Eski sevgilimle aynı bölümdeyiz onu görünce nasıl davranmalıyım?

Kızlar, ayrılalı üç gün oldu kendisi benden ayrıldı ben çok üzerine düşüyormuşum boğuyormuşum tek beklentim onunla düzgün bir ilişki yaşamaktı. Bir senedir ilişkimiz sürdü. Hayatımda yapmadığım şeyleri onun yanında özgürce yapıyordum ama onun arkadaş ortamı içkisi alkolü yüzünden sürekli tartışmalar oluyordu ben hayatımda ağzıma alkol sürmedim benden ayrıldı üç gün önce hem de nasıl ayrıldı biliyor musun sabah beni sevdiğini söyledi bende beni seviyorsan niye beni merak edip aramıyorsun dedim beni bayağı günlerce merak etmedi aramadı ben aradım hep arasa bile zorla dememle arıyordu içinden gelmiyordu üç gün önce sabahında beni sevdiğini söyledi akşamında benim onu mutsuz ettiğimi benimle mutlu olmadığını benim toksik olduğumu söyledi bizim hatalarımız karşılıklıydı çoğunlukla onun vardı ama hep ben peşinden koştum barışmaya çalıştım yeri geldi sokakta bile yattım onunla mesela bir yerden bir şeyler alınacaksa 1000 tl ben katıyorsam 500 o katıyordu çoğunlukla bursumla ben karşılıyordum her şeyi beni sevsin diye yapmadığım davranış kalmadı ilgiyse ilgi her şeyi yaptım elimden geldiğince ama onun ortamı, arkadaşları hep benden önce geliyordu üç gün önce beni terk etti her yerden engelledi seven insan için bunlar sorun olur muydu o sevgi gerçek olsaydı üç gündür tek lokma yemedim üniversiteyi bile dondurmak istiyorum annemin emeklerle beni okuttuğu üniversitede bölüm 1. Si olacakken şimdi onu göreceğim diye gidesim gelmiyor onun hayatı hep devam ediyor ben her yerde onunla anı yaşadım onu düşünürüm diye okula gidesim gelmiyor. Onu komşudan bile aradım yalvardım üç gündür yalvardım senin istediğin gibi olacağım dedim nolur benimle barış yalvarırım dedim oda bana dedi ki asıl ben seninle bu saatten sonra barışırsam seni kullanmış olurum sen beni mutsuz ediyorsun dedi oysaki ilişkilerde hep bana söz verirdi seni bırakmayacağım diye ben şu an perişanım annemi bile üzdüm benim iradem yok nolur bana yardım edin.
Eski sevgilimle aynı bölümdeyiz onu görünce nasıl davranmalıyım?