Eski sevgilimin dişisel hareketleri vardı sonradan farkettim ne yardımı sarilmazdi bile yanaktan bile opmezdi sevgili olduk ilk ben buluşmaya gittim adam elimden bile tutmadı
Asla boya takan biri değilim ben onun merhametine gülüşüne aşık olmuştum emin ol her kız boya takmıyor ha dersen varsa bile %2 lik kısımdır diye ben o kisimdayim devede de boy var ama işte her şey boyla bitseydi uzunlarla evli olan kadınlar dünyanın en mutlu kadınları olmazmiydi uzun boylular da aldatir, sevmez , üzer , ağlatır , tıpkı herkes gibi ama anlamadığım şey uzun boy ülkede bı nimet sayılıyor oldukça saçma gelen bir şey bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
174 benim
Eski sevgilim de 193 tü ama çok uzundu ya sarilamiyordum ben 162 . Bişi varmış gibi uzamisinizda uzamisiniz
😀 eski sevgilin yardımcı olmuyor muydu sarılmana. Sarmalamak gibi?
Eski sevgilimin dişisel hareketleri vardı sonradan farkettim ne yardımı sarilmazdi bile yanaktan bile opmezdi sevgili olduk ilk ben buluşmaya gittim adam elimden bile tutmadı
Utangacti ama fazlasiyla
Kiz arkadaşı edinmişsin sen öyle olmuş biraz
Evet öyle oldu yanarım da 3.5 yıldır ona platonik olduğuma yanarım.
Çok şükür geçti gitti
3.5 yıl vay be.
Yaşı kacti onun
İkimizde 22
:) anladım. Boyu uzun olması yetmiyor bazen erkeğin demek ki. Anlamış oldun sanirim 😀
Asla boya takan biri değilim ben onun merhametine gülüşüne aşık olmuştum emin ol her kız boya takmıyor ha dersen varsa bile %2 lik kısımdır diye ben o kisimdayim devede de boy var ama işte her şey boyla bitseydi uzunlarla evli olan kadınlar dünyanın en mutlu kadınları olmazmiydi uzun boylular da aldatir, sevmez , üzer , ağlatır , tıpkı herkes gibi ama anlamadığım şey uzun boy ülkede bı nimet sayılıyor oldukça saçma gelen bir şey bana
Evet anladım ama boyu da önce seni cezbetmistir muhtemelen
Boyu değil ama yakışıklıligi cezbetmisti
Peki öyle olsun😄
1.55 bodur tavuk gibiyim
193 olan ben yüksekten baktı 😀
168.
Vay boydaşım ben de 168 ahshahah
@notmybusiness boydaslar kavuştu
@notmybusiness Ya bazen kısaymışım gibi hissediyorum bazen de uzun :D çok arada kalmış bir boy
@mine13 valla ben hep uzun hissediyorum çevremdekiler çok kısa galiba jdgbdksgslkd
1.86
1.80
1.31...
1.65
1.76
158..