Şizofren sevgilime yarın bu mesajı atıp ayrilicam sizce ugun mu bunları ona atmam?

Serhat öncelikle sana bişey söylemek istiyorum ben artık seni istemiyorum belki bu seni üzer yâda hiç umrunda bile olmaz orası beni ilgilendirmez ben sadece sana söylemek istedim hissettiklerimi evet sana olan sevgim gerçekti seni seviyordum seviyorum da ama bana iyi gelmiyorsun seni hayatımdan çıkarmak istiyorum senin neyi isteyip istememen umrumda değil bunu kendim için yapıyorum yapmalıyım böyle olması beni mutlu edicek inanıyorum bana davranma biçimin bana ettiğin küfürler benim hâlâ seninle olmam kendime saygısızlık kendime değer vermeye karar verdim ve artık seni istemiyorum iyi biri değilsin bana göre biri hiç değilsin benim gibi birini hak etmiyorsun neden seninle beraber oliyim ki beni geçmişimden dolayı yargılayan bırakan bana saygısı olmayan biriyle neden oluyorum olmaya çalışıyorum ki bunu kendime sordum ve seni hayatımdan çıkarma kararı aldım benden 1 tane daha yok senden de 1 tane daha yok kimseden 1 tane daha yok dünyada eşim bezerim yokken neden bunu kendime yapıyım ki biliyor musun galiba ben hastayım bana ilk başta kan kartalı işkencesinden bahsettiğin zaman senden etkilenmeye başlamıştım belki de ölmek istediğim için bana zarar verebilicegini düşündüğüm için seni sevdim senin o inançsiz piskopat hallerini sevdim ama artık iyileşiyorum böyle bişey istemiyorum ölmek gibi bir ihtiyacım da Yok ben bu hayata amaçsız yaşamaya gelmedim kendi amacımı bulmak elimden geleni yapicam ilk önceliğim senin gibi bir pisliği beni hasta eden bir bakteriyi hayatımdan çıkararak başlamak istedim doğru olanı yaptığımı düşünüyorum bana sen benim seni bu hayattan kurtaricagimi düşündün ama senin gibi birini neden kurtarıyim gibi benzeri bişey söyledin evet senin gibi biri zaten beni kurtaramaz bunu kendim kendime yapicam aklımı başıma getirdiğin için teşekkür ederim kendine iyi bak doğru olanı yaptığımı düşünüyorum sizce de öyle mi
Şizofren sevgilime yarın bu mesajı atıp ayrilicam sizce ugun mu bunları ona atmam?