Bakın güzel duygu olabilir evet, ara ara bana da istek geliyor ama şu an durumumuz maddi manevi buna uygun değil. Yaşınız geçiyor diyip duruyorlar, genç ve sağlıksız psikolojide bir anne olmak mı yoksa mutlu huzurlu anne olmaya hazır bir anne olmak mı diye soruyorum ben de. Beraber dışarı çıktık çocuklar canlarını alıyorlar buluşmadan bir şey anlamıyoruz bile. Üstelik cafe, restoranlarda çocuklara dur etme demeyince ben bile yanlarında olduğum için utanıyorum çevreye karşı bi de gelmiş bana çocuk yap diyor.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Cizgilerini net bi sekilde cekmen gerekiyor. Istemiyorum kimseyide ilgilendirmiyor de bi kac kere cocukta cocuk diyenleri tersle. Tersle ki herkes haddini bilsin
Cehalet çünkü. Kendi kurallarını dayatıyorlar. Herkes evlenmek çocuk yapmak ev sahibi olmak zorunda. Saçmalık
Bunun sorumluluğunu alamam diyorsan çocuk yapmaman çok güzel karar.
Çocuğun ve sizlerin rızkınızı veren Allah'tır.
Allah'a imanımız tam olmalı.
Mesele sadece rızık değil. Manevi olarak da bazı durumlardan sebep hazır olmadığımı düşünüyorum. Şu an içinde bulunduğum bir durum var bu beni ruhsal olarak etkiliyor. Önce bu hâlden çıkmak istiyorum.
Doğru düşünüyorsun.
Çocuk yapmadan önce kan değerleriniz iyi olmalı , ruhsal ve bedensel sağlığınız iyi olmalı.
Annenin bir sıkıntısının olmaması lazım.
Beslenme ve maddi açıdan iyi olmalı.
Bütün bunlar çocuğun anne karnındaki evrelerini etkiler.
Istemiyorsan kimseyi takma. Ama evliysen ve eşin istiyorsa sıkıntı olur. Bende herkesin çocuk sahibi olamaması gerektiğini düşünüyorum
Evliyim eşim de benim gibi nötr
Nötr diye bir şey yok nya istiyorsan ya istemiyor. Belli ki sen istemiyorsan eşin de açıkça istemiyorum dedi mı. Yoksa sen istemediğini anlayıp olmasa da önemli değil mi diyor
Nötr derken oldu diyelim aldırma falan söz konusu olamaz gayet elimizden geldiği kadar iyi anne baba olmaya çalışırız çok mutlu oluruz. Ama olmadığı için de tedavi olalım aman mutlaka olsun diye üstünde durmuyoruz olmasa da olur kafası. Bir de çok alıştık rahat yaşamaya eşim pek kaldıramaz gibi de geliyor yeğenlerine falan sabrı yok sese gelemiyor biraz da ondan olmasa da olur gibi dşünüyor bence
Yani sende tam emin değilsin gibi. Yaşlar kaç
Ben 26 Eşim 35
Yani aslında normal böyle bir dünyaya çocuk getirmek sıkıntı
Aynen öyle bir de bu durum var
Diğer durumlar ne seni etkileyen hazır olmadığını hissettiren
Seni etkileyen ne
Ya millet her boka zaten yaşın geçti diyor. Milleti takacaksak hiçbir şey yapmamamız lazım. Sallama bence.
Hani onları taktığımdan değil ama bu sefer acaba mı falan diye düşünüyorum çünkü ara ara bana da istek geliyor ama bazı hedeflerim var onlar gerçekleşmeden çocuk sahibi olmak beni mental olarak kötü etkileyecek biliyorum.
Yok bence en iyisini düşünüyorsun. Çocuktan önce hedeflerine odaklanman en mantıklısı zaten. Yaşım geçiyor diyip çocuk yapıp ortalığa salmak daha berbat.
Ya hiç sorma herkes öyle tam cahiller ya
Bence acelesi yok en dogru zamanda yapilmali
Milleti salla ya
Hayır bu sefer beni de acaba diye düşündürüyorlar onları taktığım için değil de hani acaba doğru mu falan diye
Bende istemiyorum ama evlenmeyi istiyorum yani
Evlimisin yani
Evet
Ne zaman evlendin
Kaç yıllık evlisin
4
Haftada kaç kere?