Maksat zaman geçsin. bir arkadaşım söyledi siteyi. Tabiki gerçekçiliği ne kadar olur tartışılır. Gerçekçiliğin tartışılmasının en büyük kanıtı ise beni %34 oranıyla Kıvanç tatlıtuğ'a benzetmesi. İyi güldüm. Bakalım size kim çıkacak. Bir fotoğrafınızı koyuyorsunuz ve size benzeyen dünyadaki ünlüleri oranlarıyla sıralıyor. Bu arada eril oranı da %100çıktı bana. İyi yaa mutluluk veriyor yani. Buyrunuz; http://www.pictriev.com
Yüz tarama testi, karakter değil. Hangi ünlüye benziyorsunuz?
100 yüz de 100 kadınsı ve selena gomez, nina dobrev, Alicia Keys, Kate maraton gibi ünlülere benziyormuşum ancak başka fotoğraflarda attım bazılarında yüzde 90 bazılarında yüzde 80 kadınsı çıktım bence bu yalan :/
yüzde 95 kadınsı, yüzde 5 eril çıktım :D %39 Jodie Foster %22 Reese Witherspoon'a benziyormuşum. Sanırım çene kısmı hariç zira benim bildiğin çenem yok :D
%99 eril %1 i nerden kırdı anlamadım % 42 emile hirsch :) merak edip emile hirsh fotosunu bulup tarattım emile kendisine %39 benziyo olaya bak ben emiliye emiliden daha çok benziyorum. çok eğlendim:)
Benim duruşum TÜRKAN ŞORAY gülüşüm Deniz Baysal'mış. Çoğunluk öyle dedi. Dudaklarım biraz daha dolgun olsa Deniz Baysal'ın ikizi gibi olurmuşum. NECLA NAZIR'a benzeten de var tabii :D :)
Benzetmesi cok kotu sacma sapan insanlara benzetiyor. Yasimida 4 resim yuklememe ragmen tahmin edemedi. Bir resmimde %100 kadinsi cikarken digerinde %66 cikti ve hepsinde degisti.
Ünlüler benzesin bize uyuşturucu kokoş tipler makyaj güzelleri demet akalına gidin bakın yakından makyajdan ne hale geldi kimseye benzemem kardeş bırakta farkımız bu olsun :)
Beni bir Hint ünlüye benzetti hem de yüzde 56 yla. Oldukca beyaz tenliyim artı yuz hatlarım hiç benzemiyor. Sonrasında Michelle Trachtenberge. Alakasız alakasız ınsanlar. :(
Küçükken inanılmaz derecede Mustafa Sandal'a benziyordum. Şimdi değil tabi. Bahtım benzeseydi len keşke Emina Sandal geldi aklıma. Onun agzını burnunu yerim ben
En İyi Cevaplar