merhaba arkadaşlar ben zaten olması gerekeni yaptım fakat sizlerinde fikrini merak ediyorum. 2 aylık çok yeni bir ilişkiydi ve aşırı psiko kıskanç denilecek raddedeydi bende yaşadığım bazı şeylerden dolayı dayanırım geçer sandım maddi konuda sürekli bana borçlarından bahsediyordu benimle vara yoka katlanacaksan gel yoksa zengini bul diyordu ben kendi ailemde tek kızım ve şımartıldım yinede kimseyi kınamak istemedim her fedakarlığıda gösterdim ama ayrılınca gelip ağlıyor sürekli beddua ediyordu ben fakirim diye ayrıldın diyordu halbuki alakası yok. her neyse boyut farklılaştı ve ilerleyen zamanlarda benden G*rp sxtng konuşmamı istedi benimle evleneceğini söyledi hatta aileleri bile tanıştırdı fakat beni arkadaşlarıyla y*tarkn hayal ettiğini söylüyor bundanda zevk alıyor başka erkeklerin fotolarını atıp yorumlamamı istiyordu, bunu güzellikle yapmam dediğimde bile kavga ediyordu gerçekte asla olmayacak hayal kuracağız sadece diyordu ama bana düşüncesi bile tuhaf kötü iğrenç geliyor. ve bende ayrıldım vicdanen rahatım ama beddua ediyor bana sürekli siz ne düşünüyorsunuz. kıymetli yorumlarınızı bekliyorum.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Başını okumadım sonunu okumak yetti gvatlık zor zanaat. Ayrılmakla iyi etmişsin tabi gruba karşıysan gerçekten
elbette karşıyım teşekkür ederim
O zaman iyi yapmışsın
Hem şizofren hem oc hem ağır sapik hemde met bağımlısı sende bu ocun bedduasina vicdanen rahatsız olucak kadar koca kafamisin
biraz merhamet var ağlayınca öyle düşünüyordum ama şu an asla öyle düşünmüyorum teşekkür ederim yorumun için
Yani bunun bi adı var da ben şimdi dersem küfür olur ban yerim enteresan bi fantezi
enteresan ve mide bulandırıcı
Yaa insan sevdiğini gözünden sakınır bu nasıl sevmek ben anlamıyorum
bu devirden tiksindim inanki
Bu devirden mi bilmiyorum ama insanların bu kadar haya ve namustan uzak olmaları beni gerçekten ürkütüyor
inanın ki öyle. Ehlimize denk geliriz umarım
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın diyebileceğim tek şey bu
güzel kardeşim ilerde zorla seni başkalarına verirdi dövdürtsenr bunu
gawat yazdım güzel kafdsşim olarak öevirdi
ahsmjsjsjsjs doğru tespit yapar mı yapar Allah böylelerini evlerimizden ana bacılarımızdan ve benden uzak etsin
cidden bunu dövdürtsene
ay hiç uğraşamam Allahından elbet bulur benden uzak olsun kimsenin kızınada bulaşmaz umarım
ailesine arkadaşlarına ifşalasana bunu nasıl bu kadar rahat durabiliyorsun sapık * karşı
Hayır yapmam öyle bişe zaten eminim ki onun çevreside öyledir böyle rahat arkadaşlarını atıyorsa, ki düzgün pekte çevre yoktu bide bana para göz diyordu 1 kuruşu geçmemesine rağmen sjmdkdk neymiş parada huzur yokmuş ama grp gelince zevk var
midesiz oevladı anasını bacısını satar bu ilerde sende nasıl katlandın buna ilk hareketinde settiri çekmen lazımdı
sonradan çıktı gerçek yüzü inanki görsen öyle imanlı öyle hoş sohbetliydiki sjmdkdkd Allah uzak etsin böylelerinden
amin. sende üzülme zaten seviniyosundur kendini bu kadar erken etiket ettiği için iyi ki sen bağlanmadan rengini belli etti yoksa kendini suçlayacaktın
elbette üzülmüyorum. sadece kötü bir tecrübe olarak bakıyorum. ve vardır bir hayr diyorum teşekkür ederim yorumların ve vaktin için
ksnsjsjsjs bende uzattığımın farkındayım sinirlendm kusura bakma hayatımın en tatlı yol alışını yaşadım az önce sşndlskdkfkd
Laflara bak laflara yoksa zengin birini bul demesi zaten ga.. vatlık. en iyisini yapmışsın sen ayrılmakla.
bitmiş gitmiş artik boş ver
çok iyi yapmışsın