Ayrıldım ve iğrenç bir konu kafamı karıştırdı?

merhaba arkadaşlar ben zaten olması gerekeni yaptım fakat sizlerinde fikrini merak ediyorum. 2 aylık çok yeni bir ilişkiydi ve aşırı psiko kıskanç denilecek raddedeydi bende yaşadığım bazı şeylerden dolayı dayanırım geçer sandım maddi konuda sürekli bana borçlarından bahsediyordu benimle vara yoka katlanacaksan gel yoksa zengini bul diyordu ben kendi ailemde tek kızım ve şımartıldım yinede kimseyi kınamak istemedim her fedakarlığıda gösterdim ama ayrılınca gelip ağlıyor sürekli beddua ediyordu ben fakirim diye ayrıldın diyordu halbuki alakası yok. her neyse boyut farklılaştı ve ilerleyen zamanlarda benden G*rp sxtng konuşmamı istedi benimle evleneceğini söyledi hatta aileleri bile tanıştırdı fakat beni arkadaşlarıyla y*tarkn hayal ettiğini söylüyor bundanda zevk alıyor başka erkeklerin fotolarını atıp yorumlamamı istiyordu, bunu güzellikle yapmam dediğimde bile kavga ediyordu gerçekte asla olmayacak hayal kuracağız sadece diyordu ama bana düşüncesi bile tuhaf kötü iğrenç geliyor. ve bende ayrıldım vicdanen rahatım ama beddua ediyor bana sürekli siz ne düşünüyorsunuz. kıymetli yorumlarınızı bekliyorum.

Ayrıldım ve iğrenç bir konu kafamı karıştırdı?