pos cihaziyla 140 lira tutacakti, 190 lira cekmis IBBBBNE.
olay 30-40 lira detil aptal yerine konmak, neden boyle bi güzel kardeşim yapildi bunu bulma sansim var mi acaba yedi duvele sikayet etmek istiyorum elime gecse burnunu asfalta surtcem cok sinie oldum ya mal miyim ki ben 😭😭
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nerden cagirdiniz
İzmir kibris sehitleri carsisindaydim. carsinin bi ucuna gittim duran taksiye bindim. ya cok kiziyorum kendime cidden sadece 2 dakika tetikte olmayip oh cekiyoruz o an aninda dolandiriliyoruz ulkede. alnimda keriz mi yaziyo ki 🥲
Digital bankana gir çekilen durak ismi var saati şöyle duraktakiler söyler sana taksiciyi sonra da şikayet et
durakta degildi yol kenarindaydi ama saati biliyorum. odemeyi annem kendi kartindan yapti uygulamada onda yarin bakicam kesin bulamazsam da dersimj alip oturmak zorundayim 😭😔😔
Bulursun yol kenarı da olsa bir durağa bağlılar
baktim simdi kendi adina cekmis parayı galiba ismi soyismi yaziyo alsancaktaki taxileri tek tek arayip buna dolandiriciligi odetmek lzim. annem yapma diyo 30 tl icin degmezmis... ama keriz yerine konuldk
Kendi adına çekse bile vergi numarası vardır ordan bulabilirsiniz
evt 5 6 haneliydi sanirim bi numara var bu numarayi napmamiz gerekiyo yani
Ticaret odasına vergi numarası ile girdiğiniz de şirket bilgilerine ulaşabilirsiniz
Kredi kartindaki i gectigi simden bulursun
nasıl yani nasil bulabilirm? ya inan para olay degil 30 tl bisey ama sen kim kopeksin de insan carpiyosun. cok sinie oldum ya umarim duraga varamadan kaza yapar pislikk..
Fiş verdimi
fiş veriym mi dedi guvendim almadim bu turkiyede yasamak icin paranoyak olmk lazim sanirim
İnternet bankaciligindan bulursun
yarin dikkatlice bakicam cok sag ol
Vur vur