AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Alkol kullanıp sigara içen ne oluyor? Yollu mu? ahlaksız mı? Neden kendinizi yüceltmek için başka kadınları ötekileştiriyorsunuz?
Takıldığı erkeğin de öyle olması dışında sorun yok 😂
Ben yollu dediğimi hatırlamıyorum. Üstüne alınıyorsan ve alkol içip sigara kullanıyorsan bu konunun senle hiçbir ilgisi yok oyuzden buradan çıkıp gidebilirsin. Benim lafımın kime gittiği apaçık belli tabi anlarsan
@GırıkAyna tatlım niye bu kadar kudurdunuz bir söylesene kim sizin eşeğinize çüş dedi
Madem böyle birisin madem bunları “kötü şeyler” olarak görüyorsun acaba hangi akılla bu “kötü şeyleri” olan birini sevebiliyorsun? Yahu azıcık mantıklı olun harbi nasıl beynin var Allah aşkına
Başka kadınlardan size ne? Siz kendinizden sorumlusunuz sadece. Sen alkol kullanmasan sigara içmesen sadık olsan ne olur kişiliğin bozuk. Yaptığınız yanlışı söyleyince de hemen siz de böylesiniz ondan gocunuyorsunuz oluyor. Hemen bi damgalama. Ayrıca istediğimi de yaparım bu size ötekileştirme hakkı vermiyor. Kadınları rahat bırakın artık. Sen başka kadınları eleştireceğine o beğenmediğin kadına giden sevgilini eleştir.
Alttaki yorumda
“Gözü dışarıda ve çok geniş” biri yazmışsın böyle biri mi iyi biri?🤦🏻♀️ uğruna üzüldüğünüz tipler bile sizin kalitenizi gösterir.
Yani sorancığım böyle biri için üzülen bir tipsin çok da ciddiye alınacak bir tip değilsin 😃 sevgilinde olan şeyleri pardon eski sevgilinde olan şeyleri gelip buraya “ben öyle bir kadın değilim neden beni sevmeediğ” diye, yorum sahibinin dediği gibi ötekileştiremezsin 😊. Hem eleştiriyorsun bunları hem de öyle birini seviyorsun sen kendinle çelişiyorsun aklını başına al mantığını kullan kendinle de çelişme.
@GırıkAyna tacın düşmüş al 👑
@GırıkAyna şu an sırf alkol içip sigara kullanıyorsun diye kuduruyorsun da lafimin sana gitmediği söylememe rağmen kudurukluğun başına vurmuş. Bana nasıl beynin var diyen kişi bie dönüp kendine baksın kızlar kudurmuş bildiğin neyse birdaha cevap vermiycem sana üstüne istediğin kadar alınabilirsin kendini böyle gördüğün için zaten kudurdunuz ya hani her neysegg Alla size akıl fikir versin
Üslup..
Kızım seni kim ötekileştiriyorki ki? Sana kim kemik attı da kudurdun? Ben eski sevgilimin gittiği kız için konuştum sana ne battı da böyle kurdunuz yaa neyse kudurun siz ötede. Hala bana kadın savunması yapıyor niye acaba ne yaşıyorsun ki ha bu beni de ilgilendirmez benim hayatım da seni ilgilendirmez şimdi ikile kimsenin kadınlara dediği bir şey yok ben kime ne dediğimi bilen biliyor oyuzden haddini bil de konuş ya da neyse ya kudurun siz burada. Seni eleştiren biri olduğunu da hatırlamıyorum sonuç itibariyle sana kemik atmadım kapasiten varsa algılarsın neyse boşuna konuşuyorum yok ki üstüne alınmissin
Bana diyene bakar misin xdd kendisi harward da okumuş üslupta bahsediyor kudurabilirsiniz :)
Ahahaha ben sigara alkol kullanmıyorum bile 😃 içene de karışmam kötü görmem ne haddime! Ben sevmiyorum diye başkalarına ne diye laf edeceğim? Benim sana asıl söylemek istediğim hem bunları eleştiriyorsun hem de ÖYLE BİRİNİ seviyorsun o zaman soruyu şu şekilde sormalıydın
“ONUN gibi sigara alkol kullanmadığım için beni sevmedi” diye sormalıydın 🤦🏻♀️ başka kadınları kötüleyerek değil ne yani sevgilinin içmesi normal miydi? Yahu 🙄 ay cidden çıldıracağım artık nasıl manipüle edildiysen akıl da gitmiş mantık da gitmiş kendini toparla lütfen ne dediğimi bile anlamıyorsun madem bu gibi şeyler sana kötü geliyor o zaman o bunları seven biriyle de birlikte olma.
@GırıkAyna istediğimle birlikte olurum sen ahlak bekçisi misin? İlişki koçu falan mısın sen hayırdır? Bir de bana açıklama yapıyor sanki kendisini dinleyen var kızım seni tanımıyorum bile kaldı bir de senin sözlerinle mi hareket edicem. Madem dediğim şeylerin seninle ilgisi yok buraya boş boş gelip bana akıl verme. Kadınlara kimse bir şey demiyor neymiş ötekileştiriyormuşum şu anda siz de beni ötekileştiriyorsunuz dayan hanımefendi gerçi hanım efendi misin onu da bilemedim hâla bana akıl zeka diyor az beynin olsaydı zaten lafın sana gelmediğini anlayacak kapasiten olurdu neyse kudur bakalım nereye kadar
Senin uğruna üzüldüğün adam, senin kendinle kıyaslamaya dahi girmeyeceğin kadına gitmiş. Seni böyle biri bile sevememiş. Benim diyecek başka bir şeyim yok. İyi geceler.
