sence daha fazla yoruma gerek var mi? Herif dikkat cekmek icin herseyi yapmis
aga sohbet muhabbet sarıyor be şimdi bir de sigara yakacam misss
Ne güzel.. bir şey sorabilir miyim
tabi buyrun
size gerçeği söylemek gerekirse böyle göndermeli şeyleri ben pek beceremem ve yapamda doğrusu ama sevgilis olan biryle hiç yapmam orası ayrı ama bunu samimi bir arkadaşım sorsa git konuş açık açık derdim hayat cidden kısa olmazsa da biraz arkadaşlarınızla dalga geçer ve gecenin bu saatinde bunu düşünmezsiniz
Ben de daha yeni öğrendim. Sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra attığı fotoyu beğenmedim. Şimdi kız varken yazmak bana yakışmaz. Bir şey daha sormak istiyorum.
En net aklımda kalan bir şey var onu anlatayım. Benim çok sevdiğim bir yer var sürekli orayla ilgili paylaşımlarım falan oluyo beni takip edenler zaten biliyo ne kadar sevdiğimi vs. Bundan birkaç ay önce oraya gitmiştim yine story falan koydum. Ben ordan döndükten 3-4 gün sonra oraya yakın bi yere düğüne gittiler. Başka alternatifler de vardı ordan gidebileceği. Benim sevdiğim yere gitti. Dönüşte story koyduğum aynı yolu o da çekip koydu. Ordan sevdiğim başka bir yere daha gitti. orada da arkadaşlarıyla foto çekilmişler toplu. Foto bunun telefonundan çekilmiş ama storye arkadaşı koymuş onu etiketlemiş o da paylaşmış. Arka fonda da benim en son döndüğüm gün storye eklediğim şarkılardan birini koymuşlar. Ne düşünüyorsun?
gerçeğimi söyleyim duymak istediğini mi?
Ben gerçek yorum almak için soruyorum zaten
biraz üzülürsün ama daha fazla üzlmekten iyiydir boş ver bu çocuğu belki sevgilisinden ayırlınca hala düşünürsen denersin emin ol seviglisnden ayrılıp gelse bile olmaz yani ama ben merak ediyorum ne olacaksa olsun diyorsan yap durma şimdi yaz
Yok yazmam ben. Aslında uzaklaşmıştım. Kendi kendime takılıyordum 15 gün falan aktif olmadım instada. Sonra işte paylaşım yapınca beğenmesi garibime gitti
yazarsan bana da söylesene merak ettim benimde böyle bir durumum vardı hüsranla sonuçlandı belkide ben bu yüzden bu kadar karamsarımdır. seninkisi güzel sonuçlanır umarım
Yok yazmam ben. Hele ki o kızı gördükten sonra hiç yazmam.
ne derler bilirsin denizde daha çok balık var illaki birini bulursun
Bende öyle sen neden uyuyamadın
Bir şey düşünüyorum ya. Sorabilir miyim
Sor bakalım flört olmasın ama lütfen.
Bilmiyorum yine gelmedi
Bir şey sorabilir miyim
Uyudumda uyandımda eheheeehhheeeehheeyyyy
Uyku düzenim bozuk
Sürekli onu düşünüyorum uyuyamıyorum 😓
:(( bir şey sorabilir miyim
Sor abla buyur
Abla biraz kafam karıştı yani sevgilisi var ama senide kayb etmek istemiyor galiba. Siz storileri beğenirken ona yakın olduğunuzu hiss etmiş ama sevgilisini aldatmak olmasın diye o sizin storileri beğenmemiş.. Şimdi siz bir anda beğenmeyince oda sizin artık onu istemediğinizi düşünmüş ve sizi kayb etmemek için bir mesaj bırakmak istemiş storinizi beğenmiş
Story değil normal post olarak paylaşınca beğeniyordum ben
Evet anladım yine aynı şey yani bir yandan sevgilisine ihanet etmek istemiyor bir yandan da size karşı hisleri var ve sizi kayb etmek istemiyor
Bir şey daha sorabilir miyim
Buyur sor ablacım
Bence sana söylemek istediği şeyler var ama söyleyemiyor seni seviyo bence
O kızla sevgili olduğu bu paylaşımlardan birkaç hafta sonra belli oldu. Bilmiyorum
uyku tutmadı sen azdınmı?
Hayır. Aklıma takılan bir şey var
sor sorunu
Benim standart hal oldu uykusuzluk
:(( bir şey sorabilir miyim
Uyuduk
Enerjim yüksek ondan
Gorevdeydim..
Kolay gelsin. Bir şey sorabilir miyim
Tabi
Hiç bişey..
Çalışmaktan
Sıcak
Sorun libido
Ayni
Bir şey sorabilir miyim
Tabiki sor
Bilmiyorum
Uyuyorum
Bir şey sorabilir miyim
Libido sorunu
Senden dolayı