Kiraladığım evde banyoda duşa kabin içinde şofbenin şalteri var sorun olur mu? Bilen biri varsa cevap verirse sevinirim 1 kez aldım sorun olmadı ama bir daha almaya korkuyorum.

Kiraladığım evde banyoda duşa kabin içinde şofbenin şalteri var sorun olur mu? Bilen biri varsa cevap verirse sevinirim 1 kez aldım sorun olmadı ama bir daha almaya korkuyorum.

Sakın haa buna izin veren nasıl verdi daha da ötesi bunu buraya koyan elektrikçi ne kadar aptal ya şu ile teması yeter elektrik su ile daha da iyi iletileceği için kömüre dönersin aman dikkat et
Ciddi misin elektrikten anlıyor musun yoksa ihtimallerden mi bahsediyorsun.
O zaman bugün duş almayayım en kısa sürede bunu halletmeye çalışayım sağolasın.
Tamam çok sağol cevap verdiğin için.
Evet gerçekten öyle.
bizdede kablolar var etrafinda birseyde olmuyor ama dikkat et yinede oraya su gelmesin biraz yiksekte olsaymis iyiymis sofben
Hayır bide duşa kabin küçük yani su sıçraması olabilir sıçrama bile tehlikeli olabilir mi onu kestiremiyorum.
tehlikeli maalesef yapacak birsey yok da birsey olmaz insallah ya
İnşallah maşallaha kaldıysak yandık…
Oyle zaten birde bizdede cok salter atiyo ya birsey olcak diye korkuyom yikanirken birden karanlikta falan kaliyoz
Şalter atması sorun değil çarpma gibi bir sorun olmaz merak etme o her şeyden olabilir. Elektrik yetmeme vs.
sana tavsiyem dusa gie bizdede sofben etrafinda var kablo ama cok yukarida oldugi icin bir sorun olmuyor olmadi eletkrikci ile falan konus hallet biran once
Ben sordum elektrikçiye normalde onu şofben içine koyarlarmış ama bu şekilde de çok kullanılıyormuş kapağı olduğu için sorun olmazmış aşırı su gelmediği sürece o yüzden duş alıyorum dikkat ederek.
Cevap
5Cevap
Şofben mi kaldı hala bence sen su ısıt güğümle yıkan 🤪😂😂😂
Güğüm ne be leğen mi 😂
niye disliyonuz ya belki gucumuz yetmiyor evet yullardir sofben kullaniyoruz vee coksa memnunuz 3 4 saniyede isiniyor
hayir gugum uzun bir caydanlik gibi ama icinde su isiniyor sobada ancak o suylada yikaniyon
@SelenAksoy06 evet biz kendi evimizide bile kullanıyoruz alışığım da böyle şalter yanında olana değil tabiki
Önceki sahip neden evden çıkmış bir sor. Tabi adamı bulabilirisen ksksksks
Knka komik ama bu durumda olduğum için ben gülemedim :)
Islanmamasına dikkat et sen.. Hatta bir elektrikçi çağırıp dış tarafa aldırırsan daha sağlıklı olur..
5 ay kalacam uğraşmak istemiyorum açıkçası dikkat ederim olur biter elektrikçiyede danıştım zaten sağol.
kesinlikle çok riskli onu ordan kaldırın olur mu öyle şey ya şalter ne arıyor su olan yerde bu çok riskli
Tehlikeli görünüyor ya bı tesisatçı ile görüş bence
bence tehlikeli ya bilemedim
Bende korkuyorum duş almaya.
Tehlikeli duş alma
Sıkıntılı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?