Diğer Viski kesmedi cila yapalım dedik nasılsıniz, ? cnklc Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Alkolik oldum sanırım artik Güncellemeler1 yıl ... Güncellemeler1 yıl ...1 Viski kesmedi cila yapalım dedik nasılsıniz, ? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,4b cevap paylaştı. ben iyi değilim yoruldum. afiyet olsun 1 1 Yorumla cnklc 1 yıl Bende teşekkür ederim
Arzusaglm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Foto bile beni hasta etmeye yetti yapmayın kendinize bunu ya 1 12 Yorumla cnklc 1 yıl Yoruldum.. Yorumla Arzusaglm 1 yıl Ne oldu anlat Yorumla cnklc 1 yıl Anksiyete beni bitirdi Yorumla Arzusaglm 1 yıl Aşabilirsin Yorumla cnklc 1 yıl Çok zor anlatamayacağım şeyler va4 Yorumla Arzusaglm 1 yıl Peki Yorumla cnklc 1 yıl Teşekkürler ederim arzu düşünmen yeter Yorumla cnklc 1 yıl Ölümden başka yol yok maalesef Yorumla Arzusaglm 1 yıl Hayır ya var var öyle şeyler düşünme küçükken intihar etmek isterdim annem kaderinde ölmek yoksa ölemezsin kendine zarar verip sakat filan kalma dedi mantıklı geldi vazgeçtim bende şu an mutluyum iyi ki öyle bir şey yapmamışım Yorumla cnklc 1 yıl Yok intihar ettim daha önce artık denemem zaten Yorumla Arzusaglm 1 yıl Hiiiii Yorumla cnklc 1 yıl 😊😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl gece sana sarılıp uyuycaklar😂 1 9 Yorumla cnklc 1 yıl Kedilerim sarılabilir kim sarılacak başka Yorumla Cevap sahibi 1 yıl senin içki icmenden keyif alan şeytan cinler Yorumla cnklc 1 yıl Cinleri s.. m asla korkmam brnde var zaten 2 tane Yorumla Cevap sahibi 1 yıl küfr etme birdaha. Yorumla cnklc 1 yıl Sana etmedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tamam onlarada etme dedim. Yorumla cnklc 1 yıl Neden? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sana küfr edilince nasil tepki verebiliyorsanız onlarda tepki verirler er ya da geç Yorumla cnklc 1 yıl İnceldiği yerden kopsun asla korkmam Yorumla
alkolikatt Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Yarasınnnn 1 1 Yorumla cnklc 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl cila ne 1 1 Yorumla cnklc 1 yıl Alkol yetmeyince üstüne ekleme yapmak Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bensiz 1 3 Yorumla cnklc 1 yıl Bursadaysan gel reis misafir edeyim ayipsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yarasın abii biz bıraktık Yorumla cnklc 1 yıl Teşekkürler kral Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben iyi değilim yoruldum. afiyet olsun
Bende teşekkür ederim
Foto bile beni hasta etmeye yetti yapmayın kendinize bunu ya
Yoruldum..
Ne oldu anlat
Anksiyete beni bitirdi
Aşabilirsin
Çok zor anlatamayacağım şeyler va4
Peki
Teşekkürler ederim arzu düşünmen yeter
Ölümden başka yol yok maalesef
Hayır ya var var öyle şeyler düşünme küçükken intihar etmek isterdim annem kaderinde ölmek yoksa ölemezsin kendine zarar verip sakat filan kalma dedi mantıklı geldi vazgeçtim bende şu an mutluyum iyi ki öyle bir şey yapmamışım
Yok intihar ettim daha önce artık denemem zaten
Hiiiii
😊😊
gece sana sarılıp uyuycaklar😂
Kedilerim sarılabilir kim sarılacak başka
senin içki icmenden keyif alan şeytan cinler
Cinleri s.. m asla korkmam brnde var zaten 2 tane
küfr etme birdaha.
Sana etmedim
tamam onlarada etme dedim.
Neden?
sana küfr edilince nasil tepki verebiliyorsanız onlarda tepki verirler er ya da geç
İnceldiği yerden kopsun asla korkmam
Yarasınnnn
Teşekkürler
cila ne
Alkol yetmeyince üstüne ekleme yapmak
Götüüüürr
Eyvallah krallll
Bensiz
Bursadaysan gel reis misafir edeyim ayipsin
Yarasın abii biz bıraktık
Teşekkürler kral