AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
996Cevap
Kola icmiyorum
Coca cola
coca cola
coca cola
Caca cola..
Coca*
Kola olsunda...
İkisi de değil.
Coca cola
coca cola
Coca cola tabiki
İkiside değil
tabiki pepsi
sprite
Pepsi
Doğru seçim :)
kesinlikle pepsi
Pepsi le cola gibi
Coca cola <3
bir nedeni var mı
var tabi olmaz mı
Neymiş :)
verdiğim para istediğim yere gdyo
Derken? İsrail e mi?
evet
Yahudi misin?
hayır değilm
Müslüman Dusmanimsn
hayır arapları sevmiyorum
Arapları sevmemen seni İsrail yandaşı mi yapar?
politikalarını seviyorum bence en milliyetçi değerlerine önem veren ve hayatta bölünemicek olan tek ülke
Bolunmeyeckmi? Kuran-ı Kerim Müjdeler Yok Olacaklarinı neyin derdindesin be reyiz
Kuran-ı Kerim le ilgilenmiyorum herneyse saygı duyarm sonuçta ailemde inanıyo
Doğru Olanı Budur. İncil Tevrat Zebur Kuran-ı Kerim hepsine saygı duymak Zorundayız
ya tabiki insanların en önem verdiği değerler bunlar
Aynen. Her dine her dinin insanına saygı duymaliyiz. ama İsrail haddini aştığı surece beklediği saygıyı görmesi imkânsız. Benm Yahudi bir arkdsm vardı Yossi ydi adı kız Kız Tam Filistin dusmanydi. Bize okullarda bile Filistini anlatırlar derdi. Filistinli öldürünce Cennete gireceklerine inaniyorlarmis
Onların inanışı öyle bşy diyemem bizim için pkk nasılsa onlar için filistin öyle bu dünyanın düzeni hep böyle Adolf Hitler yahudi bebeklerini fırınlara vemedimi
Keşke daha fazlasini yapıydı. İsrailliler şu an Ana karnındayken öldürür çocukları.
İşte siz o yahudi bebeklerine nasıl acımıyosanız onlarda filistindekilere acımıyo
Suç Filistinlilerde ama zamaninda sattılar toprakları
Onu diyorum bende şöyle düşün biri var evini sana sattı ev senin oldu dimi ama o adam sonra gelip zorla senin evinde gelip oturuyo işgal ediyo , ya da şöyle düşün diyelim en iyi örnek mesela pkk toprağını işgal ediyo senin napıyoruz kanlarını içsek of demeyiz dimi ben şahsen demem yani çoluk çocuk tanımam öldürürüm ki biz bu uğurda kaç şehit verdik iyi düşünün arkadaşlar tamam vicdanen belki içiniz dayanmıyo olablr ama İsrail haklı
Orası öyle atalarının yediği bokun derdini çekerler. Keşke satmasalardi her yerini satmışlar topraklarinin
Yahudilerle bir zorunuz olmasın ecdadımz Osmanlıy'a araplar hainlk yaparken Yahudiler bizim iyi dostlarmzdı unutmayın bunları
Benm Yahudilere yorum yok yahudilerin yaptığı soykırımla derdim var. Sen de bir yahudi hayranlığı var be reyiz
Severm çok severim komşularımz vardı ben onlar gb insan görmedim araplar hacca gdnce bile birbirlerini ezip öldürüyolar ama yahudiler öylemi benim bir arkadasım iş için gtti İsraile ona bide orda ev açtılar kalsın diye yahudi adamın söylediği laf şu
-biliyosun bizde dinimiz gereği domuz yemiyoruz aklında bir şüphe kalmasın namaz falan kılmak istersen sakın çekinme seccade temn edebilceğin yerler var.
Şimdi söyle bana güyya dini vazifesini yerine getrmk amacyla gdp ayağının altında kalanı ezerek öldüren mi insan?
Yoksa kendi dini farklı olduğu halde karşısındakinin inancının gereklerini düşüncek kadar ince olan mı insan?
Onlar İstisnadır herhalde. Öyle İnsanları Allah İnsallah İslam la Şereflendirir. Ben Yahudilerin Ticari Zekasınaı bayılırım
ticari zekaları politikaları müthiş yaa öyle olmasalar hükmedemzler zaten dünyaya gücü severim ve güç=İsrail
Aynen öyle Bak Gıda onlarda TV Sektörü Dunyada Onlarda askeri güç onlarda para onlarda. Dur eic yapyim seni reyiz
Sağol :)
Rica ederim :) Bak O Yossi çok değisikti kızda utanma felan yoktu biz boyle yetistrdk derdi
Ailecek Boykottayiz.
Boykot mu
Hee
Parası verilmiş zaten cocacolanin o para Ülke içinde dönecek
Le cola
2sinide içmiyorum
coca cola
bravaa :)))
:)))
((;
Coca cola tabiki :)
evvvvvettt ! :))
:Dd
coca cola.
Hiçbiri.
coca cola zero
Coca cola :)
hic birini
:))
:)
Coca Cola
Pepsi
coca cola.
Hiç birisi
coca cola..
coca cola :)
Coca-Cola Zero
Coca Cola bence.
İce tea :D
Coca cola..
pepsi yaşatır bizi
aynen :P
geber
ben de pepsiciyim...
ama favorim gazoz...
Teşekkürler.
Geber diyenin de taa gelmişine geçmişinee...
Pepsi seviyorum ben.
ikiside değil
İkisini de icmem .
A: Coca Cola
Pepsi kesinlikle.
coca cola bence
Le cola :)
Mideni Delmesin Dikkat Et :D
Kötüye bişey olmaz :)
:D
Coca Cola
Coca Cola...
neın pepsı kola
Pepsi tercihimdir
tebrıkler agzının dadını bılırsen
:)
gulmekde yakışıyor hanı
sağol :D
yazı yazmakda yakişiyor hanı =) sağol demen ayrı bı guzellık
hahaha şımardım yeterli :)
allah allah bayılıcam neredeyse bu kadarmı guzel şimarir bi insan
:D
vay arkadaşş guluşuunnee kurban :çd
coca cola elbette
bi kola.
link
enee bu da mı var :(((((
Bir nevi köpeköldüren desene :(
Coca Cola.
cola tabıkı
coca cola daha iyi
pepsi tabikide:)
Coca Cola
cocacola
coca cola
ayran
Hahahah aynen valla ayran :)
ayranı bende severim ama hazır ayranı sevmem kendim yapıcam evde daha güzel:)
kola içmem
Pepsi.
Pepsi kola.