Zaten daha önce bende musallat vardı benim yaptığım bi hata yüzünden oldu 2 ayrı hocaya baktırdık muska yazdı ettiler 1 yıl taktım artık karaltılar görmüyorum ama ailemle sürekli kavga etmeye başladim ailede sürekli kavga çıkıyor huzur yok annemde psikolojik olarak çok etkilendi kafasına takıyor bunu beni söylemiş baktırsin diye babama oda anlatmış kavga ediyor yattimi geç uyanıyor işte korkuyo falan demiş ben eskiye göre daha iyi gibiyim ama sürekli tartışma isteğim var insanlarla hocada muska yazmış bi su vermiş icilicekmis suya atılıp nazar var demiş nazar böyle yaparmı Allah aşkına ben depresyonda olduğumu düşünüyorum onlar hacı hocaya inanıyor takmam muska dedim hoca bizim köyün hocası tanıdık diyolar napıcam ben bilemedim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Depresyondasin büyük ihtimalle , içine ne yazdığı belli değil başınıza bela almayın piskologa doktora falan gidin
Diyorum inanmiyolar ne yazdığı belli değil diyorum karalayıp geciyo belki nerden bilicem ne yazdığını diyorum dinlemiyolar takmıyorum ama koydu onu bi yere ben nerden bilicem şimdi ne yazdığını daha öncede yazılan iki muska daha var onları takmıştım sonra çıkardım çıkarınca kavgalarda başladı kabuslar karaltı görmeler bitmişti
İşe yaradiysa tak ne diyim ama bak nap biliyo musun ilk önce doktora psikologa git durumunu anlat eğer hoca istersen cami imamına sor amlat derdini yoksa diğerlerine güven olmuyor geçmiş olsun 🙏🏻
Teşekkürler ya psikologada gidip o hapları almak istemiyorum açıkçası napıcam bilmiyorum
🥺dua okudun mu hiç
Nas Felak okuyorum yani arada ama korkmuyorum kabus görmüyorum karaltı görmüyorum artık diye okumuyorum evde kuranda var nazar duası asılı dolapta bilmiyorum tamam biz ailece namaz kılmayız ama odamda kuran var özellikle benim
Valla bilmiyom ya niye olur böyle şeyler umarım düzelir belki de korktuğun için ugrasiyorlardir korkmamaya çalıştın mi hiç tepki vermezsen belki gelmezler
Korkmuyorumki aslında uzun zamandır yok yani korku
Nazar deveyi kazana insanı mezara koyar derler
İyide bu nazarin yapabilicegi bişeymi ben bu kadar büyük etki etmez diye düşünüyorum
İnsanı mezara koyuyor daha nekadar büyük bir şey bekliyorsunuz😂😂takmayın kafanıza dua edin size tavsiyem Kur'an dinleyin
Nazar duası yazmış ama bu daha çok musallat gibi sanki çünkü ailemde psikolojik olarak kötü
Evimizde kuran var nazar duası asılı buzdolabında anlamıyorum
Olabilir rabbim yardımcın olsun
Annemde böyle diyo nazar insanı mezara koyarmis kızım bilmiyomusun diyo diyorum o hocalar ne yazıyor nerden bilicem karalayıp geçti belki anlamıyorlarda kuzenimi götürmüşler aynı hocata kocası ile sorunları var demiş hoca yıldızlariniz düşük ondan hayır gelmez vardır bi nasibin seninde bilmiş diyolar
😳 tövbe estağfurullah valla dediğim gibi sen herşeyi boş ver dua oku kuran dinle Allaha yönelmek en hayırlısı
Bak benim ilk sorunlarim olduğunda biz bi hocaya gittik hoca dedi senin sorunun psikolojik sende cin min yok sen bi hata yapmışsın o hatanin ne olduğunu biliyosun senin sorunun kafada bitir onu dedi sonra sorunlar bitmeyince biz bu sefer başka hocaya gösterdik musallat dedi muska yazdı bunuda tanıdık tavsiye etti bize her neyse yazdı 500 TL verdik o muskaya taktım iyiydim sonra çıkardım 2 yıl falan taktım babam köyden başka ni hocaya gösterdi tanıdık oda cin demiş muska yazmış onuda taktım sonra onuda çıkardım iyiyim diye şimdi bide bu çıktı bilmiyorum napıcam
