Güncellemeler
1 yıl
Tammm kanka benim sadece bır teklifti tercih senın
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sorunluyum78 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Hey selam ne haber ben sohbet isterim bana kendini anlat bende sana kendimi anlatayım
Olmaz canım ha bu arada ben lezbiyenim yani kızlardan hoşlanıyorum bu arada bir çok erkek arkadaşımda var bir çok kız arkadaşımda var ve hepsi benim ne kadar eğlenceli olduğumu söylüyor gerçek yaşımda 26 8 yıldır da lezbiyenim eğer gerçekte kızsan neden olmasın derim
Kız değilim ama lezbiyeni bile delirtecek bişey var bende anlarsın ya Canım😉
Hahaha ne komik o şeyin ne olduğunu biliyorum tatlım daha önce bir gay arkadaşımın kendisinden göstermesini rica etmiştim sağ olsun beni kırmadı öncelikle ilk tepkim gülmek olmuştu çünkü hiç yakından görmemiştim doğal olarak gribine gitmişti daha sonra vay be bu gerçekmi işte şimdi erkeklerin neden bu kadar çılgın olduğunu anladım dedim karşılığında bende ona benimkini gösterdim çok şaşırdı ve kızlar hakkında gerçekten yanlış biliyormuşum demekki daha bilmediğim çok şey var dedi bende güldüm tabi yanındaki çok kıskandı hayırdır ne cilveleşiyorsunuz dedi bende hadi ordan kıskanma dedim hatta onu iyice kıskandırmak için hamile olduğumu söyledim tepkisini görmen lazımdı yüzü domates gibi kızardı tabi benimkide çok kıskandı ama bu olaydan sonra onun fikrinin değiştiğini düşünüyorum çünkü onu çok etkiledi hatta kendisinden bana çok kez ima etti yalan söylemiyecem bende etkilendim belki benimde fikrim bir az değişmiş olabilir böyle olduğuna bakma çünkü bizimde bir gururumuz var ve ortalıkta lezbiyen ya da gay olduğumuzu kolay kolay belli etmeyiz hem insanlar rahatsız olmaz hemde kötü laf işitmeyiz en azından biz böyleyiz ama bazıları çok belli ediyor bunu çok eleştiririz ve asla desteklemeyiz şahsen ben lezbiyen olmaktan gurur duyarım ❤❤❤❤❤
Anladım. Bendeki lezbiyen birinı bile etkilemişti ondan dedim ☺ zaten
Eminmisin canım bendekide gay birini etkiledi gayet ve lezbiyen hakkında ne düşünüyorsun tatlım utanmana gerek yok ayrıca bu konuda sormak istediğin olursa sormaktan çekinme ❤
Lezbiyenler güzel s*evısıyor evet ama ilgi alanım değil ben hetero biriyim hetero birini isterim
Ama saygı duyuyorum sızede