KS yalancıları?

Ben yaklaşık bir aydır falan kullanıyorum kızlar soruyoru. Ve elimden geldiğince gerçekten sorunlar çözmeye ve yardım etmeye çalışıyorum soru soranlara. Dün de kadın mı arkadaşımızın eşiyle olan sorununu ben de sevgilimle yaşadığım için deneyimimi ve nasıl çözdüğümüzü anlattım. Başka kadın hesabı olarak görünen bir varlık da cevap verdi ben de nişanlımla aynı sorunu yaşıyorum bana yazar mısın dedi. Tabii ki dedim üzüldüm ve yazdım yardım etmek istedim. Biraz konuştuktan sonra bana kardeşi tarafından sarhoşken taciz edildiğini söyledi. E her gün haberleri de görüyoruz kim neler yapıyor ben de inandım ve gerçekten çok üzüldüm. Bunu baya baya abartıp yalan söylediği anlaşılacak şekilde konuştuktan sonra aslında erkek olduğunu söyledi. Yani gerçekten iğrenç bi durum ve asla şakası yapılmayacak bir şey. Ben iyi niyetle ona yardım etmek isterken böyle bi yalan söylemesi bana çok kötü geldi açıkçası nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Elbette herkesin doğru söylemediğini biliyoruz ama bu da gerçekten iyi niyeti suistimal. Sadece sizlerle paylaşmak istediğim okuduğunuz için teşekkürler.

KS yalancıları?