Haklı mıyım? Bu durumla nasıl başedersizniz?

Ben buraya genelde iç dökerim. Son zamanlarda çok kötü bunaldım ve buraya geldim. Burada öğretmen var mı bilmiyorum ama öğretmenler anlatacağımı daha iyi anlar gibi. İş hayatımda aşırı mutsuzum çok neşeli olan ben artık neşeli değilim, aynalara bakmak istemiyorum çünkü mutsuz biri var. Şimdi genel konuya başlıyorum. Ben 4 sınıfın biralarda olduğu bir okulda müdür yetkili öğretmenim. Sorumluluklara bakar mısınız hem 4 sınıf hem de bir ton müdürlük ile alakalı evrak işleri. Ben evrak işini hallederim ama beni yoran anlamayan çocuklar ve veliler. O kadar kötüler ki kalpleri kötülükten kararmış. Çocukları doğurup atmışlar sadece. Siz anlatıyorsunuz kendinizi parçalıyorsunuz fakat elde koca bir 0 oluyor. Ne anlatsanız ne çocuklar anlıyor 14 kişilik sınıftan 5’i anlayabiliyor gerisi bomboş zihin ve kesinlikle aileleri sorumluluk alıp çalıştırmıyor. Bütün suçu daima sizde buluyorlar. Geçen veli toplantısı yaptım çok dolmuştum her şeyi söyledim eksiklerini çocukların ve kendilerinin. Toplantı bitiminde köyde hakkımda kötü kötü konuşmuşlar. Okula geçmişte gelen öğretmenleri de kesinlikle beğenmiyorlar. Yani çok garip bir yer hakkın kesinlikle helal değil. Zaten ailemden uzakta bir başımayım bunların yaptıkları da canımı sıkıyor. Çocuklar öğrenemeyince öğretmen öğrenemedi diyorlar direkt. Kafayı yemek üzereyim ben eğitmeyi seven biriyim ve üni bitince direkt buraya geldim hayata bakışım mesleğe bakışım değişti. Kesinlikle mutlu olamıyorum.
Haklı mıyım? Bu durumla nasıl başedersizniz?