Ya ben kendi halinde ders çalışan bir tipim kimseye birsey demiyorum kendi halimdeyim yani sürekli bana zorbalik yapıyorlar anlamiyorum 12. sinifa gectim tüm sınıfça yapıyorlar yani artık bıktım gerçek birini oldurcem hani önceki seneler dayanabiliyordum ama bu sene sınav senem yks stresi, ailevi problemler birde bu ekstradan gelince gercekten stresten ağlıyorum sürekli napacagim bilmiyorum zaten ustumde bir suru yük var beni anlamayan bir ailem var bide bu geliyo sınıfça yapıyorlar bide (açık öğretime gecemiyorum meb sayesinde) sinirden gittiklerinde sıraları tekmeledim bıktım aw yeter bari bu sene olmasın ya gerçekten yoruldum hocalar bi halta yaramıyor geçen sene soyledigidme rehberlikciye bu srsfsizler daha çok benle uğraştılar pesimi birakmadilar gercekten bıktım gercekten sinirden ve stresten patlamamak için kendimi çok zor tutuyorum ben nasıl dayancam ya gercekten elimden kaza cikcak okul çıkışı hepsinin sırasını tekmeledim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yaşadığın gerçkten kötü hele böyle bir süreçte, güvenebileceğin sana destek olacak kimse yokmu yahu, yakın olsam ben gelip seni korumaya alayım dicem o derece üzüldüm şu an
Ya valla yok kimseyle arkadaş değilim sinifta
sana bu şkelide davrana bütün kızlar ve erkelermi , hiçmi aralarında sevgili olduğun ya da samimi olduğun biri omadı okul hayatı boyunca
Kimseyle sevgili olmadim
Okulun yarısı böyle davraniyo
12lerjn yarisi
Sana zorbalık yapanlar erkek mi kız mı?
Çoğunluğu erkek ama kızlarda var
Ne tür bir zorbalık bu, dış görünüşünle mi alay ediyorlar?
Dis gorunusumle alakali degil
Normal giyindigimde bile laf atiyorlar
Abi yemin ederim sadece ders çalışıyorum kimseye bir zararım yok benle uğraşıyorlar durduk yere derste teneffüste orada burada bıktım artik
Çalışkan olduğun için kıskanıyorlardır. Türkiye'de akran zorbalığı acı bir gerçek. Bu da ailelerin yeteri kadar terbiye vermeyişinden kaynaklanıyor. Ama ilerleyen yıllarda göreceksin ki sen hayallerini yaşıyorken ve rahatken sana zorbalık yapanlar zor durumda olacak.
Motivasyonum çok kotu oluyo ya
Zengin pcleri aslında pek zor duruma dusceklerini sanmiyorum
Onların ne hali varsa görsün. Ya bu dünyada ya da öbür dünyada yaptıklarının cezasını elbet çekecekler. Onlara karşılık ver diyeceğim ama işe yaramadığını söylüyorsun. Böyle insanlar sessiz ve kendini koruyamayan kişilere saldırırlar. Senin bi şekilde cesaretlenip kendini göstermen gerekiyor.
Cesaretlenip denedigimde okula bıçak getirdiler
Ve yani kızım hani erkeklerle boy ölçülemem kavga etmek istemiyorum bej kimseyle
Erkeklerin seninle uğraşması zaten başlı başına bir saçmalık. Onlar böyle yaptığı zaman tepki gösterme ve sessizce uzaklaş yanlarından. Sen tepki verdikçe bu hoşlarına gider ve yine yaparlar.
Uzaklassamda daha çok üstüme geliyorlar
Uzaklaşmaya devam et. Bir süre sonra uğraşmayacaklardır seninle.
4 senedir aynı sey
Son senen, bak gör dediğim yap, onlar da senden uzaklaşır. Sen de arkadaş ortamını falan değiştir. Senin gibi birileri elbet vardır.
Arkadaş ortamim yok
Yan sınıftaki iki kızla arkadaştım onlarla arada bir gorusuyorum
O zaman sınava odaklan. Etrafını gözün görmesin. Başka yapacak hiçbir şey yok çünkü. Mümkün olduğunca onlardan uzak dur.
Sebebi ne peki bu zorbalamanin
Abi valla kendi halimde ders çalışan normal bir insanım kimseye bir zararım yok kimseye birsey yapmadim
Fazla sessiz kalmak iyi değildir. Kendini savunmalisin. Vurmak falan demiyorum laflarinla dovmelisin
Denedim sonunda ama artık korkuyorum
Cunku ise yaramıyor
Çok çekilemez hal aldıysa öğretmenler ve yönetim destek olmuyorsa. Aynen böyle kendi cumlelerini kullanarak cimere şikayet yaz
Bulunduğun yerdeki sosyal hizmetlere git onlarda bakıyor. Tepkisiz kalma lutfen