Bu sitede hiç tanimadigim bi cocuk ne giydiğimle ilgili sordu , ne alakaysa? bende sanane lan or*uspu çocuğu dedim. Iyi demişim değil mi?😊 sonra cevap vermedi her kusun eti yenmeyec3ğini bu erkekler anlasin. Bence erkeklerin anlayacagi dil bu. Siz de yapın, özellikle yok artık ulasmasi kolay kafasında olanlara özellikle iyi bir der olur. Keşke bir sapık deseydim.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir erkeğe laf etmemişsin ki... Adamın annesine, yani neticede bir kadına laf etmişsin. Dolayısıyla bizlik bir durum yok.
Haklısın. Ama hak etti. O kişiden annesine etmedigimi gayet iyi biliyor.
Tercih ettiğin ve alışık olduğun üslubu bu şekilde haklı çıkarmaya çalışman nereden baksan ezik ve varoş bir davranış.
Teşekkür ederim, varos ve ezik olduğunu söylediğin için. Ekstra bence tatlı dil hiç ise yaramiyor. Kendini de kandirma. ben uslu kedi gibi davranayim bence herkes davranis bak ne oluyor. Sayın çok bilmiş.
Kusura bakma. İstediğin kadar yansıtma yapmakta özgürsün. Ben gerçeği konuşacağım illaki.
Aynı şekilde bende.
Sosyal medyada birine küfür etmek suç. Suç olmasa elbette katılıyorum ama şikayetçi olursa senin canını sıkabilir bu durum.
Sosyal medyada bir kızı taciz etmekte suç, ve ben kesinlikle hakliyim. Ben hukuk kuralseini iyi bilem biriyim, durduk yere küfür etmem zaten. Yiyorsa mahkemeye de gidebiliriz
Haklısın ama işte adalet bazen öyle işlemiyor. Fotoğrafları yayılan bir kız arkadaşım bunu yapanı tehdit etti diye karşı dava açılmıştı.
Knk bana bir şey olmaz diyemem tabi, ama kendimi nasıl savunacagimi iyi biliyorum. Ve ben hakliyim.
hakli olsanda annesine kufretmen senide ondan farksiz yapmiyor. bu konu hassas.
Normal konuşma yaptığın ve seni yorumlayıp güzel olmuş diye söyleyen biriyse biraz ayıp etmiş oluyorsun ama hiç tanımayan biriyse iyi olmuş knk
Ben empatisi yuksek biriyim o kisinin ne demek istedigini gayet iyi anlıyorum. Normal nasılsın sorsa saygı ve sevgi çerçevesinde cevap verridim
O zaman doğru olanı yapmışsın knk
Gizlicen değil de mesajdan deseydin keşke yiyosa :d
Sana aciklama yapmak zorunda degilim ama, medam sodun soyliyeyim , baskalsri da yapmasını diye gizliden paylastim.
Fazlasıyla güzel yapmışsın
eline sağlık diline sağlık