Dün pazarda iç çamaşırı satan bir tezgah vardı ve satıcı erkekti, ama kadınlar çok rahat bir şekilde iç çamaşırlarını inceliyordu, hatta tesettürlü olan, çarşaf giyen kadınlar bile vardı dantelli ve iç gıcıklayıcı türden iç çamaşırlarını inceliyordu ve fiyatları soruyordu ilginç geldi bana ve yandaki meyve tezgahında bir süre oyalanarak diyalogları falan gözlemledim, yani düşünsenize o adam o seksi iç çamaşırları çarşaflı kadında hayal ediyor, ben bile bir erkek olarak iç çamaşırı alırken çekiniyorum kendime kadınlar çok rahat geldi bana, siz erkek bir satıcıdan iç çamaşırı almaya çekinir misiniz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çekinmem yok
Çekiniyorum ben genelde kadın çalışanların olduğu mağazalardan alıyorum pazarda çok fazla kişi görüyor bundan hoşlanmıyorum
Bence olması gereken
Diğer yorumunuzu gördüm de neden tesettürlü kadınlar için daha dikkat çekici dediniz merak ettim açıklar mısınız lütfen
Dediğim gibi ülkemizde daha bir farklı gözle bakılıyor tesettürlü kadınlar erkeklere daha çekici geliyor ve bu durum da adam ister istemez uzun uzun o tür iç çamaşırları inceleyince bi hoş olabilir diye düşünüyorum
Yani bazıları çok cicili bicili giyiniyor ya
Sonuç itibariyle ben bile bir erkek olarak çekinerek alıyorsam bir kadının hatta tesettürlü bir kadının erkek satıcıdan iç çamaşırı alması bana pek doğru gelmedi
Anlıyorum açıkladığınız için teşekkür ederim
Tesettürlü müsün ve bu yüzden mi açıklama istedin?
Evet tesettürlüyüm. Neden öyle düşündüğünüzü merak ettiğim için sordum.
Anladım, bu arada bu ince düşüncen ve kadın olan bir iç giyim satıcısından almaya devam etmeni umuyorum
İnanç hassasiyetim devam ettikçe öyle olacaktır
Seksi iç çamaşırı aldığın oluyor mu
Evli olmadığım için gerek duymuyorum o türe de ne alaka kaç gün sonra bu soru anlayamadım:d
Biri yorum yapmış bildirim gelmişti sonra da senin yorumu görünce sohbet etmek istedim hepsi bu
Ama yinede seksi iç çamaşırı almak ve giymek için evli olmanın da gerekli olduğunu sanmıyorum insan bazen aynada bile kendine bakarak kendini seksi hissedince daha bir farklı hisseder kendini
Aile evinde böyle bir şey yapamam ki bu zamana kadar ihtiyaç duymadım
Aile evi diye bişey yok aile apartmanı desem neyse de 😂 sonuçta herkesin evi aile evi, ayrıca her halükarda illaki yalnız kalma imkanın oluyor dur en azından bir odan vardır
İhtiyaç duymadım demekte enteresan mastürbasyon yapıyorsundur heralde bu da bir ihtiyaç olduğunda göre
Oda var tabi ki fakat o alırsam çekmeceye koyacağım değil mi annemin falan görmesinden çekinirim açıkçası. Bunu demek istemiştim az önce de yanlış anlamışsın sen
Annen görse ne olacak ki sonuç itibariyle iç çamaşırı yani
Tek kız mısın evde
İç çamaşırı da atıyorum jartiyeri tangayı normalde dışarda kimse giymez e ben de evli olmayıp bu tarz şeyleri giymediğim için garip gözükür. Senin aile yapın farklı olabilir buna bir şey diyemem ama çoğu türk aile yapıdı böyledir en azından kadınlar için
Bilmiyorum ama anne kız arasında sorun olmaz diye düşünüyorum sonuçta bir gün evlenip gideceğini biliyor ve bi nevi hazırlık gibi de görebilir hangi kesimden aile yapısı olursa olsun dediğim gibi anne kız arasında bunlar sırdır
Anne kız ilişkisini benden iyi mi biliyorsun bir erkek olarak maşallah sana ya😂
Tanga veya jartiyer olmazda hani dantelli olur farklı renklerde ve daha iç gıcıklayıcı renk olabilir bunda sakınca olmaz diye düşünüyorum
Evlenince alırım acelesi yok
E bizimde ablamız vardı heralde 🙄 az çok çalıyorsun bazı şeyleri ve banyo da kendi çamaşırımi kirli sepetine atarken görüyordum ister istemez onların çamaşırları da 🙄
Tek kız mısın diye sormuştum evde ve master yapmayacağını da mı imkânın olmuyor
Tek kız değilim konuyla alakası yok bunun neyse sorunu cevaplıyım. mastürbasyon yapmak için seksi iç çamaşırı zorunlu değil bunu da çal bakalım biraz
Çal bakalım derken 🤔
Az çok çalıyorsun bazı şeyleri dedin ya öğrenmek bilmek anlamında diyorum işte
Ayrıca mastürbasyon yaparken giyilmez diye bişey yok giyersin önce kendini seksi hissedersin sonra kendine bile yükselirsin ve daha bir şevkle yaparsın
Yazım hatası olmuş az çok çakıyorum olacaktı
Giyilmez demedim tekrar oku. Zorunlu değil dedim.
