Para benden iş sizden... parlak fıkırlerı görelım?
lütfen saçmalamadan...
lütfen saçmalamadan...
Candost Antalya oto kiralama işi yapıyorum tabi fazla param yok türizim bölgesinde kalıyorum beraber iş yapabiliriz araçlar sizden develileri sizin üzerinde olsun karın bir kısmını bölüp iş yapabiliriz.
Tavuk çiftliği kur. bende yapacam.350 bin tl yatır ayda 15 bin kazan.
o konuda bı araştırma yapıldı ancak maalıyetler yüksek yanı yem elektrık v. s kar marjı değişken parlak bı yatırım gözükmüyor.
Biraz daha araştırmanı tavsiye ederim. maaliyet yüksek olduğu için herkez yapamıyor. bu işi yapan tanıdıklarım var. çok güzel para kazanıyorlar. genede sen bilirsin. benim buradaki amacım sadece bu işten para kazanmak değil açıkcası. buradan kazandığımla kendi projemi uygulamak.
bı konuda cıddı bır arştırma yapıldı bursa cıvarında hazır bır yer almayı planlamıştık ama dediğim gibi üretım maalıyetlerı ınışlı çıkışlı rısk oranı yüksek kar marjıda bızı tatmın etmedı.
Ben girecem o işe. batarsam sana haber veririm :)
ok dostum sana hayırlı bol kazançlar
Cevap
3Cevap
o iş batar bilmediğin işe girersen batarsın ticaret kafası sıfır kardeşim git emlaga yatır
şu an zaten inşaat yapıyorum benım amacım yenı parlak fıkırler oluşturup bunu analız etmek belkı bı kısım yatırımımızı bu yöne kaydırırız.
ne kadar limit vat ;)
işe bağlı.
iyide işi anlatmadın. anlatta bakalım nedır nasıl olur şehır ülke sorun değil iş mantıklı gelsın
Türkiye de belki de bir ilk kafamdaki
? anlat belkı ılk oluruz.
Buradan yazmıyım kaparlar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar