2. el manuel vites benzinli audi a3 mü yoksa bmw 116 i mi alınmalı sizce hangisi daha dayanıklı ve sağlam... servis ve yedek parça konusunda hangisi daha avantajlı,
arabadan anlamayanlar yorum yapmasın
arabadan anlamayanlar yorum yapmasın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sportif sürüş ve performansa bakarsak bmw daha öndedir. Ama bu audi de yok demek değildir. Bmw'nin yıllardır doğasında sportiflik olduğu için bu böyledir. Şanzıman ve destek birimlerinde öne çıkan audi olacaktır. Çünkü volkswagen grubuyla birlikte üretilen s-tronic şanzımanlar avrupanın en çok beğenilen şanzımanı arasındadır. Max süratte Bmw öndedir ama bu fark en fazla 15km/h a denk gelir benzer tip motorlarda. Audi'ler zaten kısıtlı olan max tork gücünü 6400 d/d a verir. Bu da çekişte ve hızlanmada Bmw için büyük bir avantajdır. Bmw bu oranları 5000 e yakınken oturtur.
BMW ama otomatik olacak 520 olacak küçük te değil gizli olmaz bırak birazda yakıt fazla yaksın sonuçta BMW biniyorsun dimı ;))
Bu ikisi arasindan bmw.. cekis gucu ve hizlanmasi audiden iyi.. ama bana gore bir mercedes degiller.
Oldum olası audiye ayrı bir hevesim vardır. (mantık dışı tamamen duygusal bir yorum bu)
Cevap
8Cevap
1 16 nın çıkardığı sıkıntıları a3 çıkarmıyo gercekten a3 binilecek araba 1 16 ya yanasma derim parça bakımından seni zorlar
Audi Performans güç bakımından bir BMW ile değil bence mercedesdende güçlü
gorunum olarak BMW kalite acısından audi
her sey o demek değil ki piyasadaki en pahalı telefon ıphone ama en iyisi mi değil
bmw e36 kardes başka bısey bmw ask
Audi bence bmw ye gore daha bir ucuz parcalari
Audiiii 😍😍😍
audı
A3 al kardeşim.
audi
Audi daha hoş
Audi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar