yanıtlarda yaptıgın isi okudum onun icin 10 yasındaki cocuklar gibi pro kullanma ahshshahahs ya adsoyadofficial@… ya da adsoyadiletisim@… kullan. bahsettigin pro mahlasını 7-10 yasındaki cocuklar kullanıyor.
0
18 Yorumla
Soran
1 yıl
Pro profesyonel mail anlamında. Modellerin birçoğu böyle yaptığı için pro yazdım
Romane neyse de Ceren Yaldız zaten çoluk çocuktu sosyal medya işine girdiğinde ordan bile mantık yürütebilirsin pro hakkında hahshaha bu arada hiçbir sosyal medya platformunda bu isimlere ait bir kullanıcı yok hani makyaj videoları falan üç albüm? sahte mi isim?
Kız sosyal medyada içerik üretmek için gerçek isim kullanmana gerek yok ki aklına gelen her şeyi kullanabilirsin ondan arattım yine de. Bu arada hâlâ dediğimin arkasındayım pro kesinlikle önermiyorum amacının dışına çıkıp asla profesyonel gözükmüyor.
İsmim Gökçen ama annem Serenny olarak değiştirmemi istedi. Ben çok arada kaldım hangisini yapmalıyım bilmiyorum. Hangisi daha kullanışlı bilmiyorum. şu an pro ekinden vazgeçtim, başka bir şey bulacağım, ama çekici dursun istiyorum.
Belli bir sektör yok. Modellik yapıyorum, makyaj videoları çekiyorum, profesyonel dansçıyım, üç tane şarkı albümüm var, şuanda kendi yazdığım bir film projesinde yer alıyorum. Kesin bir şey söyleyemem yani.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yanıtlarda yaptıgın isi okudum onun icin 10 yasındaki cocuklar gibi pro kullanma ahshshahahs ya adsoyadofficial@… ya da adsoyadiletisim@… kullan. bahsettigin pro mahlasını 7-10 yasındaki cocuklar kullanıyor.
Pro profesyonel mail anlamında. Modellerin birçoğu böyle yaptığı için pro yazdım
daha önce hiç denk gelmedim ve asla profesyonel gözükmüyor. 9 yaş roblox nickleri gibi xXbabaproXx yap bari hahsgahagahagq
Örnek olarak romaneinncpro ve cerenyaldz. pro var
wqelqiwleişq
Romane neyse de Ceren Yaldız zaten çoluk çocuktu sosyal medya işine girdiğinde ordan bile mantık yürütebilirsin pro hakkında hahshaha bu arada hiçbir sosyal medya platformunda bu isimlere ait bir kullanıcı yok hani makyaj videoları falan üç albüm? sahte mi isim?
Bu isimler sahte, serennyden anlamadın mı zaten? Ceren yaldız neyse de romane gayet iyi duruyor bu arada
Kız sosyal medyada içerik üretmek için gerçek isim kullanmana gerek yok ki aklına gelen her şeyi kullanabilirsin ondan arattım yine de. Bu arada hâlâ dediğimin arkasındayım pro kesinlikle önermiyorum amacının dışına çıkıp asla profesyonel gözükmüyor.
İsmim Gökçen ama annem Serenny olarak değiştirmemi istedi. Ben çok arada kaldım hangisini yapmalıyım bilmiyorum. Hangisi daha kullanışlı bilmiyorum. şu an pro ekinden vazgeçtim, başka bir şey bulacağım, ama çekici dursun istiyorum.
Kız iş emailine ya iletisim koyarlar ya official ben de her halukarda iletisim ekini tercih ederim🙏🏻🙏🏻
Hesap dili İngilizce olduğu için iletişim tercih edemem, yabancılar pro koyuyor çoğunlukla. Galiba mail koymayacağım ya hdkshsjah
ya official yap geec hem risksiz hem demode degil hem global
İsim olarak hangisini kullanayım?
yaani içerik üreticisisin o yüzden sosyal medya nickini veya gerçek adını kullan
Gökçen Bayram olarak kullanayım o zaman. Ama çok uzun oluyor ve garip duruyor çok boş dertlerim var ya
kız yook be koy gitsin bak ben arkandayım hahshahaha
Gökçen Bayram olarak kayboluyorum o zaman bak emin misin Gökçen mi Serenny mi?
ya ben cok kararsız bi insanım bana sorma HAJAHAKSHDKAHAJS kura yap ya da annene sor ya
Bende çok kararsız bir insanım ya hslaglahalahkahk
gokcenpro@gmail. com
burada bir sürü tip var içlerinde hacker bile vardır böyle gmail isimleri paylaşmak sakıncalı olabilir
gokcenpro ismi alınmış buna benzer bir öneri verir misin? Abim siber güvenlik uzmanı bir şey olmaz yani yinede teşekkürler
gokcenpro kısa ve öz.
serennypro da var. Aralarında en güzeli hangisi?
kısa ve öz olan gokcenpro
Pro yu eklemek sorundamısın
Profesyonel mail olduğu için
Bence çok amatörce sektörü söyle ona göre seçenek sunalım
Belli bir sektör yok. Modellik yapıyorum, makyaj videoları çekiyorum, profesyonel dansçıyım, üç tane şarkı albümüm var, şuanda kendi yazdığım bir film projesinde yer alıyorum. Kesin bir şey söyleyemem yani.
O zaman isimsoyisimofficical gibi ekleme yaparak dene bence
pro kelimesini cikartirsan hepsi guzel olur
Pro ne veletlerin nicki gibi
Hepsi ergence
Profesyonel mail bunlar.
Belli sdfadf
Babanda kara mı?
Ananlara
Sor sdfadf
Karaymış.
Süleymanpro
Pro niye