Diğer Tamam mı, devam mı😜? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Yaşıyor muyuz gençler? 🤟🥂https://m.youtube.com/watch?v=ehcVomMexkY#smell Güncellemeler1 yıl Detayda yazıyor zaten ahsh yaşıyor musunuz dedim Tamam mı, devam mı😜? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 639 cevap paylaştı. https://youtu.be/4DOMcjVNq-w?si=2Zdykq-TccQSW9tA😂😂 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 406 cevap paylaştı. Yaşıyoruz ama yorgunuz 😬Kadıköye gezmeye gittim. Az önce girdim eve💆♀️ 2 2 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Kadıköyde boğanın yanından gectin mi 😀 Yorumla 54srp 1 yıl Bir fenerli olarak geçtim tabikide 😬😂 Yorumla
samsunlu321 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Bu hayatta daha tatmadığım duygular var o yüzden devam 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Azrail amca gelinceye kadar devam 😂 1 0 Yorumla
cafecrown Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Duruyum mu devam edeyim mi :D 0 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 483 cevap paylaştı. Devamkeee🤟 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tamam. d 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hiçbiri 1 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 856 cevap paylaştı. Soru ne anlamadım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
😂😂
Yaşıyoruz ama yorgunuz 😬Kadıköye gezmeye gittim. Az önce girdim eve💆♀️
Kadıköyde boğanın yanından gectin mi 😀
Bir fenerli olarak geçtim tabikide 😬😂
Bu hayatta daha tatmadığım duygular var o yüzden devam
Azrail amca gelinceye kadar devam 😂
Full gaz devam
İyiyiyiz
Az sonra otele giricem devam jr