Hep klasik beyaz don giymekte ne bileyim 🙄
Tesettürlü biri olarak ne sıklıkta yaparsın master
Kocam olmadığın sürece seni ne ilgilendiriyor?
Kocan olsam zaten böyle bişey yapmana gerek olmazdı bu birincisi, ikincisi de kocanla emin ol böyle şeyler konuşamazsın
Sadece sohbet ediyoruz ve ayrıca gizlisin ve hiçbir şekilde seni tanımıyorum ve tanıma şansım da olmadığına göre devlet sırrı diil ya 🙄
Neden kocamla böyle şeyler konuşamam? Niye anlayamadım yani bu konuları kocamla konuşmakta ne var
Kocanla ancak yaşarsın konuşma pek olmaz bu konularda, ancak belki nişanlılık döneminde
Sen evli misin veya önceden evli miydin?
Neyse dediğim gibi sadece canım biraz bu konuda sohbet etmek istedi hepsi bu ve tesettürlü biri olduğunu söyledin ve aile yapısı dedin az önce bu yüzden bazı şeylere karşı tutumunu ve bazı şeyleri ne sıklıkta yaparsın diye merak ettim, cvp vermek zorunda diilsin tabiki saygı duyarım
Hayır hiç evlenmedim
Neyse seni bunalttı yaşam soryy
Bunalttıysam
Anlıyorum merak ettiğin bazı şeyler biraz fazla ve yorumların can sıkıcı cinsten. O yüzden bu kadar sohbet yeterli
Eyvallah
Ama can sıkıcı yorum yaptığımı pek düşünmüyorum ve gecenin bu saatinde de ekonomi konuşacak diilim taktir edersiniz ki ve açıkça da söyledim zaten bu konuda konuşmak istediğimi, sen de heralde gecenin bu saatinde ekonomi veya siyaset konuşuyor diilsin bu sitede
Kocam olmadığın sürece seni ne ilgilendiriyor demişsin, ne diyim benimle evlenir misin diyim o zaman 😂😂 yarın çiçeemi çikolatalı alıp geleyim mi 😍😍😂
Yok sen bana kart kaçarsın🙂
Üzerime toprak at oldu olacak 😂😂
Dürüst olduğum doğrudur😄
Biz sahtekar mıyız 🙄
Öyle bir şey söylemedim kendim hakkında bir şey söyledim. Her şeyi üstüne alınıyorsun he
Madem bu kadar dürüstsün ve benim konuşmalarımı can sıkıcı olarak görüyorsun, peki mutaassıp muhafazakar bir kız olduğunu hissediyorum ve öylesin de zaten, bu saatte böyle bir kız bu sitede ne konuşur? Dürüstçe söyle bakalım
Adım gibi eminim ki cinsellik sayfasını dolaşıyorsun genel itibariyle ve gözüne kestirdiğin çıtır biri olursa seksting bile yapıyorsundur hemen hemen herkes gibi
Hemen cevaplayayım sorunu. Benim hakkımda çıkarımların doğru haklısın. Bu saatte bu sitede ne yapıyorsun lafına gelince burada sadece cinsellik kategorisi yok bir çok kategori var kişisel bakımdan tut evcil hayvana kadar. Benim ilgi alanım o kategoride yapılmış yorumları okumak tüyolar almak. Ha bu saatte keşfete düşen soruları görüyorum evet ama onlar beni ilgilendirmiyor. Bazen bir yıl önce atılmış bir muhabbet kuşu kedi köpek ile ilgili bir soru ve yorumları okumuşluğum oluyor. Yargılamadan sorman iyiymiş
Adın kadar emin olma herkesi kendin gibi de sanma. Sekstingmiş ergen ergen şeyler realist biriyim. Hem felsefik görüşüme hem de dini görüşüme uyan bir şey değil. Yargılamadan önce bir sor. Ayrıca burada anonim hesabım sana neden yalan söyleyiyim ki utanacağım biri değilsin yapsaydım bu tarz şeyler yaptım derdim
Yargılanmak ne haddime kartsın diyebilen birine benim de çıtır ve gözüne kestirdiğin biriyle sohbet ettiğini düşündüğünü söylemem yargılamak olmuyor bence, dürüstsüm dedin ben de buna istinaden sordum hepsi bu, evet bir çok kategoriler var ama dediğim gibi gecenin bu saatinde konuşulabilir şeyler herkesin malûmu
Demezdin çünkü gizli oluşuna binaen sorduğum soruya kocam olmadığın sürece ye kadar sürdün, gayet basit bir cvp aslında yapıyorum veya dini açıdan mastürbasyon bile yapmayı doğru bulmuyorum diyebilirsin,
İnanıp inanmamak sana kalmış ister inan ister inanma takmıyorum bu meseleyi
Neyse sanırım sapıklık olarak algıladın konuşmak ve sohbet etmek isteğimi, yine de naçizane tavsiyem biraz sapıklık olsun içinde ki zaten her insan biraz sapıklık barındırır zira başka türlü ureyemez, ilerde sorun yaşamak istemezsin heralde eşin olacak er kişiyle bu yüzden dürtülerini bu kadar da geri planda bırakma derim, selâmetin gür ola
Dürtülerimi geri plana atmıyorum sadece doğru kişiye saklıyorum. Random birisi ile bu konuları konuşmak benim tarzım değil. Ben bu kafa yapısındayım bu şekilde düşünüyorum. Gelecekte sorun yaşamam merak etme
Rondom ne yaa 😕
Noluyor böyle afilli kelimeler kullanınca 🙄
Random yani rastgele demek istedim anlamını mı sordun?
