Kadın 40 yaşında bebek gibi duruyor. Eski haliyse. bayağı çirkin. güzelliği Estetikse bile, Köprücük kemiği nasıl belirginleşti. Bı de hem her projede var neredeyse hemde 2. Planda duruyor kaç yıldır bu işte çok tanınmıyor garip değil mi
Az önce baktım eski halini benzettiğim kişi gözde mukavelatmış. Gözde mukavelatın arka sıradakilerde oynadığı zamanlardaki haline benziyor eski hali. Bence eski hali de gayet güzel bir kadın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Esnetik var bariz. Bebek gibide durmuyor gözleri ve ağız kısmı yaşının olduğunu fark ettiriyor
Bişi dicem yeni haliyle o kadar yakışıklı oyuncu var niye kimse çıkmamış bununla
Korkuyorlar belki ahahaha
Niye korksunlar be😅
Çok kötü bakıyor 😂😂😂
Estetiğin yakıştığı ve doğal göründüğü nadir kadınlardan.
Bu kadın eski haliyle hangi dizilerde oynadı acaba eski hali çok tanıdık geliyor şu anki halini yeni oyuncu sanıyordum ben😂
Güzel mi sence
Güzel tabi bu kadına çirkin diyenin kör olması lazım
Eski hali güzel mi sence
Az önce baktım eski halini benzettiğim kişi gözde mukavelatmış. Gözde mukavelatın arka sıradakilerde oynadığı zamanlardaki haline benziyor eski hali.
Bence eski hali de gayet güzel bir kadın
O kadar pıcağı bana da sallasalar bende bradd gibim olurum
Tıp çok ilerledi. 🤣
Yeni haliyle o kadar yakışıklı oyuncu var niçin hiç bununla sevgili olmamış karşı sence erkek olarak yorumlarsan..
Estetikle her şeyi estetik
Tanıyor musun
İsmen bilmiyorum ama gördüm
Her haliyle çirkin.
Bu Halide mi. Ondan mı acaba o kadar yakışıklı erkek güzel dursa bile sevgili olmamış bunla
Spor ve estetik
Peki kaç yıldır meslekte hem sevgilisi hiç duyulmadı hemde kaç yıldır olmasına rağmen çok tanınmıyor
Yok ya bir dizi vardı hastane sahibi gibi bişeydi orada başroldü, yapımcılar çok iyi biliyordur da kendisi böyle rolde oynuyordur belki
Mucize doktor. Orada başrol sayılmazdı bence. Onur Tuna Reha Özcan Taner ölmez sinem Ünsal falan varken sıra ona gelmez bile bence
Yani olabilir ama bence kendi istiyor yoksa verirler bi baş rol
Estetik
Estetiklerle
zorla guzellik olmus
Aynı kadın mı bunlar