Madem istediğin öyle birisi o zaman soruyu da bu şekilde soramazsın, Soruyu sorma şeklin bile mide bulandırıcı gitmiş dengi gibi birine onun dengini de eleştirme, zaten yazım şeklinden bile kolay manipüle edilir bir tip olduğun belli kullan takıl at kenara git başkasına 🤦🏻♀️ hâlâ ne dediğimi anlayamıyorsun öyle birini sevip onun sevdiği şeyleri eleştirmen ahahahah madem bunları sevmiyorsun bu alışkanlıkları olan birini ne diye seviyorsun 🙄 neyse tekrarlayıp durmayacağım değil 2,3 defa 1000 defa da anlatsam sen yine anlamayacaksın hadi iyi geceler.
Ahahah beni tabiki de kiyaslamaya dahi giremez çünkü ben onu hayatımdan çıkardım. Hani sevgi dilini bilmeyen insanlar zaten sevemezler. Böyle biri bile dediğin kişi ultra mega iyi bir insan olsa zaten bana bunları yaşanmazdı dimi xdd ya kuduruyorsunuz işte. He ama sana da kemik atarım kurabiye var istersen yer misin tatlımmmm belki serotonin falan yükselir. Bir de bana düşük zekasıyla çocuğun ne kadar iyi biri olduğunu söyleyip üstüne seni bile sevmemiş diyor senin gibi birini mi sevecek ha pardon haklısın:) senin gibileri sever zaten diyeceklerim bu kadar kudurabilirsin
@GırıkAyna bana kadınlara aaa böyle şeyler denilir mi diyip bana demediklerini bırakmadılar şimdi de bana akıl veriyor üstelik lafın seninle hiçbir ilgisi yok bana takıl at muamelesi yapıyor ahaahah yani sanırım sen yaşadığın için bu tarz şeyleri çok biliyorsun e tabi bu soruya kudirmandan belliydi. Ha birde klavye Türkçe düzeltmeye çalışıyor ya bazen yanlış yazabiliyor hani bilmem algılama yetini kullanabiliyor musun var mı hani öyle bir şeyin sanmıyorum ama her neysee. Soruyu istediğim gibi sorarım seni * sene alakadar etmez. Madem şenlik bir durum yok cevap vermez çıkar gidersin çok basit bak çok basit. Kimi seveceğimi de senden öğrenecek değilim senin ne olduğun da belli değil sonuçta
@GırıkAyna soramazsın diyor sanırım kizlarsoruyor sitesini kendisi yapmış bir de kural koymuş
Soramazsın diye PARDON? ahshssjj kız zaten beyni algılasa dediğimi benle polemiğe girmiycek kaç yaşındasın 10 falan mı? Diyorumki ben eski sevgilimin konuştuğu kişi için söylüyorum diyorum bu hala bana kadınlara öyle diyemezsin vs. Diyor Allah size akıl fikir versin KUDURUN
Gözü dışarıda ve çoooook geniş olan eski sevgilinin canını bu kadar yakmasına izin vermemelisin uzatma hadi iyi geceler 😴
@GırıkAyna ha madem sitenin kurallarını sen koyuyorsun. Oraya şeyi de ekle kendi ismine kırık ayna değil de kırık beyin, tahtası eksik beyin, algılamayan beyin falan yaz kız. Millet ona göre cevap versin sana boşuna yorma elalemi
Tamam yazarım 😌👍
Bazı erkekler böyle kıymet bilmez bende sadık oldum ilk ve sondu aldatıldım şimdi de pişman olsun
Ahaha unutuluyor zaten
Beni unutacagini sanmıyorum çünkü onda manevi değerim fazla ama erkek milleti unutursa unutsun çok da umrumda değil
Yani demek istediğim takma temiz olunca da adam gibi sevilmiyoruz günün sonunda seviliyorum sandım aldatılmisim
Unutuyorlar bacım hele ki manevi değerin fazlaysa kesin unutur bunlar böyle ama için rahat olsun karma iyi çalışır bir başkası da onu uzer
Allah büyük ben cok acı çektim.
Ben sana anlatsam snsbsjsjxjx oturup ağlarız sjsnsns sen düşün o derece
Dur dur anlatma sen herhalde gözümüzde yaş kalmaz
bende de alkol sigara yok küfür yok evden işe işten eve , o yüzden kızlar gidip * erkeklerle takılıyor
geberin emi
4 s kanunu değişmez seveni si let let Si ke. Ni severler
🥲😟
Birileri sınırlı galiba
ne kadar zamandır birlikteydiniz
alemci kız candır
O tam tarif ettiğin gibiyse evet
Davul bile dengi dengine demişler
Evet sklms gerek ona
Senin gibi kıza nikah basarım neden olmadı
Gözü dışarıda ve çok genişti sürekli kavga ediyorduk 1.5 yıl çöp
Geçmiş olsun sen kaç yaşındasın
Allah aşkına üst tarafta kızlar kudurdu xjdnndnd bunların beyni yok yaa harbiden beyinleri yok
He aynen
Aynen öyle
Sakın sakın :)
Püü yazık
Aynen öyle
Aynrn öyle bir şey
Ah be yaş kaç