19 yaşındayım 2. kez mezuna kaldım dershanelerde biliyorsunuz öğrenci gelmediği zaman aranıyor bir hoca var tam hoca değil?

Danışman gibi düşünebilirsiniz ama hocam diye hitap ediyoruz ben aradığında açmıştım direkt neredesin diye soru yöneltti evdeyim dedim neden gelmedin dedi rahatsızım demiştim gecmiş olsun dedi teşekkür ederim dedim sonra tekrar neyin var diye soru yöneltti rahatsızlığımı belirttikten sonra tekrar gecmiş olsun dedi teşekkür ederim dedim neyin var diye sorması ekstradan biraz fazla özele girmek değil mi sizcede neden böyle yaptı anlamadım bir günde ben merdivenlerden çıkarken o iniyordu bana hoş geldin dedi hoşbuldum dedim neden böyle yapıyor anlamadım 27 ve 30 lu yaşlar arasında birisi parmağında alyans gibi bir şey var evli mi değil mi tam anlamadım bir günde benim odasına gidip evrak bırakmam gerekti bana bunu... odasına bırakırmısın bitanem dedi bana fazla samimi bir kelime gibi geliyor zaten soğuk birisiyim önceden tamam canım demişti o ağız alışkanlığı dedim bir şey demedim bir kıza daha canım derken denk gelmiştim ama bitanem fazla oldu gerçekten sizler ne düşünüyorsunuz

19 yaşındayım 2. kez mezuna kaldım dershanelerde biliyorsunuz öğrenci gelmediği zaman aranıyor bir hoca var tam hoca değil?