Aynen ya 3 gundue aşk aldatma dinledim gına geldi dün gece teli kapadim uyudum.. 2 gün öncede biri tatile gitti otele 7 gün ya yeminle 8 saat bana tatili anlattı sovmemek için kendimi zor tuttum bir insan pitpetine kadar anlatirmi ya..
Siteye baksana kocasını aldatan kadınlar gururla anlatıyolar kaynıyla eniştesiyle bide anlatıyolar herkes aldatıyor kadını erkeği yok bu işin genellikle erken evliliklerde daha çok oluyor bencede evlenme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aynen ya 3 gundue aşk aldatma dinledim gına geldi dün gece teli kapadim uyudum.. 2 gün öncede biri tatile gitti otele 7 gün ya yeminle 8 saat bana tatili anlattı sovmemek için kendimi zor tuttum bir insan pitpetine kadar anlatirmi ya..
Siteye baksana kocasını aldatan kadınlar gururla anlatıyolar kaynıyla eniştesiyle bide anlatıyolar herkes aldatıyor kadını erkeği yok bu işin genellikle erken evliliklerde daha çok oluyor bencede evlenme
Bunun bir çok sebebi var maddi ve manevi.
Ama en çok kadının ilgisizliğinden ve sevgisizliğinden kaynaklanıyor
Çünkü dürüstlük sadakat gibi erdemli davranışların değeri kalmadı yeni nesillerce
Evlenmezsin olur biter.
Risk her zaman var.
işte onu hemcinslerine soracaksın :) ben benimkilere sorarım
Hep erkekleri suçlamamak gerekir. İlgisizlik, isteksizlik, de erkekleri bu hâle getirebilir. Aldatan kadın da var onu unutma
yo aldatan erkek kadin degil evlilikleri gorunce bende tiksiniyorum
Eskiden kadın erkeği ile daha iyi ilgileniyordu şimdi ilgisiz kadınlar çoğaldı bence ondan
Hayat zor devir değişti ama çevren kötü insanlardan oluşuyorsa aldatma ile biten evlilik görmen normal
Bu yaşa kadar bu korku ile mi yaşadın
Evli olmanın bir anlamı kalmadı maalesef
evli olupta mutlu olan az
Nasıl evlilikler görüyorsun acaba
Napalm tek karıyla mi gezelim