Ilk Adimi instagramdan istek atarak yollasam bir erkege olur mu atsam mi atmasammi?

Ailecek görüstügümüz bir ailenin cocugu var, ailecek iki kez görüstük bir kere onlarin evinde bir kere bizim evde. Aramizda 220 km var. Neyse ilk kez onlara gittik ayni köylüyüz hemen bir sicaklik vardi aramizda ailelerde hemen kaynasti. Hic kimse birsey demeden kardeslerimi hemen disari cikardi sonra babasi dediki „bizim oglan Böyle herkese kani kaynamaz ama allah Allah „ ve o gün Icime dogdu birseyler olabilir diye. Neyse hemen iki ay sonra oblag geri geldi bize ama bu sefer abisi ve eside geldi. Oturuyoruz ama cocouk Cook cekingen bir cocuk. Kahvalti sofrasinda babasi bana kizim filan dedi anladim zaten ailesinin bizi yakistirdigini. Sonra en önemli Nokta : disari ciktik hep beraber gezmeye ve Ben yengesiyle ( abisinin esi ) ile yürüyoduk bana böyle laf yanastirmaya basladi ; sevgilin var mi? Nasil Tiplerden hoslanirsin?
veeee sonra beni o cocugun üstüne itti ona bak dedi Ben o an schock gecirdim ve hic cevap veremedim cünkü o an dona Kaldim sonra yine kumrala bak dedi yine laf yanastirdi ama Ben hic birsey diyemedim bilmiyorum dona kaldim. Cocuk ama Cook cekingen biri …. Babasi gelinine demiski „ kizi Cook begendim izninizin oldugu bir gün gidelim tanisin „ demis Yani Kiz aslinda acik acik söyledi ama Ben Tepki veremedim. Hala pismanim. Sonra dan babasi kac kez babami aradi Babam Öyle bir niyetleri oldugunu anladiklari Icin Acmadi Soguk davrandi.. Neyse Aradan Baya gecti simdi sizce instagramdan Istek atsam olur mu?

Ilk Adimi instagramdan istek atarak yollasam bir erkege olur mu atsam mi atmasammi?