Benim bildiğim rondom bu asjfdkgkhkjh 🙄🙄
Afili değil günlük hayatta kullanılan kelimeler sen duymadın demek ki
Zaten benimde senin gibi çıtır biriyle işim olmaz 😂😂
Benim Türkçe biraz kıt demek ki 😕ya da belki de kart olduğum için eski kafalılık veya geri kalmışlık bilemiyorum artık
Olmasın zaten😂
İçimden beddua ettim sana bil bakalım nasıl bir beddua ettim 😂😂
Bilemedim ne ettin beddua bana
Bence duymak istemezsin 😂😂 neyse düşün dur şimdi, bu arada bakma böyle konuştuğuma baya mübarek bir zat -muhteremimdir bedduam makbuldür tutar yani 😂😂
Duymak istiyorum bedduanı neymiş söyle bakalım 🤔
Duyma bence, ilerleyen zamanlarda yaşarsın sana ettiğim bedduayı, o zaman belki dersin yaw şu KS da biriyle zamanında sohbet etmiştikte falan filan dersin ve aklına gelirim belki, hadii eyvallah premses
Evde kalsın mı dedin ne dedin merak ettim söyleyecek misin?
Haa bu arada sütünü içmeyi unutma ❗
Uzatmaya niyetim yoktu ama uzatıyorsun şu anda, sana tavsiyem kimseyi yadırgama ve ağzından çıkanı kulağın duysun, beni tanımıyorsun ve ben de seni, ben seni yadırgamadım hiçbir şekilde, ki bahsettiğim şeyleri benimle konuşmuş olsanda seni yadırgamazdım ama sen direk olarak tanımadan etmeden kart yaftası vurdun, ayrıca burdan hiç bir şekilde kimseyle bişeyler yaşayacak kadar da akılsız diilim, burası sohbet yeri ve burada kalıyor, yani kısacası beni kart diye yadırgaman saçmaydı, neyse belki bir daha başkalarına aynı tavırla konuşmaman için bir nasihat olur sana, ama bedduam da sabitim günü gelince karşılaşırsın
Edersen et bu yaşta ergen ergen hareketler
Tamam sensin bacım
İyi ki iki muhabbet sohbet edelim dedik demez olaydım yaw 🙄🙄
Sanki dersin ulaşılmaz, bulunmaz Hint kumaşı
Evet öyleyim kudurma
Neden doğru düzgün konuşmak varken böyle bir tavır sergiliyorsun?
Yaşlı olabilirim veya senin deyiminle kart, sonuç itibariyle sana sevgilim ol demiyorum karım ol deniyorum neden bu kadar tepki?
Doğru düzgün konuşsaydın o şekilde cevap alırdın.
Tamam özür dilerim
Burası çok yorum oldu okumak zor oluyor, sana bir kaç şey sormak istiyorum videolu, ama kadın klitorisiyle ilgili, gerçek mi ya da nasıl böyle olabilir pek aklım almadı, bakar mısın video atsam çünkü gerçekten çok ilginç
Bu konularda konuşmayı pek sevmiyorum başkasına atarsın artık. Selametle
Özür için teşekkür ederim bu arada
Peki sen bilirsin, ama küçük çocuk pipisi kadar var bu normal mi diye merak etmiştim eminim görsen sen de şaşırırdın
Teşekkür bizden saygılar, iyi geceler diliyorum
Valla hiç çekinmem aynısını anası bacısı karisida kullanıyor normal bir şey
Evet ama malûm ülkemizde özellikle tesettürlü kadınlar daha bir dikkat çekici geliyor erkeklere ve dediğim tarz giyinen kadınların üzerinde hayal ettiğini düşünmek bilmiyorum yani biraz abes geldi bana
Yok sonuçta satıcı o
Evet ama söz konusu iç çamaşırı ve erkek satıcı
Ee napim
Çekinmem alırım.
Bazı kadınlar bilerek erkek satıcıyı kışkırtmak için gidip saatlerce inceliyor gibi geldi bana dün gördüğüm kadarıyla
Ne alaka. adam orada işini yapıyor sattigina bakar.
Hayır neden çekineyim
neyi merak ediyorsun
yok nıye cekınelım
Ben niye çekiniyorum