Dövüş sporlari bilse ne olacak fiziken buna uygun değil silah seven kız görmedim henüz
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Fizik konusunda büyük bir yanılgı yaşıyorsun, bunu en kısa zamanda düzelt. Ayrıca benim ablam atıcılık sporu ile ilgileniyor, silahlar en yakın arkadaşı.
Alakası yok söylediğin şeyin. Bunu kimden duydun bilmiyorum ama profesyonel bir dövüşçüye bunu söylersen alay konusu olursun. Bu güne kadar çıktığım müsabakalarda asla bir erkeğe yenilmedim hatta o kadar övülen kişilerdi ki bunlar nasıl yenildi diye soruyordum kendime. Bir dövüşte en önemli olan şey zekadır, atak zekasıdır. Sonrasında kas gücü gerekir ki git bir araştırma yap, kadın MMA dövüşçülerine bak. Lütfen bilgin olmadan yorum yapma insanlara yanlışı yayma. Çünkü ben cahil erkeklerden bıktım artık.
Sen bayaa agrasif ve komplekslisin bu bir Eğer Ankara 'da yaşıyorsan sana şöyle bir söz vereyim hangi sporla uğraşıyorsun bilmiyorum ancak sadece birtane vururum ikinciyi vurursam adam değilim bu konuda iddaliyim ayrıca dövüş sporuyla falanda ilgilenmiyorum taktik aticiyim bilinçsiz özgüven felaket getirir buda nasihat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şu son gündemlere bakılırsa, ikisinin de önemi ortaya çıkıyor. İkisini de destekliyorum.
Bu yıl gördüğüm en haklı erkeksin.
Dövüş sporlari bilse ne olacak fiziken buna uygun değil silah seven kız görmedim henüz
Fizik konusunda büyük bir yanılgı yaşıyorsun, bunu en kısa zamanda düzelt. Ayrıca benim ablam atıcılık sporu ile ilgileniyor, silahlar en yakın arkadaşı.
Dövüş sporları kadın fizyolojisine uygun değil istediğin kadar çalış en idmansiz bir erkekle kapisamazsin atıcılık ve silahlar daha uygun bence
Alakası yok söylediğin şeyin. Bunu kimden duydun bilmiyorum ama profesyonel bir dövüşçüye bunu söylersen alay konusu olursun. Bu güne kadar çıktığım müsabakalarda asla bir erkeğe yenilmedim hatta o kadar övülen kişilerdi ki bunlar nasıl yenildi diye soruyordum kendime. Bir dövüşte en önemli olan şey zekadır, atak zekasıdır. Sonrasında kas gücü gerekir ki git bir araştırma yap, kadın MMA dövüşçülerine bak. Lütfen bilgin olmadan yorum yapma insanlara yanlışı yayma. Çünkü ben cahil erkeklerden bıktım artık.
Sen bayaa agrasif ve komplekslisin bu bir
Eğer Ankara 'da yaşıyorsan sana şöyle bir söz vereyim hangi sporla uğraşıyorsun bilmiyorum ancak sadece birtane vururum ikinciyi vurursam adam değilim bu konuda iddaliyim ayrıca dövüş sporuyla falanda ilgilenmiyorum taktik aticiyim bilinçsiz özgüven felaket getirir buda nasihat
Dövüş sporları kızlar için biraz zor ya güç ve cesaret ister
Yemek yapmayı bilen kız
Baban yapsın.
Ölümcül deney alanı
İkisi de değil ben şiddet yanlısı insanı sevmem