Diğer Şunlardan hangisi ilginizi çekiyor oylamanız yeterli? Alfa_Tuğ Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Türk musikisi Eğitici ahşap oyuncaklar Anadolu yöresel yemekleri Teknoloji bağımlılığı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Şunlardan hangisi ilginizi çekiyor oylamanız yeterli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. Teknoloji bağımlılığı 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cevap vermeden olmaz. Teknoloji ince çizgim. 1 3 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Onun sınavi falani filani kafamı yorar şimdi. Zaten yaptım bı manyaklik. Ahsap da karar kıldım 🤣 Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Marangoz mu olacaksın 😄 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Kolay geçerim bir de ona kafa yormam diye🤣 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yöresel yemekler tabiki ☺️ açım aç 1 6 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Zortt Yorumla Flankes1 1 yıl O ne be 🙄 bu ne biçim konuşma şekli Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Aaa hiç demedim mi şimdiye kadar bunu🤣 Yorumla Flankes1 1 yıl Hayır şok oldum 🙄😂 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Şok olacak ne var bunda 🤣 Yorumla Flankes1 1 yıl boş ver 😂 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Yöresel yemekler. Boğazıma düşkünüm de. 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 354 cevap paylaştı. Tuçiş hiçbiri 🥹 1 0 Yorumla
çiçek041804 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 1 yıl neden soruyorsun ki? 0 1 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Bi işim var onun için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Teknoloji bağımlılığı
Cevap vermeden olmaz. Teknoloji ince çizgim.
Onun sınavi falani filani kafamı yorar şimdi. Zaten yaptım bı manyaklik. Ahsap da karar kıldım 🤣
Marangoz mu olacaksın 😄
Kolay geçerim bir de ona kafa yormam diye🤣
Yöresel yemekler tabiki ☺️ açım aç
Zortt
O ne be 🙄 bu ne biçim konuşma şekli
Aaa hiç demedim mi şimdiye kadar bunu🤣
Hayır şok oldum 🙄😂
Şok olacak ne var bunda 🤣
boş ver 😂
Yöresel yemekler. Boğazıma düşkünüm de.
Anadolu yöresel yemekleri 🙄😅
Yöresel yemek tabiki