Bide demişki bu hoca babama 3 evlilik gözüküyo 24 yaşından 40 yaşına kadar Allah aşkına böyle bişey mümkün olabilirmi hoca geleceği bilirmi
Hey Allahım ya yanlış anlama ama eski insanlar biraz böyle annem de böyle ya bişey diyemiyorum ama sende baksana çok takıntı haline getirmiş gibisin biraz takma boş ver herşeyi oraya bağlama seni mutlu eden seylerle ilgilen her ailede problemler olur illa her şey oraya bağlı değil kk
Değil tabiki ama evde huzur yok
Ben musallat yaşarken muska takarken bile böyle değildi bu yıl başladı kavgalar hep benden çıkıyor bide
Tak o zaman muskaları bence
Yani şimdi 3 evlilik yapıcak diyen birinede inanmak mantıksız tövbe tövbe
İyice napicagimi bilemedim muskalari aticam dedim anneme geçenlerde arada kaynadı gitti iş güç falan derken
Ama sende işte 😅
Psikoloğa görünürsen daha sağlıklı olur bence. Hacı hoca bu zamanda güvenilecek gibi değil
İnan bende bilmiyorum yazmış bi muska napıcagimi bilemedim evde zaten daha önceden taktığım iki muska daha var onları çıkarttım
Onları çıkarınca başladı aslında bu kavgalar
Bak şimdi biraz araştırsak o hoca diye geçinenlerin birçoğunun kendi hayatlarında da sorun vardır. Yani demek istediğim sorun herkeste var önemli olan süreci nasıl yönettiğindir. İnsan bazen zorlanır o zaman destek almak gerekir. Ancak bu destek ne olduğu belli olmayan insanlardan değil. Devletin yetkilendirdiği insanlardan olmalı. Muska konusuna gelirsek Kur'an'ı Kerimi okuman kat ve kat daha hayırlıdır. Medet umacaksak hacıdan hocadan değil önce Allah'tan umacağız. Sonrasında bilgili nitelikli yetkili kişilerden destek isteyeceğiz. Kendine dikkat et olur mu. Değerlisin üzme kendini
Ama gerçekten sıkıldım o muskalari evde tutuyor annem içlerinde ne yazıyor bilmiyorum gostericek biride yok aticam onları dedim geçenlerde öyle arada kaynadı gitti belki onlardan oluyo diyorum dinlemiyo onları taktiktan sonra iyi olmuştum aslında ama bilmiyorum bu babamin baktırdıgi hocaya köyden dayımın kizinada baktırmislar kocası ile sorunları var kavga ettiler ayrıldı geldi demişki hoca yıldızlariniz tutmuyor senin onunla kızım ondan hayır gelmez seninde vardır bi nasibin bırak demiş oğlan gerçekten kötü huylu
Psikoloğa gittiğin anda ilacı hemen vermezler. Önce durumu anlamaya çalışırlar. Söylersin ilaç istemediğini sadece bir kere bile olsa konuşursun. En azından bir kere denersin. Birde gerçekten samimiyetine inandığın sana değer veren bir yakınınla konuşmayı dene. Yani demek istediğim kendinle çok yalnız kalma. Kendini ifade edebileceğin güvenebileceğin bir insan olsun yanında.
Bence sorun çevrenden kaynaklanıyor gibi. Etrafı çok dinleme. Her denilene inanma. Kuranı kerim oku. Namaz kıl içini ferahlar. Halk eğitim kurslarına katıl. Yani mümkün olduğunca bu tarz meseleleri konuşmalarına izin verme. Zaten şu an çevren dışında insanlardan fikir almak için buraya yazmışsın güçlü bir adım atmışsın. Güçlü bir insansın bunu devam ettir. Değerlisin. Kendine iyi davran kızçe 🌿
Zaten musallat varsa depresyonda gibi oluyosun o zaman psikoloğa görün ne diyim.
Psikologa gitmek istemiyorum
Kem gözlerden sakınmak gerek
Musallat nasıl oldu ki ne yaptın
boş ver anlatmiyim
merak ettim ama yaa. küle sıcak su falan mı döktün
Gibi bişey