Lark mi? Murattimi? Camel mi? chesterfield mi? Benim seçenegim (B) sizlerin tercihi nedir?
A) LARK
B) MURATTI
C) CAMEL
Dchesterfield
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Lark ın burada ne iş i var diye düşünülmeli , çünkü fiyat ve marka algısına göre diğerleriyle kıyaslanmayacağını düşünenlerin çok fazla olduğunu biliyorum. Bu sigaraların içerisinde aslında en iyisi Lark. bir kere tümü kokar sigaraların ve neredeyse yok denilecek kadar az kokan sigara Lark tır. Masa başından kalkamadığınız uzun süre kapalı ortamda içmek zorunda olduğunuz zamanlarda bunu anlarsınız. Boğaz’ı çamur gibi yapmaz , sabahleyin öksürük senfonileriylede kalkmazsınız. Marlboro hayatımda içtiğim en rezil sigaradır , Muratti azure nispeten diğerlerine göre iyidir , parlament Aqua en az koku ve öksürük yapan sigaralardan birisi olmasına rağmen Lark ın başarısına en yakını belirli bir süre üretilen gümüş gri ve siyah paket izmariti bile kül tablasında kokmayan Pall Mall yakalamıştı Ne yazık ki Lark ın en iyi sigarası olan beyaz paketli olanı ve pall mall üretimi durduruldu .. 3 yıldır başka hiçbir sigarayı kullanmadan İçtiğim beyaz paket için Lark ı aramak isterken forumdaki konu denk gelince yazmak istedim. Paket ve marka algısı sebebiyle satılmadığı için Beyaz Lark a veda ettik sanırım
Muratti tek gecerim
Parlament getir Marlboro getir değişmem
3 kere falan ictim hayatimda daha ama iceceksen bagri marlboro olsun dimi :)
Tadi da baska adi da -marlboro :)
Cevap
7Cevap
son 3 aydır parliament reserve , daha öncesinde marlboro gold. uzun süre önce öğrenciyken bir ara west ice içiyordum, birayla iyi gidiyordu özellikle sıcak havalarda
Hic biri.. ama icsem Winston box
Morlboro Light..
parlament 😍😍��
E) Kent slim
Parliament neden yok
L&M American Blend.
B) MURATTI
Muratti
winston light :D
En İyi Cevaplar